91

Анонимен

преди 2 месеца

Талантливият човек трябва да получи заслужена награда за уменията си. На певци и музиканти особено шапка свалям. Но не са гладни и жадни, особено в младите си години, получават големи хонорари, напр. учителски год. доход за 1974 е 2000 лв., а певичка на 23-4 г. кара Форд гранада. Може-кара. Не знам кой е измислил лафа за успелия мъж и жена му, но много певици стигнаха върхове благодарение на бракове с ЦК. Начи, човек още като млад трябва да е наясно, че не е безсмъртен. Нека вземат, заслужават.

90

Митака

преди 2 месеца

Някои от по-възрастните музиканти и певци, които са изнасяли концерти за "Концертна Дирекция" не дочакаха да получат пенсии. Добре че се сетиха макар и толкова късно.

89

Mitaka

преди 2 месеца

Добро решение, макар и закъсняло.Вижте Панйот Панайотов на 75 години в Капките ходи да го правят на магаре за да изкара някой лев. И той пак добре, че може.Имат право хората, това са стотици препълнени концерти в цяла България, за които хоноратите са били по няколко десетки лева, а парите за бюджета на НРБ милиони.Това са служетелите на концертна дирекция, има техници и т.н. които са били на държавна работа, но заради изгарянето на архива толкова години не получават нищо.

88

Анонимен

преди 2 месеца

Лилито Иванова защо не е в списъка, как оцелява без пенсия тази възрастна жена?

87

Дрт Пъън

преди 2 месеца

В ЦЯЛ СВЯТ на разните артисти, певачки и футбалерчета които си укриват печалбите и не плащат данъци ГИ СЪДЯТ и им съддират кожата от глоби... а ние на такива им даваме пожизнени пенсии. Жалка държава сме си и това е.

86

Рашко

преди 2 месеца

АЛО...НАП ФАМИЛИЯ СТРУГАРО....ЛИ Е ИЛИ СТОРАРО В МОМЕНТА КАРАТ АВТОМОБИЛИ ЗА НАД ДВА МИЛИОНА ЛЕВА.....КОЛКО ДАНЪК СА ПЛАТИЛИ....

85

Рашко

преди 2 месеца

Децата печелят реалита...пеят като зверове...идва празник и се почва Маргарита Хранова дует Ритон....Росито Кирилова...тия двамата мяукащи братя виетнамци...и всички останали НАФТАЛИНИ..

84

Анонимен

преди 2 месеца

Георги Христов роден 1964 и Роси Кирилова родена 1963г. пенсионери ли са вече? Коя категория ги пенсионират?

83

Анонимен

преди 2 месеца

Жалки комунистически просяци.И по една Када да им дадат.

82

Анонимен

преди 2 месеца

А не правите ли сметката, че целия списък, с малки изключения, са изключително нескопосани и калпави изпълнители, включително Силвия Кацарова, че и баба ви Лили? Задайте си въпроса защо навремето, всички поголовно слушаха я западна музика, я "сръбско" или "гръцко"? Щото "нашето" за нищо не ставаше....

81

Анонимен

преди 2 месеца

Заслужават и повече хората. Аз ако управлявах още преди десет години, а и сега, бих дал на всички пенсионери пет пъти по висока пенсия от това, което получават в момента. Ако нямаще БСП ГЕРБ ДПС в сегашния им вид на корпоратив,разни магистрати, които са и хотелиери, герговци мерговци, помощи за ромите, рекет от топлофикации, Ел и ВиК....

80

Съветски учен от БАН

преди 2 месеца

А на "втория брат" Аргиров дето е холограма разработена от БАН и на него ли ще му дават пенсия??? Стига сте лъгали хората, че са двама! Никой не си спомня имената и на "двамата". Всеки "ги" помни само с едно име!

79

Пешев

преди 2 месеца

Пеевски раздава щедро народните пари ама се пази в тайна това че хазната е почти празна. За да спасят настоящето - убиват бъдещето на България. Геноцид!

78

Джо

преди 2 месеца

Това е. България все още си живее в комунизма. Ние сме Северна Корея на Балканите.

77

Анонимен

преди 2 месеца

Каква култура бе, тия са бизнесмени. Кидика от 30 години продава прахосмукачки, Хранова има картинг-писта, Аргирови 30 години не са платили 1 лев данъци в България, бяха в Норвегия...

76

Заслужават повече

преди 2 месеца

Вместо да се дават пари за оръжие за 8+8 Ф16 да се дават за български автори и композитори

75

Анонимен

преди 2 месеца

Като на активните борци против фашизма и капитализма едно време.

74

Анонимен

преди 2 месеца

И аз навремето съм свирил в училищна банда и сме свирили на празника на училището. И аз искам 500 лв пенсия сега.

73

Пълен интим

преди 2 месеца

Кирил Маричков, който уби човек, карайки пиян, през 99-а, а сега ще му дават пожизнено парички... Няма измислени такива цинизми, каквито искам да изрека в момента.

72

Анонимен

преди 2 месеца

Тиквата очаква да агитират за него на изборите. Просто Тиква