113

Кой

преди 2 месеца

ли пък ви вярва?....Така излъгахте и за "Шенген", и сега вече ни доставят всекидневно всякакви престъпници....

112

На тази лъжлива

преди 2 месеца

Шу_шу-мига ли трябва да вярвяме. Този изпълнява каквото му наредят, никой не го смята за човек. А и като знаем как нашите продажници се натискат повече от всички други евроатлантически слуги, нищо чудно и сами да предложат първи да изпратим войски в Украйна.

111

Българин

преди 2 месеца

Ай нападнете Русия бе,нали сте много отворени.Нали са агресора,нали нарушават международното право,нали ще подрепяте украинците до края,нали са бензиностация с ракети,нали нямат армия.А да ви видим сега,колко струвате.Украинците ви повярваха,и сега какво ще ги предадете а?Може да са гадове,обаче те поне излязоха и се биха не с кой да е а с руснаците,биха излезли и срещу американците,ако се наложи,защото те поне за разлика от вас си защитават държавата,макар и не по правилния според мен начин.

110

Анонимен

преди 2 месеца

Какви войски, ние нямаме.

109

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Бог помага , но в кошара не вкарва .

108

Анонимен

преди 2 месеца

Съсел не се сили, че ще свирнат утре краварите и ще ни въвлечат в кой знае какво. Бог да ни пази!

107

Анонимен

преди 2 месеца

Искаме мурмурандум за не намеса във войната , ти сламеняко знаеш ли какво си , кукла на кончета , днес нама , но утре като ти дръпнат кончетата друга ще я запееш , Путин нападнал НАТО разбирате ли съюзни ангажименти , срещу агресора , въпреки ,че е нападнат агресор и пр.

106

Анонимен

преди 2 месеца

Денков, пътуваш два дни след Мелони уж да подариш дървен меч - играчка на Зеленски. Ние да не сме ***. Гледаме какво става наоколо!

105

Анонимен

преди 2 месеца

Е какво правиш дрънков в Украйна, освен да договаряш износ на български роби.

104

Анонимен

преди 2 месеца

Не му вярвам на Денков. Даваше изявления и отричаше и за мигрантите, но ислямисти мигранти ни ги препращат със самолетчета.

103

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен===Тези,които са предвидени за пушечно месо от господарите могат да бъдат изпратени на фронта дори и без меч! Изтече информация,че внасят за обсъждане в НС мобилизационен план! Нека всеки реши защо точно в този момент и колко може да се вярва на никито?!

102

ДЕНКОВ,,,,,

преди 2 месеца

Я едно ЗАПАСЧЕ за БСП комунистите, да им се охлади главата.

101

Анонимен

преди 2 месеца

Е с кво ще ги въоражи като прати с някоя реплика на меч ли

100

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 2 месеца

Ники иска да пътува и го прави икономиката него интересува в оставка е Денков но си пътува усвоява си държавните пари оставка и нови избори

99

Анонимен

преди 2 месеца

да бе да!. тва ембрио занесе анджаро на зелниякофчежник и са цела Европа тръпне. Га че да Волтметъро си напраи сам самичуък Харното и Кирното, демек да се изхарекири насред КиниефвУрина.

98

Анонимен

преди 2 месеца

Идете и гласувайте за тези които утре ще имат доблестта и смелостта да откажат на Вашингтон да прати български войници на украйнския фронт, както това е направил Цар Борис II, когато отказва на Хитлер да прати българската армия на източния фронт и така си подписва смъртната присъда! Сега от вас зависи дали утре на власт в България ще бъдат такива като цар Борис II или подставени американски про.сти.тут.ки, на които въобще няма да им пука за вас и за вашите деца!

97

Анонимен

преди 2 месеца

Да не гласуваш не е решение, защото това ще улесни американското посолство да си назначи техните крадливи политици на власт които ще споделят краденото от вас с тях! И когато тези крадливи американски про.сти.тут.ки ви пратят повиквателна и ви пратят в украйна да защитавате американските интереси, няма да ви питат дали сте гласували или не сте! СЕГА ОТ ВАС ЗАВИСИ, ДАЛИ УТРЕ ЩЕ ВИ ПРАТЯТ НА ФРОНТА И ДАЛИ ДЕЦАТА ВИ ЩЕ РЕВАТ ЗА ВАС НА ГРОБИЩАТА! ВЗЕМЕТЕ СЪДБАТА СИ И ТАЗИ НА ВАШИТЕ ДЕЦА ВЪВ ВАШИТЕ РЪЦЕ!

96

Анонимен

преди 2 месеца

Едно време сме имали държавници които са мислили преди всичко за България и за българския народ и с това са плащали със живота си! Цар Борис отказва на Хитлер да прати българската армия на източния фронт с което си подписва смъртната присъда в Берлин! Георги Димитров отказва на Сталин да вкара България в Югославската федерация след което е убит в Москва! Имаме ли сега държавници от този ранг които са готови да жертват живота си и да запазят българското семейство!

95

Анонимен

преди 2 месеца

Мили джендърчета и скъпи соросоидчета! Усещате ли как на хоризонта ви, се задава повиквателната за фронта! Американкото посолство е предало списък с лоялни соросоидчета на които е плащало центове за коментарите тук! Те ще формират авангардния SS български батальон които ще бъде пратен в руските земи да се бори за нагло-саксонските интереси!

94

Анонимен

преди 2 месеца

Във всеки показател НАТО има повече от РФ, и руснаците си го казват война с НАТО както в Украйна няма да водят, би била ядрена - не че ще има победител, но иначе са губещи. Пълни глупости са изпращането на войски на НАТО в Украйна.