8

Какъв адвокат?

преди 2 месеца

Какъв адвокат е този човек, той дори не е юрист по професия? Слуга на мутри- управляващи футбола ни.

7

тъпомер

преди 2 месеца

Предава Бербатов,и нещо си дрънка там..Кой вярва на такива двулични хора.Говори лошо и за Стилиан,такъв човек в екипа ти?

6

Алекс

преди 2 месеца

Престанете да титуловате въпросното лице като адвокат.Лично той си призна,че няма диплома за юрист.

5

1912

преди 2 месеца

Вън рускофашистките перачи на заграбеното в Украйна от Ботев! На Путин мародерите вън!

4

Нови идеи = ВЪЗХОД

преди 2 месеца

И аз считам, че начело на БФС тр. да стъпи добро момче със славно минало, а не някой древен спортен деец, като Касабов! Такива добри кандидати са и Бербатов и Ст.Петров. Прочее и Б.Михайлов беше на времето си такъв, но това време отмиха, той се опорочи и затова сега тр. се борим срещу него..... Трябват свежи идеи, а те не растат по дърветата! Трябват ни нови!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Много големи приказки. Като е толкоз популярен всред занимяаващите се с футбол,да се кандидатира сам. Какво бута стилян а зад него ще си играе игри. А и като е адвокат по професия, защо няма нито един сигнал срещу статуквото, или всичките му обвинения са празни приказки?И последно, защо говори на публиката. Да си агитира в лични срещи с имашите прово на глас на изборното събрание.

2

Зозо

преди 2 месеца

Хахахахаа, Гонзо ИнжИнера е учил в Габрово висше, ама няма средно :))))))))))))))))))

1

Дреме ми...

преди 2 месеца

...за тоя футбол. Само маргинали някакви все още се водят фенове и ходят по стадионите, за да не стоят при жените си. Другото е футболно-комарджийско ОПГ за пране на пари, на кой не му е ясно?