12

Мнение

преди 2 месеца

Ето затова ПП-ДБ искат прочистване на Службите, а не превземане! Прочистване от "гнилите ябълки"!

11

Не разбирам...

преди 2 месеца

Който е сътрудник на ГДБОП, може безнаказано да прави престъпления ли?! Щом Мартин Петров е бил сътрудник, защо са опъвали чадър над неговите престъпления?

10

Обратното

преди 2 месеца

ГДБОП сътрудничи на Нотариуса, Пепи еврото, Черничкия и други подобни бандити. ГДБОП е ударното звено на мафията

9

Щирлиц

преди 2 месеца

Белите брези-2.Ясно,акцията е ювелирна.

8

Евала

преди 2 месеца

Чи ква е разликата между полюцаи и бандити? Те и едните, и другите имат кетап за ченгета...

7

Анонимен

преди 2 месеца

ТАКАВА МЪ Р Ш А СТЕ ВСИЧКИ ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ВРАТ СТЕ ДО ЕДИН

6

Анонимен

преди 2 месеца

по всички възможни начини във всяка една база данни, като същевремнно заличава следите си и то така, че цели спец отдели да не могат да установят местоположението му.

5

Явно работи

преди 2 месеца

новото поръчение. Днес за трети път се споменава изразът дигитален номад по три различни медии от трима човека, които изглеждат независими един от друг. Излиза, че според българските анализатори дефиницията за дигитален номад е млад човек, симпатичен, с доказани психични отклонения, който живее на улицата, няма пари, но за сметка на това притежава отлична експертиза в сферата на киберсигурността, която му позволява с един телефон да върши работа, колкото една ферма *** и да се инфилтрира по

4

Анонимен

преди 2 месеца

ЕКСПЕРТА ГРЕШИ - ЧЕРВЕНИЯ ПИРАТ Е КЛОШАР МИЛИАРДЕР ВОДЕЩ СКИТНИЧЕСКИ ЖИВОТ И СИ КУПУВА ТРОЛЧЕТА ДА МУ ПИШАТ ЗАПЛАХИТЕ,А МАРИНОСАНИЯТ БОЖАНОВ Е БИЛ ГЛАВЕН РЕЗИДЕНТ НА СВР НА РУСИЯ!!!...

3

Анонимен

преди 2 месеца

Единственият неоспорим факт е че няма престъпление без участието на бивш, настоящ , бъдещ милюполюцай или родата им, като самите те ежеминутно го доказват,да не би случайно някой да си помисли обратното.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Туш!

1

Анонимен

преди 2 месеца

To така се назначават съпруги и синчета и дъщерички по службите ДАНС, ГДБОП, РВД и КФН и КЗЛД и ДАЕУ и ВР и ДАТО. После за нормалните българи защо нямало работа и защо държавата обеднявала и защо по високите етажи на властта само развалени хора имало и защо службите били корумпирани и защо хората не ги обичали по улиците.