33

Анонимен

преди 2 месеца

Трябват присъди и разстрел

32

Калош

преди 2 месеца

Върнете хартиените рецепти,спрете електронните малоумия.Къде си прокуратури да обвиниш и съд да вкара в затвора тези разбойници,търговците на лекарствата,които ни убиват бавно и сигурно.

31

Калош

преди 2 месеца

Професор Ангелов.Четири пъти в месеца ходя до аптеките и личния лекар да изписват лекарства и пособия.Те кореспондират по интернет,аз не мога да знам кога и какво е изписано.Липсвст следните лекарства,за които всеки месец обикалям аптеките,защото липсват.Когато се появят от аптеката ми казват,че не мога да ги взема защото е минал срока.Аз съм инвалид 94%и ме направиха луд и по болен.От 4 месеца липсва ексфорж,везомни,теоктацид,лирика.Не ми дават диаб без рецепта.Това е геноцид.Върнете хартият

30

Анонимен

преди 2 месеца

свинската муцуна забрави ли че беше министър при пълно мнозинство какво не направи по въпроса.

29

Lina

преди 2 месеца

Аптеките отдавна са козметични магсзини, продаващи единствено мазила. Лекарства няма. Трудно е за болните , на които не им трябват козметики, а жизненоважни лекарства.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Търговците са аптеките. Те не са победили. Победила е мафията, която е недосегаема и замеря с пачки тези, които трябва да я контролират уж. В същото време тези от министерството натрапиха софтуер и електронни рецепти с много измислени ограничения, за да пречат на болните да си купуват лекарството.

27

Ей,Ботоксова лейди!

преди 2 месеца

КажИ баце за едни 60 млн и за една Александровска болница две приказки...Или не смееш?!?

26

Анонимен

преди 2 месеца

Тия от герб са най-големите ''капацитети'' в България , ето и резултатЪ : България на всички последни места в ЕС , по всички показатели'' ...Преди 25 години с ''геройство' , МОН обяви че :Всеки 2-ри в България е НЕГРАМОТЕН . Представете си , СЛЕД 25Г. , ОЩЕ КОЛКО СМЕ ПО-НЕГРАМОТНИ !!!

25

Анонимен

преди 2 месеца

Клише : ''Тая шия , не е от туршия "!

24

маалатъ

преди 2 месеца

""""Не може хората да усещат, че търговците са победили държавата""""" ------- Може, може..., то в нашата "псевдоДържава", вече всичко може!!!

23

Анонимен

преди 2 месеца

До къде я докараАме , и докторите станаА политици !Явно толкова са и ''доктори'' !Политиката е за глО-пац-ите , и хора които нищо не умеят , и както се изказа покойният , уважаван , проф. Чирков / когато го назначиха за министър на здравето / : ''Тази работа не е за мен , аз имам друга РАБОТА , ДА ЛЕКУВАМ ХОРАТА '',.. И НАПУСНА ПАРЛАМЕНТА ... Та , има доктори , И ''доктори'' - политици , за лапачка , даже оказа се че разбират и от МАГИСТРАЛИ !

22

Да опресним паметта

преди 2 месеца

Този човек на снимката беше здравен министър. Тялото му е дебело и охранено. Обаче, за да изглежда по-добре в своята среда на левия бряг, той си присади коса и се ботоксира, всичко това за умопомрачителна сума над 50 000 лева. Също така си боядисва присадената коса. Неговият сексуален приятел го харесва така.

21

коце-ботокса

преди 2 месеца

когато тоя кюфтак стана директор на Медицинска Академия нямаше дългове. Коцето стана директор и болницата задлъжня с 60млн лева. Чудодейно Коцето намери пари да си купи брабус - Джи класа и да си присади коса и да си инжектира ботокс. Гербава работа.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя като го гледам, с тия вежди, е някакво си потекло дошло в миналото от азърбейджан?

19

Уха

преди 2 месеца

Коце, то същото става и с краставиците и сиренето. Не само, че може, а става нагло пред очите на всички. И ако ти беше министър, то някой друг, който не е в момента министър, щеше да плещи същите приказки. И отново нищо нямаше да се промени.

18

Румен Попов

преди 2 месеца

Всички или са *** или много успешно се правят на такива. СЕСПА е частна фирма, направена за маркетинг в интерес на търговците на едро и производителите. Веригите са забранени от закона, ако не знаят да проверят какво значи свързани фирми. Вертикалната свързаност също е забранена от закона. Всички търговци на едро са изградили свои вериги. Мафията не е в отделната аптека, а в НС, МЗ и ИАЛ, които са създали горните проблеми.

17

Щерю

преди 2 месеца

Тази т.н. "държава" явно показва, че не може да урегулирва - нито цените на хранителните стоки, нито цените и наличностите на лекарствата...

16

Анонимен

преди 2 месеца

Лекарите не лекуват, в аптеките няма лекарства, надценката на лекарствата е безумна... Мобилните оператори ограбват абонатите си, купуват всички по- малки доставчици на ТВ и интернет, въвеждат монопол, ограничават правото на избор на клиентите... И всички те се ползват с протекциите на държавата.

15

---

преди 2 месеца

Стига оправдания.Какво си захленчил може всички лекарства да са отишли при укропитеците.Че то вие пътека направихте до там. Сапунжията и Магаренко .Може търговия да развиват.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Ами г-н Ангелов , това е наследството от герб , защо е праИш и ти на ощипанЪ мома !?