50

ффф

преди 3 месеца

Докато не бъдат избити поне 130 000 палестинци,демек целия хамас,да не се спира.

49

111

преди 3 месеца

До :)Яки глупости си написал - ЕС не може да принуди никого нищо, нито де юре, нито де факто, а НАТО няма нищо общо, Палестина не е член на НАТО

48

тъпомер

преди 3 месеца

Даже не проумявам как България живият толкова талибани.То затова джапанките в магазините са дефецитна стока вече.

47

МОШЕ(ник)

преди 3 месеца

До Българин. В голяма грешка си българино, ако си въобще българин. Всичко започва 1948 с така наречената "Накба" и прогонването на милиони палестинци от домовете и земите им. От тогава до сега Израел периодично, през 1-2 г. хвърля бомби над палестинците, убивайки всеки път хиляди. Нима тези хора нямат право да се противопоставят? А сега нека си представим, че съществува палестинска територия без терористите от Хамас. А чакай, тя съществува- Западният бряг. И там Израел извършва същите зверства.

46

Българин

преди 3 месеца

На 6-ти Октомври нямаше нито един убит. На 7-ми Хамас непровокирано нападнаха Израел - над 1000 заклаха, изгориха, изнасилиха и се гавриха с телата им; над 200 отвлякоха; над 100 държат под земята пети месец - бебета, деца, жени, старци, болни и ранени. Който е забравил как започна войната, да си припомни, и ще разбере кога ще свърши. Израел няма и не бива да спира, до пълното унищожение на Хамас. Колкото и време да отнеме, колкото и девици с корани да струва.

45

Анонимен

преди 3 месеца

Никой не е за евреите,никой.....

44

Анонимен

преди 3 месеца

Убива, който може. Сега е ред на евреите.

43

Гринго

преди 3 месеца

Ам терористи са. В израелски затвори има хиляди палестинци, включително 7-8 годишни деца, отвлечени от домовете им, задържани без съд и присъда. Иначе казано, това са си истински заложници. 30 000 убити цивилни в Газа, поне половината от които деца. Е това ако не е тероризъм, здраве му кажи. Това с любезното съдействие и съучастие на САЩ. Те вторите имат дългогодишни традиции в подкрепата на терористи - пример Бин Ладен (агент на Циреу), Ислямска държава, бунтовниците в Либия, бандеровците.

42

Уточнител

преди 3 месеца

Не са убити 30 000 палестинци, а 30 000 Танцьори....

41

Кесаря Тервел

преди 3 месеца

Исляма е робство, мюмюните са роби на рогатия. Само кьотека им избива гнясните мисли от гнилите кратуни.

40

тъпомер

преди 3 месеца

А спрете да ривете бре чагаджий,по добре поне си подстрижете неугледните бради и се къпете по често.Било Априлско въстание,абе поне една гънка имате ли тия мозъци.

39

Анонимен

преди 3 месеца

Явно палестинците са много по-стока от българите. Да бъдеш свободен и да искаш свободата са висши човешки ценности. Палестинците очевидно притежават тези ценности, за разлика от българите, които зорлeм искат да са били роби!

38

Анонимен

преди 3 месеца

"Не разбирам, при положение, че знаеха как ще бъдат премазани, защо удариха Израел? На какво се надяваха?" - Вярно не разбираш. Държава Израел НЯМА! Това е изкуствена държава, насадена с насилие в земите на палестинците. Земята е отнета от палестинците против волята им. Някакви с мисъл като на 4 годишни питат защо палестинците били ударили Израел, а десетки години не им идва дори на ум да се запитат защо Израел удря палестинците без да имат никаква вина, че евреите им крадат земите и градовете.

37

довършете

преди 3 месеца

....благодарение на американското оръжие, т.е. на американските ценности!

36

До Таня

преди 3 месеца

И нашите революционери като са вдигали въстания са знаели как ще бъдат премазани, но въпреки това са въстанали. На това му се вика борба за свобода. И най-важното и за нашите революционери и за палестинците е да покажат по този начин какво им причинява окупаторът и да въздействат на общественото мнение в страните от западния свят. Явно и тогава както сега великите сили са се правили, че нищо не са чули и видели.

35

Ддд

преди 3 месеца

"Хамас:Над 30 000 хиляди палестинци били убити.Ами за всичко това са виновни единствено и само от Хамас.

34

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 32 Какво терористи бре дованни герои. Децата които избиват ежедневно в Газа терористи ли са! Дано никога не ви застига тази участДа, децата не са терористи. Но за тях отговарят родителите им, а те са съучастници на Хамас. Да, не са жертви, а съучастници. И ние сме съучастници, щом финансираме болниците, които дават ток на Хамас.

33

Таня

преди 3 месеца

Не разбирам, при положение, че знаеха как ще бъдат премазани, защо удариха Израел? На какво се надяваха?

32

Анонимен

преди 3 месеца

Палестинците не били стока. А евреите да не би да са стока? Даже и евреите живущи в България, досега не съм видял някой от тях да е стока.

31

Осама Бен Гурион

преди 3 месеца

Най-горямото постижение на Хамас е това, че свали маските на запада и показа всъщност що за лицемери са. Не че нормалните и мислещи хора не го знаехме, но все пак. Предлагам на всички центъджии тук повече никога да не се изхождат на теми, като човешки права и тем подобни, че ще си вкарат автогол. Справка за две години война в Украйна 10000 убити цивилни, за 5м. война в Газа - 30000. А западът продължава да мълчи и помага на Израел и такива неща като санкции и т.н. дори не се споменават.