14

мислител

преди 2 месеца

Има много народи дори в Европа, които си нямат собствена държава. Всеки един от тях се съобразява със статуквото, ако и преди да не беше така. Време е арабите да осъзнаят, че има статукво, това е то. Просто го има. В него не всеки е добре, колкото доминиращия етнос, ако има такъв. Общо взето арабите трудно си организират хубави собствени държави, освен ако не живеят върху петрол. Време е да свикнат, че никой на никого не угажда в този свят. Постоянните войни изтощават населението!

13

Българин

преди 2 месеца

Тц. Не само, че няма да спират, а и Израел ще атакува Рафах, през която влиза всичкото оръжие за Хамас и през която бягат терористите от Газа към Египет.

12

Еврейска жътва

преди 2 месеца

семитите презареждат - не се лъжете

11

Анонимен

преди 2 месеца

Че то в Газа имало военни действия, а разбираме чак, когато са на пауза.

10

МОШЕ(ник)

преди 2 месеца

Това е лъжа! Очаквам именно по време на рамазана евреите да увеличат бомбардирането на цивилни. Когато евреин ти каже нещо, за по-сигурно вярвай, че е точно обратното. Казаха на хората в Газа да се евакуират в Рафа и като се евакуираха, започнаха интензивните бомбардировки именно там. Надявам се палестинците да не повярват и да се подготвят за интензивни боеве, точно по време на рамазана. СВОБОДА ЗА ПАЛЕСТИНА.

9

Буден

преди 2 месеца

Защо няма раздел войната в Газа ?Или там не умират хора , или АМЕРИКА не дава да се пише за нея ?Или има други интереси ?Не е интересно ЛИ?Байдън не е убиец само Путин ли ?Като дойдат и ви вземат земята под носа на кой ще ревете на Русия ли ?Благодаря?

8

Анонимен

преди 2 месеца

Ша има ли палестинци дотогава или ще са при Аллах?

7

Анонимен

преди 2 месеца

До 6 Викаш путин не ще да управлява целия свят, а? А какво иска да управлява?

6

До номер 2

преди 2 месеца

Защото "хамерика" иска да управляват целият свят.. Да няма Русия, Европа, Китай, ЮАР, и т.н... Иначе евала на бай Дън, казва какво, и кога да се спре всичко... Що не каже сега, и на зелето, да си предаде това което Русия искат, да си подпишат договорите, и да спре завинаги тази война...Но скоро време няма да се случи това.

5

Амин

преди 2 месеца

Аллах да дава победа на палестинците за свещеният месец Рамазан. Да улеснява нашите бойци.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Тая година рамазан, ще е направо бомба

3

Израел не празнуват

преди 2 месеца

Рамазан, едва ли ще спрат.

2

преди 2 месеца

А защо Байдън се занимава? Да не е говорител на света?

1

Анонимен

преди 2 месеца

Тия от ДП са си ислямисти тотални.