24

баико

преди 2 месеца

питаите б.м.борисов тои знае на кои е пора4ал за убииството и за вси4ки до сега извар6ени и не разкрити тои е единствения които знае и поръ4ва погледнете му изявите през периода от 3/три/дни какви беха и как гледа6е като наакан но мафията си има даржава .

23

Дарк

преди 2 месеца

И хем следен,хем убиецът е. мистерия.Няма и как да има вече наказателно дело срещу него,освен ако Харисън Форд е пратилсвещения граал,с който да му сипят вода на лицето и той да скокне и беж дим да го няма като Пепи!

22

Анонимен

преди 2 месеца

" разследване" на себе си.:))))

21

Психолог

преди 2 месеца

СЪДИМ ПО РЕЗУЛТАТИТЕ, НЕ ПО ПЛЯМПАНЕТО.

20

До 8 джуджета

преди 2 месеца

ЧасНа държава?А дали не е часТна.Е такива неграмотници дават мнение за всичко.

19

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Нагли ,по нагли,най нагли!Всичко се знае,но за пореден път показват че не държавата има мафия,а мафията има държава!

18

8те джуджета

преди 2 месеца

Имаме си часна държава.

17

обективен

преди 2 месеца

За съжаление няма как да сменим всички - защото всичко ще блокира в държавата.Но това което реално можем да направим е да сменим всички шефове - това са примерно 500 човека и тях ще ги заменим с доказани редови магистрати от малките населени места.По този начин системата ще продължи да работи и е изпълнимо.Назначените са за време и при липса на резултати - ги сменяме отново

16

смешни сте

преди 2 месеца

И тъкмо да го пипнете ,взехте , че го УБИХТЕ !!!

15

ДА,,,

преди 2 месеца

СМЯНА НА ВСИЧКИ-КОНКУРСИ ЗА СЪДЕБНАТА С-***,ТЕЗИ СА СЕ САМОЗАБРАВИЛИ ДО ЕДИН

14

АЛА БАЛИЗМИ.

преди 2 месеца

Замитат следи. Точно кога бил убит няма следене. В тази овладяна държава никога не излиза истината. Така беше и със сержо Петров. Перат замитат под килима. И СЕГА ЩЕ ИЗКАРАТ ЕДИН КЛОШАР СЪС ТАБЛЕТ ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО. ЗАПЛАШВАЛ И ТЕХНИ ХОРА ГАБИТУ И МИНИСТРИ. КОЛКО СТЕ ПРЕДВИДИМИ И ЖАЛКО.

13

Хахаха

преди 2 месеца

Тогава, някой знае всичко. Всичко.

12

Пепи

преди 2 месеца

Почнали са да излизат имена на главатари в подлушването и са решили да го прекратят и разчистят. "Случайно"! И "Червената нинджа", е изпълнила поръчката. Предлагам Чък Норис за мин. на вътр. работи. Друг не вярвам да се справи.

11

обективен

преди 2 месеца

Малей колко е корумпирана съдебната система!И това случайно го научаваме.Би трябвало всички замесени и заподозрени в кръга на божанов да напуснат системата.Всички - без изключения.Толкова нечистоплътни хора...

10

:)

преди 2 месеца

Това Червения пират ли :):):)

9

Анонимен

преди 2 месеца

Всички тези лица, обвързани с Нотариуса и П. Еврото, да се провери работата им и да се изкарат обвиненията, които са повдигали за смешни дребни пари, всички дела, които са водили и са вкарали в затвора хора за суми под МРЗ. Да се види за какви дребни неща са съсипали човешки съдби, докато те самите са въртели стотици хиляди левове незаконно. Ще се намери ли човек да разкрие всичко това? Едва ли.

8

Василев

преди 2 месеца

Законно са извършвани действия по проследяване и подслушване на обект,за когото е взето съответното разрешение.И в един момент проследяването е преустановено.И тогава обекта е убит,неутрализиеан.Добре свършена работа.Има човек,има проблем....няма човек,няма проблем.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Смех

6

Анонимен

преди 2 месеца

Нотируса и бил главен прокурор поне 15 години

5

суриал сълза и смях

преди 2 месеца

"По време на убийството обаче нямал "опашка""-колко интересно Стига правете хората на *** с това "разследване"