16

До Анонимен 16

преди 2 месеца

В момента съм в Пампорово! Днеска беше 12 градуса по целзий! Говоря за връх снежанка! Сняг има само по пистите! Изкуствен! Тука разправят, че тая година е валяло само 2 пъти при това не повече от 20-30 сантиметра! Добре, че бил изкуствения сняг инак нямало да има сезон!

15

Анонимен

преди 2 месеца

В момента сме в Словения днес карахме на https://gerlitzen/ Герлицен, вчера на Кранска Гора утре сме в Италия на Tarvisio като сняг има колкото искаш, като само на Кранска Гора е доста малко 1500 метра надморска височина е :)

14

...

преди 2 месеца

значи тази година, миналата година по-миналата година и по-по миналата година и по-по-по миналата година зимите се падаха се сряда, първата сряда на април месец! Ама тука разни "разбирачи" продължават да ми разправят, че то глобално затопляне нямало! Да ама когато на 14-ти февруари имаш 24 градусапо целзий и така 10 дена подред и когато на февруари месец веке 7 поредни години цъфнат овошките, та то е ясно, че глобално затопляне е нямало няма и няма да има! Поне според "разбирачите" е така! Мдам!

13

Анонимен

преди 2 месеца

Посолството дава само на нела да превежда подобни "новини". Има ли мантра за "климатични промени" нела е първа пушка. Нело, кво стана с "глобалното затопляне", маЕвтинаДраскачке? Смениха ли наратива?

12

Ееееее,

преди 2 месеца

Да ***, нас какво ни интересува да си вземат мигранти от Азия, да ги помпят, 30 год ни изсмукват младото население, тези ***

11

Путин

преди 2 месеца

Български русофили, мои друзя! Каня ви да идвате на ски в Сочи, не ходете в гадния ЕС...опааа!!! ИЗВИНЕТИ!!! Отменям поканата - сега се сетих, че на почивка ходят тези, дето имат пари. Като нямаш пари, каква почивка ще ходиш ти бе?!?!?! Почива тоя дето има евраци.

10

Русофил

преди 2 месеца

С жената и тъста ще ходим в Северна Корея на ски - на хубавото. Махнете ги тези прехвалени европейски курорти...

9

VladTepes

преди 2 месеца

Да сезират архиепископ Хаджаг Барсамян.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Че то в България да не би да има сняг тази зима ноември ни затрупа един сняг 40 см държа го малко и това беше после валя 1-2 пъти по 2 см и това беше.

7

Байхой

преди 2 месеца

Кат гледам Витоша бая снег си има, даже повече от миналата година. Дай Боже по-топли зими , че маматаситрака със сметките за ток . Кой иска да кара водни ски

6

Анонимен

преди 2 месеца

В Запада винаги има сняг , това са Е-нсинуации !

5

Анонимен

преди 2 месеца

Глупости! Като си гледам сметката от топлофикация, тази зима е най-студената откакто въобще има топлофикация!

4

факт

преди 2 месеца

Ламтежа за пари ще унищожи света !!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Вашите дядовци и баби само ски са карали и все по курорти са ходили нали. Айде хващайте мотиките че идва война и глад. Русия държи ресурсите на света и няма да ги даде без бой. Русия е последната държава която ще загине от глобалното затопляне.

2

klod_si

преди 2 месеца

"Февруари е на път да бъде най-топлият в историята за планетата". Как пък разбраха това. Планетата ни я има над 4.5 милиарда години.

1

Лошо

преди 2 месеца

Това което беше е в миналото света се променя природата също.