36

ВСИЧКИ

преди 2 месеца

БЪЛГАРСКИ СИРЕНА И КАШКАВАЛИ СА МЕНТАЦИ-КЪДЕ Е КОНТРОЛА,НО ПЪК НИЕ СИ ПЛАЩАМЕ КАТО КУПУВАМЕ-АМА ЛИ ДЪРЖАВА-НЕ

35

до 27

преди 2 месеца

До БЪЛГАРИН,ами то и тока и водата би трябвало да ги плащате,а не да ги крадете,би трябвало да отидеш на работа за да ти дадат заплата,не чичо ти дето те води на щат в неговата фирма да ти плаща безбожни суми и още много други неща би трябвало,ама ти като истински българин ги премълчаваш,защото за теб тези кражби са нормално нещо

34

Гражданка

преди 2 месеца

Българина иска да яде от топла точка само, българката стана като западнячка-не готви, да не си развали маникюра. То не бе - чиа, киноа, котидж сирене, лучени рингове, слайсове. Повечето е фуражна храна по заведения и топло точки, трябва да пробуташ брака. Да речем не всичко е от брак, но има такива помии. Идва кифлата и мисли че е много вървежна, като купи полуразвалени меса и картофки пържени в гранясало олио. Важното е да има нокти и джуки иначе.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Кашкавала менте - как да го познаем ? :)))

32

Анонимен

преди 2 месеца

Като пратиш дъщеря и на метадонова терапия и издадат жълта книжка да седи на 200лв цял живот, *** долна Руска!

31

Анонимен

преди 2 месеца

Никак - щото всичкото сирене е менте :)))

30

столичан

преди 2 месеца

Че то ако забранят ментетата и имитациите, знаете ли къде ще отиде инфлацията? Няма да видим еврозоната още много години. Затова нека да си ядем имитациите и да не коментираме много.

29

пияница мистик

преди 2 месеца

Като си купиш сирене, което мирише на сирене и струва 20 лв/кг. е истинско. Ако си го купиш от магазин за бедняци както беше навремето ХрансКомерс за 5 лв/кг. гаранция е менте :)))))))

28

евроатлантист

преди 2 месеца

Да купуваме БЪЛГАРСКОТО, макар и да е менте и имитация на продукт. Нали така ни облъчват?

27

Анонимен

преди 2 месеца

Нер ме интересува. Аз не ям сирене.

26

БЪЛГАРИН

преди 2 месеца

ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОДАВАТ ИМИТИРАЩИ ПРОДУКТИ ЗА КОЯТО И ДА Е ХРАНА ДВСК КАЗВАТ ,ЧЕ СА ВРЕДНИ ЗА ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА НАЙ-ВЕЧЕ ЗА ВЪЗРАСТНИТЕ А ТЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ И И СЕ ПРОДАВАТ В МАГАЗИНИТЕ БЕЗ ПРОБЛЕМ ДАЖЕ НЕ СА И ОТДЕЛЕНИ НА ЩАНД ЩО ЗА ДЪРЖАВА СМЕ?????????

25

Анонимен

преди 2 месеца

БАБХ да кажат кои са фирмите, които произвеждат сирене, кашкавал, мляко с добавени неестествени съставки, а не да ни съветват как да "познаваме ментета".Само прах в очите е това. Химически анализ на око ли да прави клиента като пазарува? Пълна смешка. Да си свършат работата докрай и да казват коя фирма какво използва в продуктите си. По щандовете почти няма вече имитиращи продукти, тогава тези 12 тона къде са?

24

до Седни

преди 2 месеца

Ако е офче сирене снимано под палма някъде на майната сии, значе е вмерисано менте снимано от куку.

23

Дзъ

преди 2 месеца

Най-добре се разпознават ментета сирена и салами като се прибереш, разопаковаш, отрежеш едно парченце и ти иде да изметаш всичко през терасата съпроводено с обилни пожелания към родата на производителя.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Путгин е невменяем.

21

rambaldievskievich

преди 2 месеца

А някой, 29, да те е върнал да стоиш при демокрация?

20

Анонимен

преди 2 месеца

С демокрацията дойде имитацията. Преди и кучешката радост се ядеше. Сега кучетата не искат да я ядат.

19

Ям Леминг

преди 2 месеца

Кашкавалка с...извара!Винен оцет от оцетна киселина!Кебапчета (СОЙчета)!Табиетлийски..винен продукт!

18

Решението е -

преди 2 месеца

Стъпка назад по пътя на цивилизацията. Нали имаше една песен, според чийтко текст някой си свако Цако разяснява простите истини на живота: Имаш крава - пиеш млЕко, немаш крава - нема млеко! Та, който иска истински продукти, да се оттегли на село в къща с голям двор. В един голям двор можеш да отглеждаш плодове, зеленчуци, прасе, кокошки, а кравата ще ти пасе някой срещу малко пари. Това се практикува на много места - наемат един пастир за кравите или овцете на цялата махала и солидарно му плащат

17

До Анонимен 19

преди 2 месеца

Разбирам те. Мой познат си беше купил прескъпа пераля, която още в првите дни показа някаква неизправност, но от магазина се опитаха да хитруват, за да не я сменят с друга. Човекът се обърна към Комисията за защита на потребителя, като им отиде на крака. Дори не го пуснали да влезе. Някакъв техен служител излязъл на входната врата на коридора, водещ към стаите им и се държал много грубо с жалбоподателя. Накрая приел жалбата с думите, че купувачът се глези. И дотам, не предприеха нищо.