11

Лекар

преди 2 месеца

Лекар и половина, тя имайкати е задължена да ми пуска, ама уви

10

Анонимен

преди 2 месеца

Ми ако ако не е умрял в линеката, в хеликоптера или в болницата, значи линейките и хеликоптерите са виновни! Ако е умрал в линейката, хеликоптера или болницата то той - умрелия е виновен, а не докторите които преди са го праснали с инжекции или са му давали здравословни хапове! Ми ходете на доктори да ви измислят болести, че то вече здрав мозък не остана!

9

Анонимен

преди 2 месеца

Линейки за мнозинството хора няма,но хеликоптери за единици има! Хеликоптерите са платени с парите на тези,за които няма линейки и лекари!!!

8

Да даааа

преди 2 месеца

Нищо ново.От много години е така.

7

1245

преди 2 месеца

Лекари у нас ще има единствено и само когато имат европейски заплати. Така както българинът иска да се лекува по европейски, така и лекарите трябва да бъдат заплатени по европейски.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Последно като получи инсулт баща ми, момичето беше много любезно и се отнесах добре с нея, но майка ми по времето на Боко почина поради липса на носилка в линейката, това не мога да го забравя :)))

5

Лекар и половина

преди 2 месеца

"Имаме лекар и половина", скоро само "половина"...иначе държавата подготвя лекари за чужбина. Докато не направят задължителен платен стаж за минимум 5 години с разпределение по болници из цялата страна, все по-зле ще става. Военните курсанти са задължени 10 години да работят за държавата, защо медиците да не са?

4

Аз

преди 2 месеца

Наемете лекари бе уважаеми! В Англия и в Германия е пълно с медицински персонал излязъл от български ВУЗове. Само трябва да пипнете малко заплатите, оборудването, и часовете, и те само ще се върнат. Толкова е лесно!

3

tcvetcho

преди 2 месеца

това е новото нормално-внезапно умиране без ясна причина, което беше предсказано от японската фирма Rikenn наскоро!

2

Анонимен

преди 2 месеца

Ше има ли наказания сега - например мъмрене пред строя :)))

1

Лекар

преди 2 месеца

Ако искате непрекъснато да се занимавате непрекъснато с "открити отоплителни уреди на дървени въглища", отидете в бърза помощ