25

Анонимен

преди 3 месеца

И Армения излиза от Руското влияние насочва се към запада.

24

Тома неверни

преди 3 месеца

Абе смешници,тук на територията ни (не бих казал държава),се стреля и убива посред бял ден-нула разкриваемост.Тръгнали сме да оправяме Русия,и предполагаемо убийство...???

23

Ставри2

преди 3 месеца

Не може да вземаш западни пари, за да правиш майдан и да разцепваш страната си на републики, а после да се правиш на голям патриот. Навални се правеше на патриот, беше антисемит и крайно десен, но май повече обичаше паричките, сложна личност несъмнено. Като заиграят паричките, много народ се е отказал от идеалите си.

22

Ставри1

преди 3 месеца

Ами той Навални дали е в чужбина или в затвора няма голяма разлика, затова според мен е напълно вероятно да го разменят един предател срещу истински патриот. Патриотите са ценни, предателите нека да висят на врата на новата си родина и спонсорите си. Щеше да е поредният храненик и пиявица на снагата на САЩ. Той не може да работи нищо там, може да му дадат синекурна длъжност в някое НПО да пише по цял ден статии против родината си, като Георги Марков.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Дебейците освен доказани илитерати са и пълни д еменции - нали Путин уреди Навални да се лекува в Германия, където сигурно са го бустерирали, което си каза думата сега с този съсирек.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Т.е. Западът признава, че е бил техен агент, щом са щели да го разменят за друг агент?

19

Не

преди 3 месеца

Категорично не! Путин би пуснал всеки, но не и Навални, за него той е заплаха номер 1. Пряка заплаха за властта му. Това каза и съпругата на Навални. Ако имаше за цел да го разменя, нямаше да го праща 3 месеца преди изборите чак на северния полюс в наказателна колония. Имал е една цел - да го унищожи. Проклет да е.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Сами си пишат сценариите и после сами си ги отричат! Те мислели така, ама ме точно така. Единия казал, другия не знае... Лъжат, мажат - решили да го сменят, ама те не знаели... Ужас!Ама важното е Путин да е виновен.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Трима срещу един? Едва ли руснаците биха се съгласили. Либерастията пак се е насмъркала с "кристали". Или с вкиснато соево мляко???

16

Анонимен

преди 3 месеца

Дневални е починал от тромб - заяви украинското разузнаване. Други въпроси има ли?

15

Анонимен

преди 3 месеца

Днес унищожих с огромен кеф една бутафория дето уж била некъф паметник на некви руски престъпници които дошли на 9ти септември намкояси година да ни освобождават от некви си фашисти

14

Петров

преди 3 месеца

Нещо не е много ясно. Нали днесарите.беге представяха Навални като лидер на руския народ, като месия на демокрацията, който руснаците го искат и няма нищо общо със Запада, а лошия Путин го тероризира, щото ако се появи на избори с него руснаците единодушно ще изберат кристално честния Навални. Сега се оказва че Запада го признава за свой шпионин и искал да го размени за руски шпионин.Излиза, че Навални е западна платена пионка и от страх да не се разприказва е дадена заповед за унищожаване.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Запада никога не е имал реално намерение да замени Навеални. Ако го имаше на първо място нямаше да му позволи да се върне в Русия знаейки, че го чака готова голяма присъда. Това за прегорите за размяна на Навални са пълен майтап.

12

да

преди 3 месеца

ами ако не пишат за тоя нахални, трябва да дават атаката по целия фронт на руските войски....пък то не им е изгодно, тъй,че...четете глупости

11

Анонимен

преди 3 месеца

Стига вече с този " Навални" бре НЕЛО! Навални беше Никой! И такъв ще си остане! Попрочели сме и ние кой е и какво е работил! И защо е Предпочел,да си го " мери" с Путин,а Не да се Изправи пред Френското Правосъдие!!!-:( Не ти ли Омръзна,да Препечатваш Чужди Журналистически Трудове???

10

Сега да ги

преди 3 месеца

Разменят . Финални преговори. Само дето не е жив. Има ли значение.

9

Анонимен

преди 3 месеца

А какво ни интересува това нас нормалните хора?

8

На Боко Чекмеджето

преди 3 месеца

Язък за цветята.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Имаше смелост Навални, убиха го, стига сте се занимавали с него :)))

6

Булевард "Навал

преди 3 месеца

кога?! докога ще чакаме нещо добро да се случи в тая България?!