73

Футбол, 2024

преди 2 месеца

Дори и три да са срещу нас с г-н Русинов, едва ли ще имат шансове. Защото, ако ни победят, той няма да им плати заплати. Но пък, ако играем честно, ще си намерим и трети. Така си е по-истинско. 3-*** на три. Загубилите черпят. Така е във футбола. В политиката са иначе нещата. Там само се карат и дори се бият. За смях стават на хората. Хайде СИБИЛЕ. ВАЛЕРКАТА СИ Е ПРОСТО ВАЛЬО. ПРИЯТЕЛ.

72

Играджии

преди 2 месеца

С г-н Русинов сме я играли играта. Той да им подари една футболнаторка, за да си играят сексапилните му служителки, когато нямат клиенти. Ако пък има, ни ес него ще им я вземем. Ами, тя е само една. Двама срещу три ще им я играем. Ако пък, съвсем случайно ни победят, ще им ги изибграем и покажем ръчениците.

71

Милиардер

преди 2 месеца

Колкото и коментари да ми трият мисирките, модераторките и гербаджийките от Днес, просот нямат парите, с който да ми излязат. Просто така съм научен, че корупцията има две страни. Една, която дава, и друга, която взема. Така са нещата с тези , които ги убиват, като Нотариуса им, коит изобщо не е никакъв Нотяриус. Аз пък, изобшо не давам. Чист съм като момина сълза. Колкото и да им се иска за изкарат по-черен от дявола. В писането, смятането и мисленето са ми силите. Дори с две висши образования.

70

Милионер

преди 2 месеца

ХАЙДЕ СИБИЛЕ, ВАЛЕРКАТА Е Г-Н РУСИНОВ. Ами, приятел си ми е. При това, от най-добрите и истинските. Това няма нищо с политиката. Нито пък с *** в Н им Събрание. ЧЕСТИТА 2024, г-н ВАЛЕРКА. КЛАРИНЕТИТЕ И АКОРДЕОНИТЕ. След тях и тези с ГАЙДИТЕ. Ами, обичав си ги българите. Няма и как да са иначе нещата. Тук съм си роден и израстнал.

69

ВАЛЕРУС ЕООД, 1991

преди 2 месеца

НЕГОВАТА ФИРМА НА Г-Н ВАЛЕРКАТА РУСИНОВ Е просто номер 1. Защото оценявам професионалицна, бизнеса и отношевието му към сексапилните му служигтелки. Той си харесва най-много СТАНИСЛАВА.

68

Милионер

преди 2 месеца

ХАЙДЕ СИБИЛЕ, ВАЛЕРКАТА Е Г-Н РУСИНОВ. Ами, приятел си ми е. При това, от най-добрите и истинските. Тованяма нищо с политиката. Нитопък с *** в Н им Събрание. ЧЕСТИТА 2024, г-н ВАЛЕРКА. КЛАРИНЕТИТЕ И АКОРДЕОНИТЕ. След тях и тези с ГАЙДИТЕ. Ами, обичав си ги българите. Няма и как да са иначе нещата. Тук съмси родени израстнал.

67

Българин от Северна

преди 2 месеца

Хайде ВЛАДИ Марков. Пей им ги на политиците. Дано да разберат, че обикновените хора са доста по-важни от тях и законите, които приемат депутатите и депутатките. Дори и да си броят Народните събрания, в които са били, не могат да разберат, че обикноввените хора ги мразят. Дори и причината за това не разбират. ХАЙДЕ СОЛО БАРАБАНИТЕ. За обикновените българи. ксито ПРАЗНУВАТ. ВАЛЕ. Какво направи ВАЛЕРКА ?

66

Инженер - химик

преди 2 месеца

Сексапхилната Станислава му е най-добрата служитерлка на г-н ВАЛЕРКААТ Русинов. Тя го познава почти колкото мен. Но пък, не ги разбира химиите колкото нас с него.

65

БИЗНЕСМЕН

преди 2 месеца

Ами,у да вдемат да си я вземат тази Лена Магдалена тези от партията му. Не зна аобаче дали той сега е от БКП, Герб или БСП на Нинова. Сигурно е шеф на пожарникарите от академията ив в Симеоново.

64

СИБИЛЕ

преди 2 месеца

ЗС г-н ВАЛЕРКАТА русинов вече ще си говоримна ти. Но пък, на сексапилните му служителки ще им говоря на английски. Защото ми продават точно това, което искам. Така се прави БИЗНЕс с ВАЛЕРКАТА. Той ме познава от над 30 г. Както и аз него. Дори и гадния ми характер познава. То, той си е и част от успехите в БИЗНЕСИТЕ. ПРОСТОСМЕ ГИ УЧИЛИ ХИМИИТЕ. м ХАМПАРЦУМЯН, коготно го показват по телевициите. Дори и ги знаем повече от Митьо им Радев на тези от БНБ. ЩЕ ИМ ГИ, ВАЛЕРКА. Изобщо не се съмнявай.

63

Българин

преди 2 месеца

Защо ни идпращат съобщения за данъци още преди да е изминала Новата 2024. Сигурно защото си имат бюджети, а пари в тях си няма и няма. Ами, ако г-н Путин нападне БЪЛГАРИЯТА НИ И НЕ Я ДОЧАКАМЕ 2025, защо да им ПЛАЩАВЕ ДАНЪЦИ ? ПРА Е Г-Н ВАЛЕРКАТА РУСИНОВ. САМО ДЕСНИТЕ РЪЦЕТГЕ ЩЕ СИ ГИ ВДИГНЕМ. Не защото сме нацисти, а просто, за да ги поведем. ХОРАТА. А пък, ръчевиците си ги знаем.

62

Икономист

преди 2 месеца

Ами, не съм нито академик, тито пък, опазил ме ГОСПОД, министър председател. Те сда толкова нещастни, че разчитат на заплати. Аз не сиъм нито на заплата, нито пък на пенсия. Нека да се чудят. Ще им поддкажа. Управлявам активи за милиони. За това не ми трябват нито заплати, нито пък пенсии. За да не им плащам осигугоровки. НА ВАЛЕРКАТА Фирмата е номер 1. Да му ги проверяват активите. Той си ги е платил ДАНЪЦИТЕ. Те ги изпращат в началото на годината, въпреки, че тя е чак до декември.

61

2024

преди 2 месеца

ХАЙДЕ СИБИЛЕ, ВАЛЕРКАТА. Ще си ги вдигнем просто десните РЪЦЕТЕ. НИКОЙ НИЩО НЕ НИ Е ДАЛ ДАРОМ. Дори и субсидии не получаваме и не разчитаме на никого. А знаеш ли защо, г-н РУСИНОВ ? Така сме научени и възпинати. А хък, парите и БИЗНЕСИТЕ СИ СА НАШИ. А и никой и нищо, не ше ни ги отнемат. Колкото и да се пунат тези от СУ-то и мисирките им на политиците. ЧЕСТИТА ВАЛЕРКАТА. Джори и

60

Февпуари, 2024

преди 2 месеца

Ами, ВАЛЕРКАТА г-н РУСИНОВ си ми е приятел. От футбола. А пък, химиите ги знае не по зле от мен. Въпреки, че съм кхн. ЧЕСТИТА валерката г-н русинов. На него лично, както и на сексапилните му служителки.

59

Милионер

преди 2 месеца

Израстнал съм със старите футболисти на ЛОВЕЧ. Продажници бяха, но ме направифа футболист. За което съм им естествено МНОГО БЛАГОДАРЕН. Както и ти, сигурно на тези от белите. Така са си нещата във фубтола и в бизнеса. С приятели и играчи се правят. А пък, за доверието е просто излишно да пиша. ХАЙДЕ СИБИЛЕ,. ВАЛЕРКАТА. Ами, приятел ми е. Както и аз на него. ЦЕЕНИМ СИ ПАРИТЕ. Бяхме студенти и си брояхме стотинките. Времена се промениха. Не си ги броим. СИБИЛЕ.

58

Литекс

преди 2 месеца

Ще им дарим, ВАЛЕРКАТА. Както и на над са ни давали. Но пък, нито аз, нито пък ти сме получили нещо даром. ЗНАЕМ СИ ЦЕНИТЕ ПРИЯТЕЛЮ. Така е сд най-богатите. Когато ги заболят главитне от мнотго пари, излишнеите си ги ПРОСТО ПОДАРЯВАТ. КАКТО И ТИ МИ ПРОДАВАШ стоки под зебестойността им. ЗАЩОНО СИ ОТ ЮНОШИТЕ ИМ НА ТЕЗИ ОТ СЛАВИЯ.

57

БИЗЕНСИМЕН

преди 2 месеца

Хайде г-н Русинов, ВАЛЕРКАТА. ЩЕ ИМ ГИ ИЗИГРАЕМ РЪЧЕНИЦИТЕ. Ти с любовницата си, а аз с по-младата ти служителка. Ами, нека да ни ЗАВИЖДАТ. Това ще ги погуби. А пък, ние ще си ги пеем и играем, кагто ни спрат тока. аМИ, ДРУЖБЕНКИ СА И ДВЕТЕ.

56

Избирател

преди 2 месеца

Ами, тези от Герб да си я вземат Лена. Щом Бойко \борисо и Кирил Петков се обичат, за си се вземат. Така е в Европата. Гейовете, които се обичат сключват брлак. Хората им се смеят, а те си правят сглобките и правителстават. Честита мутро и Кириле. Пранвете си пранителства, откоито никой не се интересува. Дори и закони си гласувайте.

55

ЕФРЕЙТОР

преди 2 месеца

С г-н ВАЛЕРКАТА СЕ ПОЗНАВАМЕ ОТДАВНА. Той знае, че не съм нито от нотариусите им, нито пък от тези от ВРАНЯТА ИМ. просто големи приятели сме си. ХАЙДЕ ВАЛЕРКА. ЩЕ ТИ КАЖА АМИ. Дори ин на красивите ти и торкова сексапилтни ще им кажа. ПРОСТО ЗАЩОТО НЕ СМЕ ОТ КУКИГЕ ИМ. А и, което си е по-важно, НАС НЕ НИ УБИВАТ. Просот защото си няма защо. Добрите хора си се познаваме отдалеч. Не съм нито мутра, нито пък от Банкя. Но пък, от специалните бившите ни сили съм. А и, тези от НАТО НЕ МОГАТ.

54

МИЛИАРДЕР

преди 2 месеца

ХАЙДЕ СИБИЛЕ АМИ. Г-Н ВАЛЕРКАТА СИ МИ Е ПРИЯТЕЛ ОТ НАД 30 Г. Ние с него си го знаем футбола. КАКТО И БИЗНЕСИТЕ НИ. ЧЕСТИТА 2024 ВАЛЕРКА. Ами, за тях сигурно си г-н РУСИНОВ. Все още се чудя, защо ви говориш на Вие. Все пак, това са си доста години.