36

Слава на Русия-Путин

преди 2 месеца

Тези изкукали старчета от НАТО, САЩ и Европейките държави,само войни, оръжие,ядрени конфликти са им в устите,как един от тях не говори за мир,за мирно решаване на конфликти.Говорят само за война,агресия ,кой им бил враг и т.н.Толкова ли им се иска вече да има световна война и да унищожат света!

35

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Факаите се американски крьвожадни крави,само вие искате световна война!

34

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 28 - Ти ако си виждал жив руснак, режа си главата на момента. Пропагандата в последните години ви е измила мозъка както река мие пясъка по дъното. По бг медиите се споменава Русия само когато се говори за оръжия и всички мислят че само за това говорят руснаците. Четете и руски и западни медии, не само нашите платени. Те това и искат политиците, да мразим.

33

Христо Христов

преди 2 месеца

Ми да го кажат на провалите бай дън и блинкен - довели до това сближаване.

32

Той

преди 2 месеца

Аре спрете се вече за тези войни, оръжия и надмощие бе. Света е толкова красив , а живота е толкова кратък,че на кой *** му се умира заради някакви средновековни идеи бе. Човека определено е най+тъпата материя, самоунищожаващ се. Вместо да гледаме напред, ние за войни и пр. брутволежи само се говори.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Европа няма бази в САЩ, но американците имат бази в Европа.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Хайде и тези плашат с ЯО, накрая ще оперем пешкира.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Единствената страна, която е употребила ядрено оръжие е САЩ. Най-големият агресор също.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Абе, на толкова фронтове ще се озорите, трайте си там далече

27

Христо Христов

преди 2 месеца

Ми бай дън и блинкен работиха цял мандат това да се случи.

26

Анонимен

преди 2 месеца

"Опасност за кого?" - за изключителността и хегемонията на Пиндостан.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Няма нищо по-гнусно на този свят от това да си руснак. Вониш още преди да си се родил. Много ви мразим тук, мръсни алкове. Но ви и съчувстваме, доколкото ни позволяват обстоятелствата. Но все пак, гледаме да си мием ръцете, след като сме се ръкували с хора като вас. Гнусни сте.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Има само една опасност за нас - да се обвържем с таварищите, които са още по-прости, спрели и мизерни от всичките държави с войни, за които четем постоянно. Русия - страна, в която за 50 пъти повече територия има много по-малко магистрали, отколкото в България. Страна, в която тоалетната да е в кухнята е нещо приемливо. Брутално блокирали алкохолици, свикнали да се примиряват с много по-малко от това, което ние имахме преди 30 години. Да ядат гомна и да ***.

23

До 25

преди 2 месеца

? Сирия, Египет и прочие са си обречени поначало, тъй като населението е малоумно. Проверете колко им е средното IQ, ако не вярвате. България не е цъфнала и вързала, но сме на светлинни години спрямо положението си от преди 30 години.

22

Анонимен

преди 2 месеца

До 21. " Винаги са се стремили да им помагат" Вие това сериозно ли го казвате? Тези дето помагаха на Сирия виж какво направиха от нея, Виж какво представлява Египет защото им помагаха. Погледни и България дето 30 години и помагаха. Да не изброявам че списъка е дълъг

21

Анонимен

преди 2 месеца

До 18. Аз смятам налагането на ЛГБТ за зло. Така че моята ос на злото е съвсем друга

20

Анонимен

преди 2 месеца

Гадно е да си руснак.. Но накрая поне всички ще се изравним, хаха.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Ако се стигне до ядрена война, няма да има оцелели. Кофтито е, че страните, в които властват мизерия и бедност, породени от корупция, ще затрият останалите - страните, които винаги са се стремяли да им помогнат да се оправят. Ама каквото - такова, накрая селянията винаги побеждава.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Ще се трепем, май, накрая, отново, с все същите диваци.

17

освен

преди 2 месеца

освен космическите системи е хубаво да наблюдавате и: Ирак, Индия, Афганистан, Сирия, Виетнам, Камбоджа, Пакистан, почти цяла Южна Америка и Африка, т.е. две трети от света. Там също много ви обичат.