26

Ха ха ха

преди 2 месеца

Корумпетата много да внимават! Не случайно е казано "Бой се от данайците, когато носят дарове." Та значи, когато някой иде при тях и им носи рушвет, много да внимават. Може да е подставено лице на проверяващи!

25

Анонимен

преди 2 месеца

За кво ни е да се занимаваме да уюим за троянски коне, няма смисъл. Тука си имаме Денкоф ... Разглоби армията "Окей", подари си въоръжението и поръчай от нас ново "Доне", потпиши с Украина да се ускори почването на 3та световна "Но проблем"....

24

Анонимен

преди 2 месеца

Неизвестна!

23

Валерия Фол

преди 2 месеца

Написах я и я дадох на Нелито да ми публикува бъртвежите;))) И моят малък педросо Мишев са включи;))) Умнокрасив;)))

22

опетков

преди 2 месеца

Подвеждащото заглавие ни заглавичква, че ще ни покаже "истината" за троянския кон. Е така и не ни стана ясно каква е тази истина. Творбата Илиада се базира на художествена измислица, плод на въображението на автора. Всякакви разсъждения за някаква "истинност" върху тази измислица са си абсолютен нонсенс, т.е. глупост.

21

опетков

преди 2 месеца

До Анонимен 18 Писна ми от крет*ни като тебе. Ако не бяха САЩ още щеше да си русороб. По това което си писал виждам, че ще си останеш роб до живот.

20

Добре

преди 2 месеца

Бой се от данайците, дори когато носят дарове.

19

Щерю

преди 2 месеца

"Конете" и "корабите" в древните митове са подходящи символи на небесни тела (и планети), които опасно са се доближавали до Земята, подобно на вражески армии, и са съсипвали цели населени градове, и народи. Поради това и в мита за Троя е намесена богинята Атина-Палада - прозвище на планетата Венера...

18

Анонимен

преди 2 месеца

Гърците дадоха на троянците Троянския кон, а САЩ даде на България банани и тоалетна хартия. Резултатът е един и същ...

17

Анонимен

преди 2 месеца

Според изследователи Троянската война е продължила повече от 10 г., даже повече, поне 30. Героите, мъже и жени, и от двете страни, вече са старци. За Елена е ясно, а ако Одисей е бил такъв гениален хитрец, едва ли би чакал толкова време да измисли номера с коня, за да превземе Троя. Както и да е, гърците са царе на митове и легенди. По скоро си мисля как такива гении като тях не са станали Америка на Балканите.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Дървен кон с войници в нея, много ясноче е мит, за Атлантида е ясно, единствено Платон говори за нея, никой друг :))) Добре ве - митът, ко да напраиш, на варненски говорим :)))

15

Анонимен

преди 2 месеца

Мит е даже неумит :)))

14

Анонимен

преди 2 месеца

Не четох статията! Но преди години четох, че археолози са намерили подобен кон!

13

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна не е в ЕС и НАТО!

12

Анонимен

преди 2 месеца

България в ЕС и НАТО!

11

На живо

преди 2 месеца

Зеленски е съвременен пример за троянски кон. Руснак, актьор в телевизията, купен от Юса и сложен на ръководно място за да вкара НАТО във война с Русия. Въпреки ,че не е от НАТО Украйна, въпреки ,че не е в ЕУ . Пак го ползват. За което си плащат разбира се. Странна "политика".

10

Анонимен

преди 2 месеца

Мисля, че е мит, както е мита за Атлантида, но това е само мое мнение :)))

9

ПЛАТОН ЛЕБЕДИС

преди 2 месеца

ХЕТИТЕ СА ВОДЕЛИ ГОЛЯМА ВОЙНА със ЕГИПЕТ -- 88 ГОДИНИ ПРЕДИ ТРОЯНСКАТА ВОЙНА !!! - 1272 год. прХР. БИТКА В КАДЕШ............А ИЛИОН ПОЛЕМОС (ТРОЙ ВОЕНА) е била = 1184 пр.ХР !........Хетите имат свои извори за името на ТРОЯ , и ТЕ ПОТВЪРЖДАВАТ ГРЪЦКИТЕ ИЗВОРИ , ЗАЩОТО И ХЕТСКОТО МУ ИМЕ Е '''ВИЛУСА''', КОЕТО Е КАЛКА И ПОДОБИЕ НА ГРЪЦКОТО = ИЛИОН !!

8

Анонимен

преди 2 месеца

Бил е истински и е бил направен от слама

7

ПЛАТОН ЛЕБЕДИС

преди 2 месеца

СЪС СИГУРНОСТ Е ИМАЛО ВОЙНА...НО ГРАДЪТ СЕ Е КАЗВАЛ ''ИЛИОН'' !..ТРОЙ Е ВТОРОТО МУ ИМЕ И ТО Е САРКАСТИЧНО И ДОРИ ОБИДНО...''ТРОЙ'' НА ГРЪЦКИ СВЕЩЕН ВЕЛИК ЕЗИК -- ЗНАЧИ ''ЯМ, ЯЖ , ЯДЕНЕ '' ...ЗАЩОТО ТАМ СА ВЗИМАЛИ ГОЛЕМИ ТАКСИ ОТ МОРСКИТЕ КОРАБИ......САМИТЕ ХЕТИ, КОЙТО СА ВОДЕЛИ ВЕЛИКА ВОЙНА СЪС САМИЯ РАМЗЕС 2-РИ И ЕГИПЕТ, ПРЕЗ 1272 год.ПР.хр. в БИТКАТА ЗА КАДЕШ, ИМАТ СВОИ ИЗОВРИ ЗА--МИКЕНА и АХЕЯ = АХХИЯВА, И ЗА НАСЛЕДНИКА НА ПРИАМОС : ПАРИС = АЛАКСАНДУ..А АЛЕКСАНДРОС Е ИСТИНСКОТО ИМЕ НА ПАРИС .