75

9999

преди 2 месеца

Защо България има вицепрезидент ? Нали има парламент ?

74

Анонимен

преди 2 месеца

Изборите от 9 месеци чукат на вратата,г-жо Йотова. ПП показа пълна некадърност като управляващи, в София се издъниха чрез В.Терзиев тотално,Тагарев гори да вкара БГ във война на страната на Украйна, а про100 Киро и Денков са маниакално лакоми за власт.При едни избори ПП и БСП ги очаква погром - ПП - по обясними причини, а Нинова - заради поредната чистка на несъгласните с нея,този път от столичната партийна организация.ББ се страхува да не влезе в списъка Магнитски и цялата партия ГЕРБ е заложни

73

Анонимен

преди 2 месеца

Пфу! Ама грозотия а !

72

Анонимен

преди 2 месеца

"Ние не знаехме енков с какъв мандат отива в крайна това демокрация ли е, това парламентарна република ли е?"

71

Анонимен

преди 2 месеца

мдааа йотова , най-добре дестабилизирана държава, па най-добре рундево правителство отново нали, някой и друг неизгоден 15 годишен договор с турция, това-онова... далавера да става

70

Анонимен

преди 2 месеца

За да не се разсърдят и другите баби, освен Честита Баба Марта...Честита Баба Меца, Баба Яга, баба Цоцолина, баба Герга, баба Тонка, бабината ви Трънкина, и не на последно място на баба ти Хвърчилото! Баба Марта се ядосала и хвърлила от балкона 20 000 мартеници на ало-измамници....

69

Кармазъ Пюради

преди 2 месеца

Много симпатична жена. Майтап бе Уили! Отвpaтитeлна е.

68

Анонимен

преди 2 месеца

Честита баба Украйна! Закачете си синьо-жълти мартеници! Слава на Марс, богът на войната!

67

Пейо без колелото

преди 2 месеца

Никакви коалиции...който спечели най-много гласове той управлява , докато на народа не му писне и не го изгони!

66

Анонимен

преди 2 месеца

БЛЯ-БЛЯ ДРУГАРКО ЙОТОВА...А ШЕФА ТИ РУМЕН РАДЕВ ТИЧА ПРЕДПРАЗНИЧНО ПРИ СУЛТАНА В АНТАЛИЯ,ЗА ДА ТЪРСИ БЛАГОСЛОВИЯТА МУ!!!

65

Ами не носят

преди 2 месеца

политически дивидент тия войни, защото тия не зная за кого "воюват". Посолството каже "Евро" наще "Атлантизъм", посолството погледне на страни наще почнат да се дъвчат помежду си. Такава пасмина в НС не сме имали никога.

64

ало днесааааа

преди 2 месеца

,,,,,,поздрави сънародниците ни в чужбина по случай 3-ти март. хахаха

63

Елементарно Уотсън

преди 2 месеца

Тази червена брaнтия само да е на власт я интересува.

62

Анонимен

преди 2 месеца

Йотова, наближава 3-ти март. Време е отново да се мушнеш под расото на руския "патриарх" Гундяев и да му лъснеш жежъла.

61

Анонимен

преди 2 месеца

Аз пък си мисля, че Йотова не е зле да си гледа работата, която не е да съставя правителства. Кое е честно или не определят българските граждани.

60

Анонимен

преди 2 месеца

ИЗОБЩО не харесвам кабинета. Но, ако трябва да се придържаме към фактите, този е хем след избори, хем редовен, хем коалиционен. Просто на дрОгарката не й отърва, ако не е про-руски.

59

Анонимен

преди 2 месеца

САМО ПРИ КОМУНИЗМА ЕДИН НЕГРАМОТЕН *** МОЖЕ ДА СТАНЕ ПРОФЕСОР КАТО КРАДЕ ОТ ТРУДА НА ДРУГИТЕ И ЛЪЖЕ УПРАВЛЯВАЩИЯ НЕГРАМОТЕН *** ЗА КОГОТО КРАДЕНЕТО Е ЗАНАЯТ.

58

Ех Йотова

преди 2 месеца

Вълкът козината си мени, но нрава си не.Наистина е много вярна тази наша народна поговорка и ти не можеш да излезеш от кожата си на член на БКП, каквито и усилия за пред публиката да правиш.Мимикрията е толкова видима, та чак е смешна.И с какво едни нови избори ще променят нещата?С това, че мнозинството отвратени(Не без вещата "помощ" и на БКП-БСП) няма да издат на избори и верните "червени бабички" ще спечелят вота ли?Ех, мечти, мечти.

57

Ей голям страх!!

преди 2 месеца

Страха от избори е голям защото управляващата клика ще бъдат изметени от управлението. Господарите на тази клика от посолството правят внушения че нямало алтернатива. ВСЯКО друго правителство е алтернатива на сегашната сглобка, създадена с цел овладяване на служби, регулатори, промяна на Конституцията в цел превръщането на България в подчинена колониална държава.Само дето либерастията, ежроджендъризма и глобализма вече се провалиха в Европа. Излиза че пак сме закъсняли и за кой ли път от грешнат

56

лапа и се от софрата

преди 2 месеца

на йотова и се лаnа от държавната софра. Ама бесепарите друго ще лаnат