82

rambaldievskievich

преди 2 месеца

Ами Южна Корея к'во дреме още, та не праща боеприпаси на Украйна?! 'баси!...

81

Анонимен

преди 2 месеца

И Армения излиза от Руското влияние насочва се към запада.

80

джо

преди 2 месеца

за " кучета и котки може, за прасета не може" .... А от българия какво отива в Украйна??? Опа чекайте, тя корни каза ние продаваме оръжие на други държави ... как стига оръжието в украйна не е наша работа...

79

Весел Патиланец

преди 2 месеца

До Не бе тТочно така - затова прибягват до гладуващата С.Корея!!!Все едно ние да вземаме оръжие от Судан, вместо да си произвеждаме!!!

78

Анонимен

преди 2 месеца

Господин Сик е издал военна тайна- и какво са получили ах да храна- а имало ли е контейнери с кучета, котки, прилепи, корени и други лакомства за бедни за руските другари защото видяхме пълни магазини с цени като тук ама нямаше пазаруващи.

77

Не бе те

преди 2 месеца

Русия са ударени от санкциите на ЕС и нямат!!!

76

Не бе те Русия

преди 2 месеца

Са ударени от санкциите на ЕС и нямат!!

75

хм, интересно!

преди 2 месеца

Не знам дали да вярвам? Северна Корея? Да произведе толкова милиона снаряди и толкова тона оръжие? Че откъде я имат тази военна индустрия и тези машини? То да не е ориз? Сеят го и после изпращат няколко вагона на руснаците? Да не се е присънило нещо на корейците, че произвеждат оръжие? И то толкова много?

74

Анонимен

преди 2 месеца

Политика на САЩ създаде такива държави, които сега могат да бълват милиони снаряди, тонове и тонове оръжие и са си почти самодостатъчни. На тези държави в един момент ще им писне да ядат само ориз...

73

Да попитам:

преди 2 месеца

А колко тона оръжие е изсипано от натовския запад в укра??? И колко милиарда долари???

72

супер яко!

преди 2 месеца

Едната Корея има повече снаряди от цялото НАТО!

71

Хаха

преди 2 месеца

До 67. Колко трябва да ти е промито мозъчето, за да мислиш за Путинофил всеки, който мрази ФАЩ и ***.

70

007

преди 2 месеца

Е ми браво обаче руснаците са си платили, а не просят като фашагите. Нарко воина само при Путин не е ходил да проси пари.

69

Анонимен

преди 2 месеца

Супер.

68

Анонимен

преди 2 месеца

Всичко за фронта . Всичко за победата над четвъртия брюкселски райх .

67

dmx

преди 2 месеца

След като цялото НАТО си изтропа там всичките боеприпаси, барабар с пишлегарска България, не виждам защо не може маршал Ким Чен Ун да изпрати и той някой снаряд. Имали били интереси. Ами и Северна Корея има интереси

66

До Боби

преди 2 месеца

Заначи ти си пълната дефиниция на путинофил! Путинофила е предател и подажник на България който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ по заповед на господарите си от кремъл! Пак те питам въпреки, че виждам, че НЕ можеш да четеш! Та ти четеш ли се като пишеш нещо или викаш чукча писател чукча НЕ читател! Как севена корея е по-добре от южна!? по това, че умират от глад ли или по това, че ПРОДАЖНИ путинофили кат тебе НЕ искат да живеят в северна корея? А?

65

Анонимен

преди 2 месеца

Само СК е изпратила 3 млн. снаряда на Русия в рамките на по-малко от 9 месеца, а ако не се лъжа целия ЕС си беше поставил за цел да изпрати на Украйна 1 млн. за една година и мисля, че целта беше постигната наполовина. Чудя се да се смея ли или да плача. Бедна и изостанала СК е изпратила поне 4 пъти повече снаряди на Русия, отколкото ЕС е успял да прати на Украйна. Значи СК ако нападне ЕС и ще приключим. Иначе на думи сме големи, но явно на практика е друго.

64

Боби

преди 2 месеца

До 59 Умнико дефинирай да живееш добре? В СКорея има ли жилища за всички - да комунални кутийки но има за всички и то еднакви? Имат ли вода и канализация? Почти съм сигурен че имат на повечето места и топла вода. Да имат ограничения за придвижване, но за сметка на това имат практически нулева нормална престъпност.

63

Анонимен

преди 2 месеца

До 50... Да, ама Северна Корея прави ядрени оръжия, докато ти правиш само чушкопеци...