451

Анонимен

преди 6 месеца

И Армения излиза от Руското влияние насочва се към запада.

450

Анонимен

преди 6 месеца

Всеки се подготвя Русия с атомите подводници ,а сащ с един танк и един БТР ))

449

Лудият Жужак

преди 6 месеца

се опитва да прави - Аншлус- на съседите си Грузия, Молдова, Украйна , точно както Хитлер направи с Австрия. И жужакът ще свърши точно както Хитлер

448

Анонимен

преди 6 месеца

Кораби потъват самолети падат танкове горят едно село го превземат за една година иначе си правят планове за война с Нато Имперска шизофрения

447

gg

преди 6 месеца

От една страна - широкомащабна война срещу НАТО, от друга - Русия е дала 5 трилиарда жертви в Украйна и икономиката й е съсипана от санкциите. Последно?

446

Анонимен

преди 6 месеца

Само като видиш в заглавието думата "евентуално" просто няма смисъл да четеш.Гадаят.По-добре като се занимават с гадаене да кажат числата от тотото.Несериозна работа.

445

hahaha

преди 6 месеца

Като гледам бахмут и авдеевка ги превземаха 1 година, след 1500 години ще са готови и за НАТО...

444

Анонимен

преди 6 месеца

Ню Йорк Таймс- Русия има неортодоксални разбирания за приемливо ниво на жертви и разруха...прави са. В Русия никога не се е ценял човешкия живот- през последния век са убивали свои и чужди с милиони.

443

Реалист

преди 6 месеца

До Анонимен: Не 7 от 10, а 9 от 10. Още от Първата Световна, та до сега.

442

НАТО нонсенс

преди 6 месеца

Макарон казва, че ще праща войници в Украйна, после евроатлантите реват, защо Путин се готви за война с НАТО. Хора с едноцифрено IQ.

441

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен ------ всеки 7 от 10 жертви било то хохалски или руски са дело на артилерията, а не на някакви вундерфаета или леко стрелково! Ха познай кое ще трепе повече - 700+ гаубици с безброй резервни цеви на склад или 50 ювелирни бройки хипер мега юбер модерни хай-тек арчъра? Но ако държиш на хай-тека, кажи колко хиперзвукови ракети има отан? А за атома - кога за последно сша си обнови ИКБР-тата.. защото Русия го направи през последните 10 години!

440

Анонимен

преди 6 месеца

До Чугунолеяр "До OTAN - тая война няма да се води с много човеци, а с техника от последно поколение, с каквато Рашковцете НЕ разполагат."-------- хихих абе краавар, под кой камък спа последните 2 години? Война с ювелирни бройки "модерна" техника срещу държава като Русия не се води! Като падне джипиеса, като уммре интернета и цялата техника последно поколение можеш да си я набиеш дето слънце не те огрява! Със заглушен gps дори Д-20 върши повече работа от прехваления хаймарс!

439

тъпомер

преди 6 месеца

Ами ша почва човека,това да не ви е Горбачов или Елцин.Хората си защитават страната и интересите.Дреми им че един и същ индивид тук,наречен журналиста бълва всеки ден абсолютни глупости.

438

Първите

преди 6 месеца

Първите воини в Украина ще са Радев и руските роби тук. Ще маршируват заднишком леко приведени.

437

Тряба

преди 6 месеца

Да изкореним руска болшевишки фашизъм, със всички възможни средства. Не зная какво ще правят украинците. Аз не искам да има руски болшевишки фашизъм никъде. Но нека ги почнем първо от България. Вън руските фашисти и разнасящи болести рускини от България. България на българите, вън на руснаците и техните роби с промити мозъци тук.

436

Чугунолеяр

преди 6 месеца

До OTAN - тая война няма да се води с много човеци, а с техника от последно поколение, с каквато Рашковцете НЕ разполагат.

435

Войн

преди 6 месеца

Войната няма да бъде продължителна и Путин и останалите гаулайтери го знаят, а го знаят, защото с тази допотопна овенна техника, надали и 15 процента от балистичните им ракети ще изхвърчат, а ако ДА, 8% ще се сгромолясат или ударят съветски обекти. До там са я докарали алкохолиците в Блатная.

434

Анонимен

преди 6 месеца

До с трици маймуни ? --- айде поредният кооозяяшки клооун. Да ти припомням ли кой изгради цялата космическа/ракетна програма на сша? Колкото завода се разглобиха и изнесоха в Русия, няколко пъти по толкова отплаваха за краваристан! сша без колониите си за енергоресурси и изкупуване на кухи долари отдавна щеше да бъде мексиканска република! Да не говорим за есср! есср без постоянно разширяване с нови колонии също щеше да е отдавна в историята.

433

Анонимен

преди 6 месеца

Само ако им хрумне на рашките да пипнат НАТО територия ще бъдат бити и eбaни така, че ще им се влачи хастара.

432

Анонимен

преди 6 месеца

До акуд "нато да разположи 300 000 армия в киев" ------------ от къде бе? Къде ги тез 300 000 ефрожендара?