14

Анонимен

преди 6 месеца

Тя БСП по-кротко да кряка, че пак се е оплела в корупция-оръжия-Украйна-начало на войната-Христо Грозев.

13

Държавата

преди 6 месеца

я разруши Луканов, като преименува едната част от БКП в БСП, а другата в СДС, и заедно я ограбиха и фалираха. За цвят в СДС се вляха някои дисиденти- стари партии и много сътрудници на ДС. Имаше дял в разграбването и спортисти.

12

Пешев

преди 6 месеца

Икономика няма, обаче регулатори има. И защо? Чрез регулаторите правят рекета и грабят хората. Като останете без частен сектор ще видите кон боб яде ли.

11

Джо

преди 6 месеца

То държава няма вече, но те я поделят. А БСП са най-гнусната част на тази недържава.

10

до 10

преди 6 месеца

Държава имаше. Борисов я съсипа, превръщайки я в мутренска фирма и феодално владение. Нацвъка неграмотни калинки навсякъде. Единственото условие беше - от това което крадат, половината да му го връщат в Чекмеджето.

9

Съвет

преди 6 месеца

До МВР НЕ РЕАГИРА 4 Приятел , очаквай скоро гости от МВР и ДАНС .Демокрация не значи да пишеш по форумите пр-ос-то-тии всеки ден.Не си добре с главата .

8

Дядо Соци

преди 6 месеца

Прави са БСП. Избори 2 в 1 и Борисов печели категорично изборите и правителство само от ГЕРБ.За президента е ясно.Да си върнем държавата.Стига експерименти за сметка на народа.

7

Анонимен

преди 6 месеца

БСП: В момента съм на смъртния одър. Само от време на време приритвам с немощните си старчески крака!

6

Ч0ВЕКА

преди 6 месеца

Нормалният човек го бо ли Ху иа за БКПкпссБСП той иска като пътува да е Шенген да се почуства европеец да плаща в евро като европеец да не гледат на него в чужбина като визерен под х уйник на монголотатарски я колхоз а каго на европеец.И партии като БСП Възраждане Резидента работят срещу всичко това защото то не е изгодно на техните началници от мафията и Путин!

5

Сглобката

преди 6 месеца

Поделя какво? Каквото е останало. А откровените комунисти ги яд, че не могат да участват.

4

МВР НЕ РЕАГИРА

преди 6 месеца

Терористка от Перник взима 12 милиона за масови убийства на Българи, казва се Ани, а мъжа и Юлиян Борисов Георгиев от Перник ул Протожерица местн Ралица 5! Къде е Държавата?

3

рушофилски курви

преди 6 месеца

и мандраджий, вашето мнение отдавна оттече в тоалетната.

2

Подаръчно пликче

преди 6 месеца

България е в ЕС и регулатори и съвети няма да са на проруски партии и президентски резиденти на Кремъл.

1

Невменяеми полицаи

преди 6 месеца

Полицаите в Перник и Бобов дол са бесни кучета, не са никакви хора, кучета невменяеми са!Занимават се с убийства и насилие! Хора пазете се от тези!