28

Някой

преди 2 месеца

Може някъде да се е самоубила.

27

007

преди 2 месеца

Яко наистина е избягала и се крие заслужава всички хора, които я търсят да и се изредят. Ама е доста грозничка и не става.

26

Свят

преди 2 месеца

Държавата това са хората. Държавните институции не работят в полза на хората.Защото, вече няма държава, няма и хора. Като знаеш, че проблема е в самия теб, т.е причини за всичко са духовни.Когато човек е във връзка с Бог животът му е благодат. А като не е, се вижда, цялото общество и човечество на къде са.

25

Педо Беър

преди 2 месеца

до26 - айде айде, ние педофилите не сме насилници нито убийци, да обичаш деца не е престъпление, ако го срещна това момиче в беда ще му предложа подслон и храна, ще го изкъпя и облека и ако е жертва на домашно насилие или има някаква фобия ще го укривам за да се чувства в безопасност. За съжаление още много години ще тънем в нелегалност докато ни узаконят като гейовете.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Проблема са родителите , още не са се появили с информация, защото са гузни - това момиче е подстригано насила, сигурно са я наказали за поведение или за наличие на гадже. Аз съм с Ивана - дано да е здрава и да е щастлива. Детето си е много добро и на 17 е нормално да си има някой, родителите и да излязат и да обяснят

23

Анонимен

преди 2 месеца

"Може да е жертва на пeдофили. Те търсят точно такива деца, които нямат защита от обществото." - само че не на педофили, а на сводници и престъпници, които търсят точно такива момичета за да ги направят *** и да изкарват в чужбина.

22

Трафик на жени

преди 2 месеца

Прегледани ли са приятелите и във Фейсбук? Да не излязат там някои сводници. Момичето е излъгано и отвлечено, може вече и извън България. Казали са му да си остави телефона. Те 5 дена го търсят из горите, което е пълно безумие.

21

хххх

преди 2 месеца

Заради някаква откачалка, всички били виновни - учители, ученици и международното положение. Евгеника му е чалъма на проблема.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Разбрала е колко е грозна и няма шансове в тоя скапан живот.

19

Анонимен

преди 2 месеца

По новините казаха, че и миналата година е бягала и открита в Благоевград, на ceкc турне.. Сега съм убеден, че случая е същия! Като си начеше cливaта, ще се появи! Знам, че звучи вулгарно, но живота е такъв!

18

Анонимен

преди 2 месеца

Ако децата ви имат ТикТок и Инстаграм - вземете им телефоните, като в затвора. Отиваш и правиш изненадван тараш на килията. Ако откриеш незаконни вещи (цигари, наркотици, оръжие) - карцер. После пълен тараш на телефона - приложения, снимки, чатове, Бележки, скрити папки - проверявате всичко от горе до долу. До 18 годишна възраст, докато са под покрива ви - така. После ги изхвърляйте на улицата да правят каквото си искат.

17

Анонимен

преди 2 месеца

По принцип за това социалните мрежи са забранени за деца. Но родителите не ги интересува.

16

ТикТок е Болест

преди 2 месеца

Болните от болестта Тиктокония се отлличават с функционална неграмотност и неспособност да задържат вниманието си в една и съща посока за повече от 7 секунди. Трийте си ТикТок-а, освен ако не искате да се превърнете зорлям в ayтисти.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Престанете да правите реклама на ТикТок - няма да си го инсталирам това зло приложение.

14

Ален Симеонов

преди 2 месеца

Може да е жертва на пeдофили. Те търсят точно такива деца, които нямат защита от обществото. Веднага да се направи акция срещу педoфилите.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Допускам, че поведението й се е променило през последните няколко месеца, защото в живота й се е появил някой. Затова е станала по-нахакана, защото е решила, че се е доказала, ако е била харесана от някого. Възможно е сега да е с него някъде и да е доволна от това, че цялата държава се интересува от нея. Това е характерно за тийнейджърите - да искат да са в центъра на вниманието, за да станат интересни за околните. Надявам се случая да е такъв и момичето да се появи отнякъде.

12

До Случило й се е ..

преди 2 месеца

Казаха, че там учениците си оставяли телефоните при учителката, а Ивана си оставила и раницата и казала, че мaйкa й ще дойде да й вземе багажа. После се опитала да се обади на мaйкa си от нечий телефон, но мaйкaтa в момента разговаряла. Значи е имала някакъв план да отиде някъде. Въпросът е от чий телефон се е опитала да позвъни? Не ни казват много неща и не знаем какво да предположим.

11

Анонимен

преди 2 месеца

За да си е оставила телефона, значи е избягала от него. Избягала е и от съучениците си. И от учителите си. И от родителите си. Сигурно е намирала твърде малка подкрепа от обществото. И това не е неин проблем, а на всички нас, като общество. Детето може да е болно, всякакво. Това няма никакво значение. В нормалните държави тези деца са под специална грижа.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Кой влиза в тиk tok,бе???

9

Бич.

преди 2 месеца

Училищата са под секва критика и учителите не са виновни. ТикТок е виновен. Тука до нас има едно училище и като дойде междучасието, цялото училище е буквално на улицата и пуши цигари, момичетата са облечени като да не казвам какво, всичките в сиви и черни дрехи, прически гримове, момчетата въоръжени, всичко си рови в телефоните... родителите са абдикирали. Решават проблемите на децата си чрез затваряне на устата им, като им дават телефони. Гениално.