80

Анонимен

преди 2 месеца

Когато Шарлатаните овладеят съда, регулаторите, службите, тогава ще нападнат ГЕРБ и Боко и ще правят, каквото си искат. Ще си пускат проектите, ще си обвиняват, ще си рекетират.

79

Ангелина

преди 2 месеца

"Коалиция ще има, когато България има независими съд, регулатори и прокуратура.".Значи това е трудно да се случи в нашия живот. Всичко това ,което е посочил Василев ще има ,когато в България има повече независими ,свободни по дух и морални хора. Нито една политическа или икономическа сила ,не може да оказва натиск и да превръща в зависими такива хора.Имаше възможност поне да се поставят основите ,като се назначат на ръководни функции в институциите служители с такива личностни характеристики.

78

Анонимен

преди 2 месеца

Коалиция с кой? С мафията(според вашите твърдения) на бибитко ли?

77

Деди

преди 2 месеца

Кажи си го направо бе, Кокорчо, без увъртане и алабализми за "независимост" - накратко, ЙОК (НИКОГА)!

76

Анонимен

преди 2 месеца

Какъв независим съд , каква независима прокуратура ? Не четеш ли пресата , там е направо Кръстника 4

75

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 2 месеца

Асене ти като какъв поставяш условия избори без машините Асене и тогава ще си отвън на парламента и управлението на държавата шарлатани Вън но и няма кой да ви търси отговорност за това което 3 год причинявате на държавата

74

Анонимен

преди 2 месеца

Кокорец, остави това, ами я разкажи някой друг офис продадохте ли с Лорерчо? Некоя далаверка още врътнахте ли?

73

Анонимен

преди 2 месеца

НИКОГИШ!!! Нали вие си назначавате съдии, прокурори, регулатори? Квотен принцип! Каква независимост искаш? Овладяхте съд и прокуратура заедно с ББ, сега искате и регулаторите да си поделите, че да удряте който не слуша и не си плаща вноската за спокойствие. Ама много сте умни бре! Да земете да стъпите на Луната и да се не връщате. Американците и там ще ви хранят. Може би...

72

THE BEST

преди 2 месеца

т.с. НИКОГА няма да има коалиция .....

71

За Кокорчо

преди 2 месеца

И Киро Тъ_пото независим съд е съд с техни хора, които няма да им търсят отговорност къде потънаха 11 млрд. лева и колко пари е направил и прави Кокорчо от продажба на руски газ и нефт през негови посреднически фирми.

70

Сатир

преди 2 месеца

Да видим възможностите:- Ще внасяме Ангели от светия престол;- Ще внасяме марсианци;- Ще ги купим с ония 9 милиарда изчезнали незнайно къде;- Ще изгоним ПП от политическата сцена.

69

Щерю

преди 2 месеца

"Независим съд" е оксиморон - няма такъв...

68

Ангел Солаков

преди 2 месеца

"Коалиция" ще има единствено когато Ви платят добре и когато получите точните нареждания от Правилните хора , и Правилните Посолства!!!!!...

67

Анонимен

преди 2 месеца

Много е красив!

66

Анонимен

преди 2 месеца

"У нас свестните считат за луди.." и така е от столетия. Нищо не може да се направи. Народът си го иска. При нас всичко е с обратен знак: доброто става зло, а злото добро. Като излезем навън и се оправяме, ама там няма къде да ходим. Тука сме царе да настъпваме все една и съща мотика.

65

Дельо фактурата

преди 2 месеца

Значи избори

64

Анонимен

преди 2 месеца

Точно ти недей мечта за независим съд, че ако имаше такъв и прокуратура, щеше да си в едни други заведения.

63

Анонимен

преди 2 месеца

Питайте къде са 11 милиарда. от декември най-вероятно в офшорните им сметки! Вият на умряло, защото ръководителите на ЕС и САЩ им се подиграват и не ги приемат на сериозно! Чакаме и новия списък Магнитски, вътре били Асен Василев, Даниел Лорер, Кирил Петков, румен Спецов и компания!

62

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 2 месеца

Асене къде са 8 милиарда течове помниш ли какво лъжеше по телевизиите шарлатани не стига че нямате истинска партия не стига че лъжете нагло не стига че превзехте управлението с ала бала и машините не стига че нищо не правите за държавата а и условия поставяте а стига толкова избори без ала бала Асене без машините да видим тогава

61

Алоо !

преди 2 месеца

И сам не си вярваш, какво говориш. Никой не ви пита. Каквото кажат от Посолството, това ще правите. Вие нямате право на свободна воля и нужда да си напрягате главиците с мислене за нещо различно от това, какво да откраднете. За всичко останало, има кой да мисли.