163

Просто човек

преди 2 месеца

А българска музика?!

162

VladTepes

преди 2 месеца

Послушайте новото произведение на английския оркестър за сватби My Dying Bride Thornwyck Hymn. Чалгарите посмъртно не могат да стигнат такова ниво на композиция и текст.

161

глупости

преди 2 месеца

50-годишните обожават чалга.

160

В Джаза

преди 2 месеца

Е как каква, джаз бейби, джаз, то другото не е музика, джаз на плочи и с маняшки лампови усилватели и тонколони... Кристален звук...

159

Анонимен

преди 2 месеца

Хората, които слушат поп-фолк са 99% необразовани. Да са живи и здрави родителите ми, че никога не паднахме до тия ниски слоеве. Но, в момента почти всичката българска музика е чалга, както и целия живот в тази гротескна държава

158

Анонимен

преди 2 месеца

поп музиката и рапа са си чалга бро

157

Пенсионер

преди 2 месеца

Едно време радио точката на прозореца и от там в двора звучи Изкарай Гано *** , вашите Гано и нашите. Появи се шап и партията забрани тази песен ,докато се справят с шапа.Ех славни времена бяха. Млади с онзи войнишкия.

156

Да допълня...

преди 2 месеца

И в САЩ слушат кънтри музика , но не я наричат чалга.

155

Анонимен

преди 2 месеца

Аз слушам Евроденс музиката на 90-те. Попаднах на едно румънско радио което го върти non-stop.

154

Анонимен

преди 2 месеца

Потвърждение на факта, че нискообразованите слушат чалга. Повече от достатъчно! Всеки сам си "преценя" къде ще се позиционира :)

153

Анонимен

преди 2 месеца

Българската история трябва да се чете с методите на криминалистиката, щото бъка от хермафродитни византийчета, дето замитат пакостите на бащите си - с КомунЧалгите!

152

Анонимен

преди 2 месеца

Едно от най-леснодостъпните места, където Чaлгата живее в естествени условия и сама Пее - "Дай Пари! Дай Пари!" е мястото, където левият жeнски крaк преминава в дeсен. След като получи тази ценна информация за Чaлгарската Мyзика, сега лесно можеш да спретнеш още една правдоподобна хипотеза за откриването на технологията на българското кисело мляко и защо по магазините го продават: "Дай Пари! Дай Пари"! Вместо сам да си направиш Кисело мляко и в дома си сам да свириш на гайда, акордеон, китара!

151

Веско

преди 2 месеца

Това че "Галена и Десислава в твоите очи" била мелодична песен, го видях в няколко коментара и рекох да го чуя. Ами явно е няква *** форма на ПР. Чиста чалга. Аз лично единствено една песничка съм запомнил, "погледни ме във очите и кажи че ме обичаш" пееше една мацка. Елементарна, но приятна.

150

Анонимен

преди 2 месеца

Ценителите по света си купуват винилови плочи за грамофони , тука чалга на айфони..

149

Новата чалга

преди 2 месеца

Лошото е че вече има "нова чалга" чалга в поп- музиката, чалга в рап музиката и т.н .Вижте един Криско , Гери- Никол и много , много други световни звезди правят от така наречената нова чалга. Та постепенно "чалгата "превзема много други жанрове в Бг, но и по света...

148

@@@

преди 2 месеца

Във всеки жанр има хубава и лоша музика, просто в чалагата концентрацията на шитове е огромна.

147

Observer

преди 2 месеца

Спрямо настроението си, мога да слушам от класическа музика, през джаз, диско, поп, латино, кънтри, българска народна музика, рок до хеви метъл. Не споменавам чалга защото няма нищо общо с българското, всичко е заимствано от гръцко, турско и всякаква ориенталска сбирщина плюс пошъл кич. Явно не малка част от слушателите изпадат в нирвана от тия мало азиатски ритми, но те са огледало на културата, възпитанието, егото най вече и интелекта им.

146

Deep Zone

преди 2 месеца

Питали 1000 човека от София и околните села и имаме "проучване". Пълен смях. Което няма да ми попречи да си пусна Dead by April, че велик сингъл издадоха - Outcome- с който буквално закопаха още по-надълбоко в гроба Честър от Линкин парк. А вие си слушайте Преслава и Галена и си слагайте задната част на мандрила за уста :D

145

Ели

преди 2 месеца

Отидете по селата да видите колко процента слушат чалга и колко слушат рок...

144

Йо

преди 2 месеца

За съжаление много повече от 17% слушат чалга. Без да правя статистика го виждам. За съжаление и не намаляват хората, които слушат такава музика.