93

Анонимен

преди 2 месеца

И Армения излиза от Руското влияние насочва се към запада.

92

Хари Труман

преди 2 месеца

За джyджeто не знам, но ние вече сме го използвали. И ще го използваме отново.

91

Анонимен

преди 2 месеца

РУСИЯ СПЕЧЕЛИ ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ОГРОМНАТА МАТЕРИАЛНА ПОМОЩ ОТ ТЕХНИЧЕСКИ НАПРЕДНАЛИТЕ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И САЩ. А СЪЩО И ОТ ТЯХНОТО УЧАСТИЕ ВЪВ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ НА 4 КОНТИНЕНТА И В ОКЕАНИ И МОРЕТА. НА 1 ЗАГИНАЛ НЕМСКИ ВОЙНИК СЕ ПАДАХА 4 РУСКИ. НО ТУК НЯМА НИЩО НОВО, КРЕПОСТНИТЕ БЯХА ЕВТИНИ ЗА МУСТАКАТИЯ, КАКТО СА И ЗА СЕГАШНИТЕ КРЕМЪЛСКИ МАНИАЦИ.

90

В А Ж Н О

преди 2 месеца

Българският Путинопоклонник е съгласен дори децата и внуците му да умрат...Пфу, дæба ваш'та майка

89

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен .... Не зная кой ще загази , но за сега западняците бая загазиха , и има още много да загазват , и то без ядрена война , а с ядрена война , направо са бегали !

88

Анонимен

преди 2 месеца

Руснаците бая ще загазят при ядрена война. Ама няма да е лошо светът да се отърве от калпав биологичен материал.

87

путин умря в 2022

преди 2 месеца

ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ПРОПАГАНДА

86

Чиба, СИЛИКОНсурат!

преди 2 месеца

85

Анонимен

преди 2 месеца

ВИСШИ СИЛИ ОТ 5то И 6то ИЗМЕРЕНИЯ ВЗРИВЯВАТ БАЛИСТИЧНИТЕ РАКЕТИ ПРИ ИЗСТРЕЛВАНЕ ! ВЗРИВИХА САТАНА КОЯТО КРЕМЪЛ ИЗСТРЕЛЯ КЪМ КИЕВ КОГАТО БАЙДЪН БЕШЕ ТАМ ! ВЗРИВИХА USA БАЛИСТИЧНА РАКЕТА ИЗСТРЕЛЯНА ОТ USA ПОДВОДНИЦА КЪМ БЛИЗКИЯ ИЗТОК ! И МНОГО ДРУГИ СЛУЧАИ, КОГАТО ПСИХОПАТИТЕ ИСКАХА ДА ПЛАШАТ СВЕТА С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ! НЯМА ДА ИМА ЯДРЕНА ВОЙНА ! ЯДРЕНИТЕ БОМБИ ЩЕ СИ ГИ ЗАВРАТвЗАДНИЦИТЕ ! РУСИЯ ЩЕ БЪДЕ НАКАЗАНА ЗА ВСИЧКИ ЛУМПЕНпролетарски ГРАБЕЖИ И РАЗРУШЕНИЯ ПО СВЕТА !

84

Анонимен

преди 2 месеца

путин умря в 2022 МИТРОФАНОВА ПОВЕЧЕ ПРИЛИЧА НА УМРЕЛИЯ ПУТИН, ОТКОЛКОТО ТОЯ СИЛИКОН СУРАТ

83

баща ти

преди 2 месеца

До Анализатор .... И кое е това НАТО , не разбираш ли че това трябва да си ти , и други граждани на ЕС и САЩ ? Ще имаш ли куража да идеш и да те гръмнат за тоя дето клати дърветата , и за интересите на група юдейски мулти милиардери ! Дерзай тогава , но аз няма да дойда !

82

Анонимен

преди 2 месеца

Престанете да лаете, война няма да има, никой не е луд, за да започва голяма война с ядрени оръжия!

81

Гледам снимката

преди 2 месеца

и си мисля, че ако е дошло време пълен ***, *okлyk, слуга на дявола и псиxap като този льольо на снимката да се опитва да командва световния ред , значи е дошло и време за второ пришествие на Христос. Дойди Господи!

80

:) :) :)

преди 2 месеца

Какво ли ше се случи , ако утре Мексико обяви , че иска влиза във военна организация на Русия , като преди това в нея са влезли още латиноамерикански държави около САЩ , как мислите ще регират ? :) Само питам не се сърдете :) :) :)

79

>

преди 2 месеца

Е те пратиха толко много оръжие, че дори собствения им народ почна да негодува , говорят за сухопътни инвазии в Русия , санкции , манкции не знма какво и накрая голямата изненада е , че Русия имала план при какви условия да използва ядрено оръжие хаахха абе шматароци , как мислите Труман дали е имал планове кво тряя се случи за да си пробва бомбите в Нагасаки и Хирошима , еми не ,направиха бомбите и ги изсипаха на японците над главите, ни деца ги интресуваха , ни жени , ни нишо.

78

Путин няма държава

преди 2 месеца

Държавата му не иска Путин ,той е диктатот и избива инакомислещите ! Бие и избива всички опасни за неговия режим там няма свобода за приказки падаш от високо или във голаг ! Занего целия свят е враг без една две диктаторски държави във който цари мракобесие !

77

Анонимен

преди 2 месеца

Центъджиите продължават да повтарят една и съща опорка, но в крайна сметка цялото нещо беше предизвикано от САЩ. Едва ли САЩ биха реагирали различно, ако държава граничеща с тях беше решила да се присъедини към руската политика и на нейна територия да се разположат руски военни сили. Това е положението.., Путин мисли за своята държава и своят народ, което е нормално, ненормално е да мислиш за оправията на другите като създаваш ситуации в които те да си изпатят.

76

Bormann

преди 2 месеца

Ядрени бомби дрън дрън дрън, стига сте плашили гаргите ве. Ако имаше такава опасност, до сега да е станало 1000 пъти...

75

Анонимен

преди 2 месеца

Украинците си искат от САЩ ядрените бойни глави които 1994 г им дадоха на тях и на рашка като гаранти , а какво стана гаранции няма .

74

Анонимен

преди 2 месеца

кремълското още ли диша?