74

Анонимен

преди 3 месеца

ура братя мачкайте нацистите по целия свят ние сме с вас

73

мда

преди 3 месеца

Е те затова се готвят за преговори в Швейцария ....

72

мда

преди 3 месеца

Е то това беше ясно че ще стане още преди две години.....аз още чакам да видя как Украинците и НАТО ще победят Русия.....да да ама не !

71

ГАДОРЯН

преди 3 месеца

Наркоманизираното артистче еврейче да стяга багажа. Защото идва мечката барабар с Оркестъра!!!! Руската армия в наши дни е в далеч по добра версия от по времето на Наполеон и Хитлер. Еврохатлантиците ще го разберат по най трудния начин.

70

Случаен минувач

преди 3 месеца

Тук не може човек да се размите от диванни борци против Путин.

69

Слава на Украйна

преди 3 месеца

Българските русофили трябва да бъдат събрани в контингент и изпратени в Украйна на помощ на ВСУ. Когато засвирят РуZките куршуми покрай тах, ще се осъзнаят кого толкова са обичали, докато са на топло пред комшютъра!

68

Финала е известен

преди 3 месеца

В Хага вече тестват микрофоните и клетките в които ще се озоват новите фашисти от Путеландия начело с бункерния дядка !

67

До слава Украине

преди 3 месеца

Стягай мешката за есенната кампания. Може да си в първата българска доставка месо за украинския фронт.

66

до АнонимеН

преди 3 месеца

Абе Nенормален стига с този Байдън ве оLигофрен ти не разбра ли, че и сащ са гола вода. Те на едни Хуси не могат да се опрат ти за Русия говориш. Байдън и сега е президент и какво се случи НИЩО ? Като латерна си за този Байдън, американците трябва да са много глупави да изберат това недоразумение което затри америка.

65

Анонимен

преди 3 месеца

До БАНко споко блатото става все по-дълбоко за любимите рашисти

64

Деди

преди 3 месеца

Ех, щом и ISW започна да "буксува" с обяснения за настъплението на рашките, значи работата е повече от сериозна. "Върти, сучи", както казват хората, и накрая пак до това стига - "дайте на осранните още оръжие"!

63

блатото Путлеристан

преди 3 месеца

В кратуните на болшинството руснаци има единствено войни и алкохол... Руснаците се доказаха като наи-калпавия и фашизиран участник от конгломерата СССР...

62

Анонимен

преди 3 месеца

В крайна сметка Зеленски, ще разбере, че демократичният Запад го е използвал, народът му чезне безславно, територията и икономисата са в пълна разруха. И украинците вече са на ясно, че само Путин се вълнува от тах и тяхното бъдеще.

61

слава Украине

преди 3 месеца

българите сме с вас... Войната на Путин е отчаян ход защото се провали и търси оправдание провала си.

60

бой по канчето

преди 3 месеца

долу нацизма в киев

59

АнонимеН

преди 3 месеца

ОЩЕ 8 МЕСЕЦА ЧЕСАНЕ НА ЕЗИЦИТЕ СЛЕД КОЕТО НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ СЕ ОБЯВИ ПОБЕДИТЕЛЯ ВЪВ ВОЙНАТА! ПРИ ПОБЕДА НА БАЙДЪН И КРИМ И ДОНЕЦК И ЛУГАНСК ЩЕ БЪДАТ ПРОЧИСТЕНИ ОТ ОКУПАЦИОННАТА АРМИЯ ТАКА КАКТО ИЗРАЕЛ ПРОЧИСТВА ИВИЦАТА ГАЗА ОТ ПУТИНИСТИТЕ ТОЕСТ ОТ ХАМАС

58

Анонимен

преди 3 месеца

До БГ реалност......па ти си каймака не бг обществото

57

анонимен

преди 3 месеца

сега като отидат нашите 100 бтр, ще обърнат в паника руските войски, ама тагаренко трябва да е начело, да всява ужас като франкенщайн!

56

гост

преди 3 месеца

Жалко, много жалко.

55

БГ реалност

преди 3 месеца

Благодаря на Путин за едно нещо. Благодарение на войната която той започна, маските паднаха и вече е пределно ясно коя е утайката на българското общество - рашистите. Хора без мозък, без капка морал, без родина освен Москва.