113

Христо Христов

преди 2 месеца

До Тая "Е по-психо и от макарон и от меркел. Те поне нямат деца, а туй има пет!" - има седем. Като в африканските племена.

112

Христо Христов

преди 2 месеца

Така е! ЕС работи за война, ще си я получи!

111

Анонимен

преди 2 месеца

Запада загуби Украйна. Ще загуби и Молдова и Приднестровието. Русия вече претендира за Приднестровието. Запада и НАТО вече трябваше да са в Молдова и Приднестровието, докато Путин беше затруднен в Украйна.

110

Анонимен

преди 2 месеца

Санкциите на ЕС кога ще започнат да действат и Путин да моли за милост, руският народ да направи революция, недоволните от санкциите руски олигарси да направят държавен преврат?

109

Истината

преди 2 месеца

За да загуби първо трябва да спечели. ЕС отдавна загуби Украйна сега вече е трагедия само няма интерес. Русия не търси помощи и програми от ЕС, за да я коментират евро депутати.

108

Joe Bidet

преди 2 месеца

Европпеддеррунгелите са не само морално изтрещели, те са и тотално фалирали. Нямат ресурси, нямат петрол, нямат злато, нямат метали, ВСИЧКИТЕ им политици са корумпирани престъпници, имат само една голяма уста която скоро ще бъде затворена. Само да не им я затворят от вътре народите им, че като гледам на къде върви....Другия вариант е Русия да им я затвори. Веднъж-завинаги. И да се изберат кадърни политици чрез ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ. Такива които ще милеят за род и родина. Подобни в момента няма.

107

Liberal Criminals

преди 2 месеца

"Не можем да оставим Русия да спечели, настоя председателят на ЕК", ти нямаш друг вариант, маГнуснаТорбаСлайна! Ти нямаш друг избор. Истината е че Русия расте икономически, подготвена е за този конфликт и превзе 1/3та от Украйна. А вие нито пари имате, нито оръжия, и сте на ръба да ви смачкат фермерските трактори, заради престъпления с/у народите си. Вие сте нищо повече от едни САТАНИ, които скоро народа ще се вдигне и ще измете. Вие сте генетичен отпадъкккк и трябва да бъдете съдени и наказани!

106

СВОЙ

преди 2 месеца

Заплахата от война може да се изключи,като 'ни месец се сменят такива чиновници като тази и др политици с ненормално поведение.

105

Анонимен

преди 2 месеца

КАК МОЖЕ ДА СЛОЖАТ ГИНЕКОЛОЖКА КАТО ФОН ЛАЙНЯНИЕН НА ЕВР-О -ГЕ-ЙСКИЯТ ИЗБУТАН ЧИ-КИ-ДЖИИ-СКИ СЪЮЗ

104

Тая

преди 2 месеца

Е по-психо и от макарон и от меркел. Те поне нямат деца, а туй има пет!

103

Анонимен

преди 2 месеца

А нещо за пожара в САЩ на базата за производство на ядрени бомби да кажете?

102

Аман

преди 2 месеца

От психари и психарки като тая!

101

Анонимен

преди 2 месеца

Докато имаше мир вие въоръжавахте Украйна. Долни мекотели. Когато Путин ви каза да спрете да се приближавате се смяхте, сега смешно ли ви е, меки китки?

100

Анонимен

преди 2 месеца

Не трябваше да ръчкате руската мечка...

99

Правилно

преди 2 месеца

"Ще трябва като всичко отмине да научим руснаците да и пеят "Брала мома къпини"===Аха, особено последния куплет: Мръдни, моме, по - вдесно да ти ...по-лесно.

98

Анонимен

преди 2 месеца

Ще трябва като всичко отмине да научим руснаците да и пеят "Брала мома къпини"

97

хе хе хе

преди 2 месеца

Значи началниците все пак опряха до европейските матряли. Онези, калпавите, дето трябва да бъдат занулени и подменени с кафяви хора. Предстои нещо много интересно за началниците:)

96

Анонимен

преди 2 месеца

Венец на либерастията и нищоказването

95

Путин към Урсулка

преди 2 месеца

Моля дай ми адресите на офисите за частното западно производство в Уркия да ги БЛАГОСЛОВЯ с по едно Искандерче....ПО здрави на акушерката от таварищ паПутин!!!

94

мак

преди 2 месеца

ес ще се въоръжава на поразия, омразната му русия също - един вид в отговор, щот ес може и да я нападне, таз ще плаши и ще сее пропаганда и клишета. И така добезкрай и без решение за края на войната ес и сащ срещу русия. Жална ни майка.