13

1262

преди 2 месеца

Инсулинът не е в никакви складове, просто не е внесен. Не лъжете хората.

12

ллоли

преди 2 месеца

Управляващите създадоха и продължават да създават само хаос и проблеми за обикновените хора! Каква е тази държава, дето не може да подсигури здравеопазването и лечението на гражданите си? Ама иначе се бият в гърдите колко са европейци, атлантици, даваме пари и помощи на Украйна, която е по-важна за Денков и компания, отколкото българите!

11

Анонимен

преди 2 месеца

Няма ли прокуратура, затвор, за тези, които чакат забраната да падне и фактически се опитват да убиват хиляди хора, които се нуждаят от медикаментите? Денков вместо да ходи да се гушка със Зеленски, поне това да беше оправил, да го запомним, че едно полезно нещо е свършил на своя пост?

10

Старо вино.....

преди 2 месеца

Нека, отлежал е по-качествен!

9

Ддд

преди 2 месеца

Да живеят ПП-ДБ, защитниците на олигарсите.

8

Ддд

преди 2 месеца

Олигарсите във всички сектори, си правят каквото искат. Слаба държава, силни олигарси!

7

Анонимен

преди 2 месеца

Стигасте лъгали ,изнасят ги а може и на Украйна да ги подаряват от пп всичко се очаква,аптеки се износа ,инсолина се появява

6

Анонимен

преди 2 месеца

щото няма закон за спекулата! Първо нарушение солена глоба ,второ отнемане на лиценза.СТОЯТ 3 месеца на склад цената не пада ами скача тройно и после се пуска стоката.То само със инсулина да беше така.На дето и да погледнеш все същата схема а Държавните регулатори трупат черни пари за бели дни спокойно.

5

Ееее

преди 2 месеца

Так да ги фане тия престъпници

4

Анонимен

преди 2 месеца

да не се вдига забраната ,а те да си го държът,инсулинът вероятно има срок на годност ;) ..но лошо за хората които имат нужда от инсулин сега

3

Анонимен

преди 2 месеца

До Зевс 3 Вносителите и дистрибуторите не случайно ги наричат *** ф ия. Силно лоби. Ползват се с протекции отгоре. Знаеш ли какви заплати получават, какви пари въртят и за какви суми става въпрос? Никой не може с пръст да ги пипне.

2

Зевс

преди 2 месеца

Решението е много просто, вземат се лицензите на вносителите и дистрибуторите и държавата разпределя складираната продукция по аптеките. За това обаче се иска да има държава де...

1

Анонимен

преди 2 месеца

Инсулинът и други лекарства стоят в складовете, защото чакат да падне забраната и да го изнесат. Позволят ли износ, инсулинът ще потегли веднага навън.