58

До Бизнес с маслини

преди 2 месеца

Ами всъщност въобще не си запознат, Бъфет и злато не купува, но купува акции на златодобив и компании, а миналата година купи акции на крипто-френдлинбанки, което си е косвена инвестиция в крипто. Скоро и други държави освен Ел Салвадор, ще имат държавни резерви в крипто, за това са тия ИТефи.

57

Анонимен

преди 2 месеца

Тая година милионер в лева, другата милионер в евро.

56

Хахахахахахахахахаха

преди 2 месеца

До MaйMyнaтa, хайде давай да те видим :)

55

MaйMyнaтa

преди 2 месеца

Аз питам като човек а вие се e6aвaтe с мене. Що ви не e6eмnyткaтa мaйчинa y 6oклyцитe дoлний ще ви издавим и ще ви строши панелките на парчета ше забрайте и беткони и севе

54

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 54, разбира се :) За хората, която не я познават :) Продължавайте, продължавайте с ракийката :) Казаха ви го по-долу :) Лошото е, че хора, които не разбирате технологията.. си позволявате да се изказвате. Но не пречите на никого. Само дразните, но и това ще ви мине :)

53

Дребна риба

преди 2 месеца

Исках да си купя апартамент, но нямах толкова пари и и за това си купих 1 биткойн на празниците 2022г, като бях убеден, че в близките години този биткойн ще ми стигне да си го купя апартамента до няколко години. Вече разглеждам обявите, но ще го чакам да мине поне 100к $ и тогава ще си го взема :)

52

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 45, напротив! Всеки, който тук пише, че е измамна схема ти говори точно за загубите си :)

51

До 46

преди 2 месеца

Ти, като виден ерудит, в какво вложи и спечели. Просветли ни тия глупавите, дето взехме БК за по 100$ навремето и продадохме сума ти за 40к$, имаме и още останали. Къде да вложа парите си се чудя, искам съвет от тебе. ахахахахахахахахахахаахаххахахахаха

50

До 47

преди 2 месеца

Има си, има си. Ама за тебе ракийка и салатка и 3к заплата в склада както е форумният лаф.

49

Анонимен

преди 2 месеца

Ако имаш 10 долара, може да ги подариш сега и да допринесеш към богатството на биткойн милионерите. Милионерите пари не отказват.

48

до 45

преди 2 месеца

Няма как при смислена инвестиция да загубиш от нещо, което в началото е струвало 1 цент, а сега- 60к долара... Все едно да си акционер от самото начало в топ 10 компаниите в света и да си на загуба. Загубили няма. Има глупци, които отиват и купуват 5 БК за 100 000$, БК пада и те бързат да продадат на загуба. Това не е смислена инвестиция. От тук насетне какво ще се случи не е ясно, но предвид факта, че с БК можеш да си купиш всичко, цената няма да падне драстично.

47

MaйMyнaтa

преди 2 месеца

Абе некой да ми каже, че не разбрах тою биткойн има ли си дребни койнтчета?! Щото като немам за целия, да зиам 10 стотинки от него примерно. Не че сьм дребна риба ама съм зкъсал сега

46

Анонимен

преди 2 месеца

Биткойнът е чудесно средство за ограбване на просттите и глупавите.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Никой не говори за изгубилите от биткойн. Техните пари са при милионерите.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Купуването на биткойн е като хвърлянето на пари от балкона от нашите пенсионери. Наистина се печели много от това. А хвърлящият пари през балкона се надява друг да му хвърли пари обратно в балкона. И той да измами системата.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Нашио спец при цена на БК 100$- "не купувайте, пирамида е!", "това са глупости", "ей сега ще се опарите жестоко". Ракийка след ракийка и БК стана 70к долара. Нашио си знае всичко. 2010-та "ИТ секторът потъва", "всичко отива в Индия!". Ракийка след ракийка нашио затъна, а програмистите и умните хора си уредиха живота. Разпозна ли се, българино? Описах 70% от населението. Айде пляскайте минусие, поне да избиете комплексите от жалкото си съществуване, за което сте си виновни сами.

42

АНГЕЛ

преди 2 месеца

В дексовете ври и кипи. Снощи купих от dextools един шитняк и за 10 часа ми направи 20х.Играх го с 0.4 етера и продадох одеве за 8 етера

41

Анонимен

преди 2 месеца

Глупости. Най-големия хайп по медийте беше точно по време на ралито от 50к към 60к.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Биткойнът е обезпечен с човешка глупост, която е безкраайна, както и с парите на престъпници от цял свят, които купуват за кратко и продават. Инвестицията в човешката глупост и мръсни пари от наркотици и други престъпления, винаги е печеливша за тарикатите.

39

до 37

преди 2 месеца

Тези които сега наричат Биткойна пирамида след време ще купят наистина на връх и те ще са реалните губещи !