183

Британски учЕн

преди 2 месеца

Няма никакви цифри, нито дати нито суми, демек само празни приказки. Дайте ми да подпиша и аз нещо такова, да се разходя до Киев и щатите на "работно" посещение.

182

Щерю

преди 2 месеца

Подписаха се във вечна клетва, че всичките приходи и помощи от САЩ, Великобритания и ЕС, ще ги дарят на 110 годишния ФК "Славия"...

181

Вьзмутен

преди 2 месеца

Как човек посочен за премиер от хора по техни думи с -6-7% на избори подписва нещо като премиерКой представлява - 90% от бьлгарите не са го подкрепили на избори

180

Анонимен

преди 2 месеца

Оно у Украйна добре , ама на 3-ти март що ще чини , сухо говеждо щеда яде , току нещо да овърти , че англичани , германци , французи рамо до рамо са устисквали прохда редом са били и Урсула и барозо , а американската кавалерия е оказвала логистична подкрепа като демонстративно е избивала индианско племе та да държи в стрес турчулята .

179

Анонимен

преди 2 месеца

Още шест дни на клона ама разписва от. И ето на народа . И тагаренко купува консервни кутии от Америка . И той бърза ли бърза . Да навърти дълг за бъдещите българи към банките . Ама иначе ще им дърпат ушите от посолството. А дали разписа мишока за реакторите ...

178

Помнещ

преди 2 месеца

Този Не българин,се изрепчи в НС,че който Не подкрепял " Правителството" му,бил " Предател на Българските интереси"??! Абе измислен " академик"! Много добре помниш как през Социализма имаше Инакомислещи хора! И на митингите на СДС Крадците,казваха,че кой не " скача е червен"! Нито тогава скапах,не защото бях " червен",а защото имах свое мнение! Нито сега Подкрепям,СеверноАтлантическите ви Глупости!!! От СССР та сега към " СеверноАтлантизма??

177

???

преди 2 месеца

Дали това е пълния текст на подписаното? Аз много се съмнявам.

176

От чие име???

преди 2 месеца

От чие име се подписва??? Айде да направим референдум "Подкрепяте ли заявлението/меморандума?" (разбира се по-конкретно) и да видим резултатите. Ще има подкрепили го със сигурност. Процентът дори може да е двуцифрен, но първата цифра няма да е по-голяма от "2". СМАЗВАЩОТО МНОЗИНСТВО ще отговори с "НАВРИ СИ ТОЯ ПРОЕКТ В ..." И ВСИЧКИ го знаете! Тогава подписване на подобно...нещо, освен ОПАСНО за България (по МНОГО причини), представлява ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! ОСТАВКА, СЪД И ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ВСИЧКИ ВИНОВНИ!

175

Оставка!

преди 2 месеца

Аз мисля, че трябва да поискаме оставките на Денков и Тагарев. За тяхното изказване, че са против изпращането на наши войски в помощ на Украйна. Би трябвало да подкрепят идеята на Макрон, а те обратното. Това е недопустимо! А пък сме и натовска държава и трябва да защитаваме новите демокрации, ако се налага дори с оръжие в ръка. Свободата изисква усилия и лишения от всички хора и държави. Всички трябва да защитаваме свободата.Нали помните какво е отговорил Апостолът Левски, какво ще прави после.

174

Анонимен

преди 2 месеца

Шнур за академик Денков и евро-атлантическите ценности..

173

Анонимен

преди 2 месеца

Академик Денков е човекът - ***..

172

изнервен

преди 2 месеца

А кога ще се научите, че меморандум (т.е. паметна записка) се подписва за минали неща. Когато е за нещо в бъдеще е споразумение, договор или друго. И не виждам в пълния текст някъде да пише меморандум - защо журналистите са толкова смотани.

171

Анонимен

преди 2 месеца

Направо да ставаме област на Украйна. 16-та република на СССР не можахме да станем, но придатък на Укр0пия можем да станем с такива 00 във властта.

170

Анонимен

преди 2 месеца

Изобщо не съм чел,препечатаният " материал", на тази Пишман " журналистка"!-:(Или " редакторка" все ми е тая!!!

169

Анонимен

преди 2 месеца

Другарят Денков,никой,не го е Упълномощавал,да " ходи" там!! Пиарите на Киро му изядоха празната глава! Та сега и тоя! Добре че му изтича времето! Некадърник и мишок!

168

Анонимен

преди 2 месеца

Не вярвам на Денков, Петков и сие. Денков убеждаваше, че всичко е наред, но мигрантите от Австрия ги връщат привилегировано със самолети, и както изглежда, ще ни превърнат в гето. Едно говорят, друго вършат. Не се държат и джентълменски. Борисов им даде на тепсия цялата власт, но вместо ротация, искат още да управляват. Никаква не я свършиха за 9 месеца, учат се в крачка и съвсем я забъркаха.

167

Анонимен

преди 2 месеца

Не знам Парламента да е гласувал даване на хладно оръжие меч във военната помощ за Украйна.И. Д. Главен Прокорор да се самосезира и заведе дело срещу Денкоглу.

166

Анонимен

преди 2 месеца

Раша напада Украйна, русофилите се правят на жертви... :)))

165

Анонимен

преди 2 месеца

Ангелите от Донбас - това са жертвите на Киевската хунта.. За децата останали сираци след 8 години истъпления на Фашистите-НеоАтлантици от Азов и Айдар (които обаче като видят въоражени мъже се крият като плъхове в мазетата) се полагат грижи - да, грижи от Руската Федерация. Нито едно от тези сирачета няма да се върне доброволно в Осксрайна - за какво за да влезе в Башибузука на Зеленски_Урсулите? СъселДенков за пореден път е предал Българските интереси за сметка потупване по рамото от Посолств

164

Анонимен

преди 2 месеца

Туй русофилите много злобни същества, не знаят какво е забавление :)))