8

Анонимен

преди 2 месеца

Ау, милите -за нашата безопасност се загрижили.

7

ТУСК

преди 2 месеца

Ще влезе та я няма къде да ходят е разбира се ще има съпротива на единен фронт от страна на работодателите ама тва е новото нормално. Искат не искат ще го приемат.

6

За жени с деца

преди 2 месеца

Работата от вкъщи е много удобна.

5

Изгодно е

преди 2 месеца

Общественият транспорт няма да е толкова натоварен, автомобилите в час пик ще са по-малко и няма да има задръствания. Няма да те накихват непознати и да те заразят по време на грипна епидемия, няма да има толкова пациенти в травматологията по време на поледици. Семейният бюджет ще се облекчи откъм разходи за пътуване до месторабота и за покупка на облекло като за в офиса.

4

коко

преди 2 месеца

Ш, я се заемете в ръце с по-важни работи, това не е нещо ново, няма да окриете вие топлата вода. В цял свят хората си работят дистанционно от тук и там. Вие вземете оправете бюджета, дупките в него и инфлацията, пък за дом.офиса не ни мислете -справяме се.

3

Ceci_

преди 2 месеца

И всичките напъни за да пълнят кенефите без паркинг на имотната мафия

2

Анонимен

преди 2 месеца

Ама нали щото съм толко богат като АйТи ще си живея в тоз *** и ще бачкам от панелката и ще карам през дупки, вместо да отида в някоя нормална държава. Няма логика. Всъщност има, на Запад стандарта и изискванията са по-високи и наште хАйТи-та не се харчат

1

Анонимен

преди 2 месеца

Чакам айтитата дето не са ходили в офис от години, печелят по 12000 евро на ден, с апартаменти в Лондон, къщи в Швейцария, жени фотомодели и печелили мистър Олимпия да почнат да пишат колко по -ефективни са от тях си. Сега понеже почнаха да проверяват и за дрога, те горките не могат да карат на два масура. Това е цялата работа - наркозависимост