29

НЕ СА ШПИОНИ

преди 2 месеца

АЛО СПЕЦИАЛНА разунавателна информация се събира през лични документи, с холограми ,антени,нано скенери и нано микрофони ,през всички телефони вкл смартфони.. В минитерства и ведомства има нарочно доставени спец ра съоръжения з а источване на всичко .АКо са намерили БЪлгарскатая армия да се наградят. Тука подставени престъпници на власт се подиграват че май сме имали АРМИЯ.. вижте Румен Радев пилот на миг 29 .

28

Барон Мюнхаузен

преди 2 месеца

Хайде сега да изпратят пишман-шпионите в някой трудов лагер да им дойде акъла...в никакъв случай не бива да ги връщат у нас!!!Срамувам се че съм българин,заради тези...

27

Анонимен

преди 2 месеца

Кой нормален човек днес би се занимавал с шпионска дейност. Това е нелепо. Просто искат да изкарат България русофилска, за да може правителството още повече да се опитва да се подмазва и опровергава това, като прави всякакви отстъпки и раздава България. Управляващи, съвземете се. Защитите сънародниците ни.

26

Нееее

преди 2 месеца

Тези наши съюзници клеветят и позорят български граждани. Ясно колко ни уважават.

25

тъпомер

преди 2 месеца

007 а сега де тия вече ни обявиха за шпиони всички,абе кажи му остров всичко в лево.Психясала Индия,извинете грешка на езика,Индобритания.

24

Сем. Бомбаджиеви

преди 2 месеца

До Анонимен 43 - Когато те гепят на Острова или в САЩ, жална ти майка. Това на нормален език означава, че разполагат с унищожителни доказателства за извършване на шпионска дейност. Чорапът и кръвчица да просере, няма да може да ги извади от кауша на Острова. Там същите ще бъдат бели робини на африкан-британците. Голем кеф им иде, а дотогава ще лъскан наровете на панделата и ще се проклинат, че са ги прецакали толкова евтино.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Че, то Дребнобританците спокойно могат да обвинят минимум 70% от българите които живеят там в шпионаж в полза на РФ - ние си оставаме русофили без значение къде живеем!!!

22

Анонимен

преди 2 месеца

Англичаните както мразят руснаците, така мразят и нас, хич не им вярвам на глупостите. Като отвориш техен вестник и виждаш как нахъсват хората с пълни измислици и небивалици. Манипулират обществото яко.

21

до 32

преди 2 месеца

Да, лежат в затвор и делото още тече. Как мислиш се е стигнало до името на този - някой го е изпял

20

Сомунист

преди 2 месеца

До Анонимен Баце, че ви бацнат и тука. Опичайте си пиУешките мозъчета - не сте го закъсали за копейки!

19

Анонимен

преди 2 месеца

Пак ли Грозев е "разследвал" и подал сигнала ?

18

до 24

преди 2 месеца

Няма лошо да си чистач, стига да си изкарваш парите честно, а не да ти превеждат рубли от Кремъл - ей това е кокошкарството. Поне шпионирай за твоята си държаваПросто в България обичат да си мислят, че всички в Англия и на Запад едва ли не живеем в мизерия. Живота е такъв, какъвто си го направиш.

17

Анонимен

преди 2 месеца

"Благодарение на некадърното и корумпирано управление под "вещото управление"на англосаксонските им господари беше разбито всичко свързано с разузнаване и контраразузнаване." - Викаш "Кой ми ссраа в гaщитe", a?

16

Анонимен

преди 2 месеца

Русофилията ше ви изгори главите в България

15

Анонимен

преди 2 месеца

В България има руски фирми и руснаци идват под тяхно прикритие. Пътуват свободно. На хранилка там са някои сериозни хора от българския висш ешелон и разни които открай време са тарикати. Дори няма да казвам имена.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Няма какво да го съдят, направо по бързата процедура

13

Анонимен

преди 2 месеца

Всички русофили под ключ на тъмно

12

до 8

преди 2 месеца

Ами има. Но тия 6имата са били мулета за паспорти и тн. Не са извършвали нещо сериозно. Едната е била маникюристка, другата рецепционист, шофьор, безработен, бояджия и тн. Хвърлили са им по 50 копейки и те са почнали

11

Анонимен

преди 2 месеца

Заговор предполага и отсрещна страна, с която да заговорничат? Или са само предположения за намерения, които косвено могат да представляват, а могат и да не представляват някаква заплаха?

10

Анонимен

преди 2 месеца

Малко елементарна граматика за Сашко: или трябва да се пише ''обвиняват еди кой си за шпионин'', или ''обвиняват еди кой си в шпионаж''. Няма ''обиняват за шпионаж'' на български език.