12

от централния

преди 2 месеца

е а добре дошъл :)

11

Анонимен

преди 2 месеца

Поради тая причина след 23;00 в България е крайно непрепоръчително да се ходи на кръчма или дискотека. Пълно е с пияни 0орки които се чудят ква свинщина да направят.

10

Аз

преди 2 месеца

До БСП мафия - ако можеш да се замислиш малко ще разбереш че по това врема разБойко дърпаше конците в България...... но всно не можеш!

9

Slim Shady

преди 2 месеца

Със сигурност Илиян има вина и вероятно той е убиецът. Но защо журналистите сякаш рядко говорят за предисторията. Има две компании едната с чужденци говорещи на английски тази на Илиян , а другата на загиналите момчета , които правят забележка на първата и я провокира да се говори на български. И двете компании са били пияни. Вероятно с цел да се предпази от хокеистите ,които са били и по-здрави Илиян вади нож. В никакъв случай не омаловажавам вината на Тодоров! И лека им пръст на загиналите!

8

Анонимен

преди 2 месеца

Че кой му даде възможност да бяга!

7

БСП мафия

преди 2 месеца

Агент Гоце с неговата любовница Чиналова го изкараха невинен тогава за да може да избяга и на тате червеното отроче...

6

пожелание

преди 2 месеца

Сега да лежи до живот в затвора !!

5

Анонимен

преди 2 месеца

Ми той по нашите правила си е излежал вече присъдата. Минали са 15 год. 2009 г. обаче на власт бяха БСП :)) и той имаше роднини от партията, които го пуснаха. Или пак герб са виновни хаха:)))

4

Анонимен

преди 2 месеца

Връщат го за да го пуснат

3

от БАН

преди 2 месеца

Тия дни само убийци връщат. Афганци, сирийци, пампайци и един наш юнак. Едно време внасяхме нафта, петрол и машини, сега внасяме убийци и отровни храно - *** за веригите. ВСЕКИ ДЕН ЩЕ Е ТАКА ДО ОЧАКВАНИЯ КРАХ!!! Айде "на гърция" уважаеми еврогейзери, днес е петък.

2

Анонимен

преди 2 месеца

невероятното бг правосъдие сигурно ще го пусне след 5 години за добро поведение - ако въобще го вкарат в затвор

1

до 1

преди 2 месеца

Все пак по времето на Тиквата......този убиец извърши престъплението и избяга ............да не би да е тиквен привърженик?