10

Анонимен

преди 2 месеца

Което означава, че не е закупен от държавата, не е внесен и затова го няма. Не че е изнесен. За да се изнесе, първо трябва да се внесе.

9

Анонимен

преди 2 месеца

"в склада на производителя". И какви журналисти сте ако криете кой е производителя?... Благодаря, намерих го.

8

Lina

преди 2 месеца

Търговия със здраве, аптеките днес са продавачи на козметока, лекарсъва ( парацетамолпе и аспирин) Останалото в чужбина

7

Анонимен

преди 2 месеца

Лекарите нямат край, пациенти оправят те без болка, за да могат те горките като болни в кревата да си пишат тъй писъмцата: "Здравей, любов моя! Вкараха ме в болницата и ми откриха вода в коляното, камъни в бъбреците и ТЕБ в сърцето."

6

Евразин Алахакбаров

преди 2 месеца

татарче, къде отгоре на писалката пише трайността на български, или ше ми кажеш, че "дебеличката украинка" за всеобщо учудване е дала спринцовката си на некв ушко дето брида коментари за 20 лева днеска, да разглоби писалката и да прегледа ампулата? ***, белким докараш до там украинци да ти проверяват писалката за надписи на руски

5

IQ 3.14

преди 2 месеца

До Анонимен3 на кой точно инсулин пише на български трайността, и сигурен ли си че е на български, а не "на кирилица". прочие, причината да седи в складовете е само една - нема плащане. къде са отишли парите дето меджидийката рече че не е потурчил, дреме им. кой не е мал, да мре.

4

До 3

преди 2 месеца

Мисля, че в Украйна продаваха и аналгин-хинин, произведен в България. Тъй като не са в ЕС нямаше забрана за ползването му.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Лъжат ,изнасят навън или го подаряват на Украйна ,миналото лято на морето се запознах с една украинка ,диабетичка беше и много ме изненада като видях инсолинива писалка ,пишеше на български трайността ,питах от България ли е взе ,тя каза не от Украйна ,преди един месец го взех от украинска аптека )

2

Анонимен

преди 2 месеца

Е, на пациентите съм сигурна че им е станало по-леко от тази новина. Между другото госпожата е забравила да спомене, че от склад на едро клетите болни няма как да си пазаруват, ама нейсе, да не се заглеждаме в подробности тук

1

Така е ..

преди 2 месеца

Инсулина чака в склада по добра цена.