16

истински мъж

преди 2 месеца

Така-а-а-а,значи тези изключително възпитани,културни,интелигентни,добри и хуманни палестинци,страдали.ЩЕ СТРАДАТ,И ВЪОБЩЕ НЕ МИ ПУКА ЗА ТЯХ.Останалия арабски свят не иска да чуе за тях.Досега да сте видяли тези невинни цивилни,да са се опълчили срищу хамас?НЕ,И НЯМА ДА ВИДИТЕ!Газа е 100% хамас.Така,че ще си понесат последиците.Античовеци!Когато убиваха невинни деца,жени и старци,се радваха и танцуваха.Това за съжаление,е света на исляма.

15

Боби

преди 2 месеца

Абе, да въртят кючеци около голата германка и да са щастливи!

14

Ще

преди 2 месеца

си платят терористите за клането на бебета и изнасилванията. На такива неща израелците не отговарят с цветя и плюшени играчки.

13

Българин

преди 2 месеца

Чекай, бе джанъм, до войната ривахте, че "80% гладуват в открития затвор Газа"... т.е войната подобри положението на само 25% гладуващи? Ай сектир ислямистки пропаганди повтаряни от корумпираните УНВРА, ООН, ЧК, МЗС... Съвсем ни взехте за удобни прогресивни.

12

Анонимен

преди 2 месеца

А когато скачаха по улиците като шебеции, радваха се и викаха Алахуакбар, не ги ли мислеха тия работи. Каквото повикало, такова се обадило. Не ви ли е странно как никоя съседна мюсюлманска държава не дава пет пари за тези и не ги приема. Ясноним е що за стока са. Само реват по западните медии как са онеправдани. Да би мирно седяло, не би чудо видяло.

11

JWST

преди 2 месеца

Нали имаше едни еврейски залижници дето избягали от Хамас. Населението ги хванало и ги върнало. Това какво значи - всичките са за хамас.Еми и Израел не пасат трева. Докато не станат съвременни хора - няма оправия. Като те си вярват - и другите си знаят работата.

10

Аз

преди 2 месеца

Ние пращаме оръжие за уРкайна, не ни занимавайте с глупости!

9

Анонимен

преди 2 месеца

До Василев Като ще бутаме по този признак, първи трябва да полетят в пропастта крив0носите виновници за повечето гадории по света.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Там си имат сложен конфликт, ама жендърите от Ес да се изказват...това е нелепо просто :)))

7

28

преди 2 месеца

"Оставете Газа, да дадем всичко на Украйна"

6

Анонимен

преди 2 месеца

Населението на Сектора Газа е застрашено от глад и епидемии, защото агресорът бомбардира и разрушава жилищата, кварталите и градовете от север на юг и щом достигна границата с Египет, палестинците са принудени да бягат обратно на север в сравнените със земята градове.

5

Анонимен

преди 2 месеца

На вас не ви пука за европейците, обаче се загрижили за палестинците...смех в залата :)))

4

Анонимен

преди 2 месеца

САЩ години наред е симулирала, че от време на време е несъгласна с Израел. Но в крайна сметка Израел прави каквото си иска с помощта на САЩ.

3

пияница мистик

преди 2 месеца

Е нищо де, ще погладуват малко, ще измрат още няколко хиляди, какво толкова. Когато хамаските талибани нападнаха Израел и изклаха 1200 евреи цяла Газа подскачаше от радост, като че ли са ги победили и превзели. И сега си носят последиците или както казваше баба ми, която беше набожна: "Кой каквото сам си направи и Господ не може да му направи"

2

Анонимен

преди 2 месеца

Всичките злини в планетата идват от семитското семе!

1

Анонимен

преди 2 месеца

Войната на ивицата газа се води на един заложник 200 убити защото хамас удрят в гръб и се крият по тунели,пещери и сред хората затова има толкова много жертви