11

Беновска пипа

преди 2 месеца

Такова понятие Спортно право не съществува. Целта на всички такива кандидатури е да се отклонят гласове от Бербатов. Машината на мафията действа ...

10

Анонимен

преди 2 месеца

Припознатия от Балкан Варвара ще става президент?И сега колоса в българския футбол клуба Балкан Варвара, ще тръгне да убеждава незнайнии и знайни клубове, особенно тези от профи футбола, че техния човек е правилния президент. Какъв филм, каква драма уважаема публика. и за малко да ми е смешно ама е жалко. Аман от кариеристи и службогонци.

9

запалянко

преди 2 месеца

Смятам, че най-доброто решение е Боби Михайлов да изкара още един пълен мандат като президент на футболния съюз. За мен това е най-добрият кандидат.

8

Няколко неща

преди 2 месеца

1. Вместо "опозицията на сегашното статукво" да се обедини (макар да не е лесно) и да има ИСТИНСКА възможност да го пребори, се РОЯТ кандидати, за да се разпилеят гласовете и дори с малко, пак да си остане статуквото. 2. Предател веднъж-предател завинаги! Предаде Бербатов, явно с лична цел или по т.1. "Благодаря", Градев за това! 3. Адвокат по спортно право е нужен В ЕКИПА, но НЕ начело! Все едно адвокат по аграрно право, който не е отгледал и бобче, да е министър на земеделието! Срам за тоя!

7

Статистик

преди 2 месеца

Къде е завършил право и в коя адвокатска колегия е "адвокатът"?Ха-ха-ха

6

тъпомер

преди 2 месеца

Тоя беше с Бербатов,после с Петров,а сега ново двайсе,сам.Клоун някакъв си,олицитворение на наглоста.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Мдаа, много си повярва онова момче от Благоевград. Дойде време кукловодите да представят истинския наследник на Боби Михайлов.

4

Пипи

преди 2 месеца

Тоя, Крадев до обед мрази себе си, след обед всички останали.

3

Пипи

преди 2 месеца

Тоя, Краден до обед мрази себе си, след обед всички останали.

2

Флорентино Перес

преди 2 месеца

Къде се подават документите? И аз утре ще подам. Още ли е на Кърниградска централата?Едно имаше една кръчма - пиратски кораб там .

1

Анонимен

преди 2 месеца

Изпит 20 лицеви опори - ако не може отпада :)))