52

ник

преди 2 месеца

ехооо от 4 месеца сте на власт... аде действайте... сега можете да уволнявате, налагате глоби, изисквате.... поправяне на щетите... за кво само мрънкате

51

Радев вън

преди 2 месеца

Накрая Бонев ще излезе да протестира срещу себе си.

50

ххх

преди 2 месеца

Ко стана искаме промяна... на ти промяната... махна се боко и компания и дойдоха някакви карабатаци

49

Един от гимназията

преди 2 месеца

"Френската гимназия - Господ нея пази я" ... а не строителен надзор, приематени комисии и "загрижени" общинари.А сега сериозно - Бонев, ако ти стиска, съди ги всичките до дупка, да връщат парите и да отиват да си дораборват в Бобовдол. Ако не ти стиска, значи не си за там и само с приказки не става.

48

Мсйора

преди 2 месеца

Абе мис Бони , като критикуваш направи ли нещо или си получаваше по 4000лв и си мълчеше! А какво да кажем за прословутия златен портал и кебапчийниците пред храма "Невски"! С това че заради твоето его да си председател на СОС , три месеца нямаше такъв! Нищо не става от вас!

47

?!?

преди 2 месеца

Ако тоя Бонев не е уволнил строителният надзор в общината вече, значи им е съучастник. Не му е виновен Борисов

46

Анонимен

преди 2 месеца

Бонев, и вашите строежи ще са такива. Човешкият материал е такъв. Не знаеш ли кой работи в отрасъла? Онези дето чупеха с чук жълтите павета. Това е положението. Дано дочакаме и вие да построите нещо.

45

нормален

преди 2 месеца

тва Х не спира да пречи на общината да работи , то си иска големия пост който някой му е обещал !

44

Анонимен

преди 2 месеца

Този много се отвива, да не четем скръбни новини за него скоро-скоро ((

43

маалатъ

преди 2 месеца

Присмяла се Хърба на Щърба! -)))))

42

Алекс

преди 2 месеца

Плямпалото Бонев разбра,че е негоден за работа и се връща към обичайната си роля.Да критикува и коментира.И да си получава заплатата като общинар.

41

Наблюдател

преди 2 месеца

Един мърмот евроатлантик завива друг мърмот в хартия.Вие си плащате данъците и таксите а това че нямало общински съвет и не отпускат пари е защото ги няма те са пратени в уКРАЙна!Това е отклоняване на вниманието от сериозните проблеми и теми

40

Анонимен

преди 2 месеца

Леле много злобна малката булка. Да припомним, че се срещаше с лошите гербаджии да го подкрепят за председател на СОС :))). После я отрязаха и като всяка дама почна да кълне и сипе злоба. Бони като обвиняваш някой, представи доказателства и заведи дело. Осъди даскалицата по руски и ще спечелиш. Чакай да позная НЯМАШ ДОКАЗАТЕЛСТВА, това е просто злобата ти. Останаха ли такива, които да вярват на тези глупости.

39

Евро мальчик

преди 2 месеца

Този е много сладък. Обаче вече си има мъж.

38

Анонимен

преди 2 месеца

При цени на страителството в мамента от 500 е /кв.м. с тия пари можеше да се събори цялата гимназия и да се построи наново модерна сграда с обща площ 6000 кв.м. и под нея да се направи подцемен паркинг за поне 1000 коли.

37

боко тарикат

преди 2 месеца

Боко си е чиста проба селски тарикат и крадец!

36

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 32 - Ами това им е единственият начин да изпъкнат някак и някой да ги чуе. Такава им е политиката - оплюване. Да погледнат себе си не могат, освен в огледалото, като се кипрят за "работа".

35

Споко

преди 2 месеца

И вие ще получите своята оценка след 4 години.А тук нещата ги има, просто трябва да се оправят ако не лъжете, но 6 милиона загубени евросредства които ние ще платим защото не изпратихте едно писмо през декември няма как да се оправят. И айде вече управлявайте, а не не се правете на опзиция.

34

Мария

преди 2 месеца

Млъкни бе злобно!Работи ,а не злобен!

33

Анонимен

преди 2 месеца

Я отидете в националната финансово-стопанска гимназия (НФСГ) бившият икономически техникум на ул розова долина , там ремонт не е правен откакто е построено училището, а постоянно партии наливат пари в него, за да облагодетелстват директора и заместниците му. Вътре мяза на килийно училище!