178

Анонимен

преди 3 месеца

Юлето прати Навални на смърт в Русия, за да го направи звезда и да печели още пари.

177

Анонимен

преди 3 месеца

Шуробаджанащината на руската опозиция няма да се откаже от парите на Запада.

176

Кремълски шут

преди 3 месеца

Убихме Навални щото Авел нападна Каин

175

Таваришите

преди 3 месеца

Тука не спират да повтарят смешките на Кремъл

174

Mалорусьk

преди 3 месеца

KЪДЕ беше ти до сега, изгряваш като звезда Нова за изяви и пошла пропаганда..! А за момчето нацист Навални жалко, че си отиде млад и още зелен, както всички използвани за чужди цели човечета.

173

Честито

преди 3 месеца

На тази от снимката и пляскат, както пляскаха в Канадския парламент на нациста от СС Ярослав Хунка - неинформирано , некомпетентно и под-команда като зомбирани. Това е днес Европейския пармамент.Честито на печелившите. За съжаление това включва и нас разбира се.

172

Анонимен

преди 3 месеца

Терористка от Перник взима 12 милиона за масови убийства на Българи, казва се Ани, а мъжа и е Юлиян Борисов Георгиев от Перник ул Протожерица местн Ралица 5! Къде е Държавата?

171

Красивите САЩ

преди 3 месеца

- Красива като демократичния Лос Анжелис ли? - улици пълни с бедомни бедняци.

170

Анонимен

преди 3 месеца

Драга, Юлия Борисовна Абросимова (моминското име на Юлия), Сега искам да се обърна към вас. За последен път видяхте сина ми през февруари 2022 г. Нямахте забрана за влизане в Русия, срещу вас не е образувано нито едно наказателно дело, но вие никога не сте идвали да го посетите за тези 2 години. Всъщност от пролетта на 2021 г. не сте женени за сина ми, появявявате се безсрамно и публично в обществото с други мъже. Вие го принудихте да дойде в Русия, когато току-що беше излязъл от кома и не можеше да прецени ситуацията. Вие принудихте по тои начин, цялото имущество на Алексей да бъде прех

169

Ха-ха

преди 3 месеца

Юлчето не я мислете! Ще си поплямпа тук и там, па ще замине по екзотични дестинации с любовника си Грозев, за сметка на спонсорите.

168

Анонимен

преди 3 месеца

Едва ли Навалня го прави за пари - тия пари, дори да са толкова, могат да бъдат отнети по всяко време. Тия пари не за от закуски и донорите им "държат за топките" този който ги е получил. Така, че дали й харесва или не - Навална ще трябва да играе всяка игра, която й кажат да игра. Идеята, че просто ще си отиде да си харчи парите на съпруга си на спокойствие е много наивна - особено ако са толкова много.

167

Анонимен

преди 3 месеца

Ако след няколко месеца българският опозиционер В. Божков отиде храна за рибите от ръката която е хранил-ББ, дали ще му отделите такова внимание и такива хвалебствия? Един финансов измамник, близък до Путин, който си помислил, че ще надхитри всички, като е усетил накъде отива кораба яхна най-харесваната от запада роля на опозиционер-жертва на Путин. Всеки, който малко или много чете неруски новини е наясно с това. ПРОПАГАНДА!!!

166

Анонимен

преди 3 месеца

Едва ли Навалня го прави за пари, защото според Панамските досиета още преди войната Навални имаше в офшорна сметка химаше 500 милиона долара, които сега законно ще са нейни, ако досега не е могла да ги ползва

165

Анонимен

преди 3 месеца

До Боби Боби ти откога вярваш - упражнение по логика.При всички положения ние НЕ знаем как е умрял Навални.Но интересът на Украйна е да настройва западното мнение против Русия и Путин по всеки възможен начин. Поради тази причина, когато обвиняват, следва да "имаме едно на ум" че го правят с користни причини. Поради същата причина, ако в някой случай НЕ обвиняат Русия, може да приемем мнението като по-искрено именно защото НЯМАТ користна причина да оправдават Русия и Путин.

164

рендету

преди 3 месеца

Ако такива като вас се докопат до власта в РФ държавата ще се разпадне и ще последва Кървава вакханалия!!! Болшинството (над 75%) от хората в Русия го разбират и затова ще гласуват за Путин, а не защото го обичат или не го обичат, просто осъзнават какви ще са последствията за държавата и съответно лично за тях и за техните семейства!

163

не може да бъде!

преди 3 месеца

Считам,че г-жа Навалная се приема твърде насериозно и видимо съвсем убедено счита че може да бъде някакъв фактор или емблематично лице.Същата грешка която направи съпругът и,да не говорим за грешката на Зеленски.Не знам дали го правят за пари ,но видимо при такова его,някои специалисти могат много лесно да обработят "обекта"!И Навални,и Зеленски са "обекти"!Защо считам така-ами агентите са много по-прагматични ,действат много по-обмислено!?Навалний според мен просто беше хвърлен на амбразурата!

162

Анонимен

преди 3 месеца

До Чета коментаритеИ ти ли ще го инкриминираш, ами то сега е момента да отидеш да се биеш с руснаците. Те чакат така европейски умници лато теб!

161

Анонимен

преди 3 месеца

Всички предатели като Навални ще увиснат на въжето с главата надолу и тива ше се предава по всички руски телевизии на живо!

160

Анонимен

преди 3 месеца

Няма да има никва Русия на бъдещето. Ще има едно Малорусия и тва е. Другото са отделни народи, които сами ще си избират как да живеят заедно с останалите и какви отношения да имат.

159

Чета коментарите

преди 3 месеца

и усещам, че както след ВСВ е бил забранен фашизма и свастиките и затова се носи наказателна отговорност, така и скоро ще бъде инкриминиран Путинизма и всякакви дейности, включително пишене на коментари в уеб пространстовото във възхвала на Путин и режима му.