28

Не само панелките.

преди 2 месеца

До АнонименЖилищното строителство в България е грозно, дори и новото. От цялата среда лъха мизерия и липса на естетика, камо ли надежда.

27

хахаахахаха

преди 2 месеца

Мнооооого са бързи да глобяват за графити, а за всички останали ГЕРБАДЖИЙСКИ МИЗЕРИИ ГЛОБИ КОГА?

26

Катя

преди 2 месеца

Те съсипват и реновирани сгради в центъра на София.Това не са нормални хора ,единствения начин е яки глоби ,да започнат от 30 000 лв.и да ги видим дали ще мажат както сега.Безобразие!

25

софиянец

преди 2 месеца

След т.нар. саниране нашият блок прилича на пентниста хиена! Не е за гледане!

24

Анонимен

преди 2 месеца

До АнонименНа времето едниГолям стражар ще се окажеш, пред очите ти все ***, все да го ошушкаш до кокал, предвиждаш и бъдещето, направо врачка-стражар. Може пък да се включат в боядисването, да им покажеш как се прави, дето се вика да се извлече полза. Каква е ползата да останеш без дом заради графити???

23

Анонимен

преди 2 месеца

Те хората са го написали, германец, от онези западните държави, дето са супер уредени и е много по-готино от България, дето взимат по един тон заплати, ама им свършило мястото за рисуване по блоковете и дошъл тук на арно след саниране, кеф.

22

Анонимен

преди 2 месеца

На времето едни тийнейджъри боядисаха един супер бърз влак докато спрял на една гара в Испания. Хванаха ги и, когато родителите им получиха сметката за възстановяване на влака в първоначалния му вид /ставаше дума за стотици хиляди евро/, тогава им дойде акъла в главата, като трябваше да продадат жилищата си да платят сметката. Само така се решава проблема с нереализираните и неудовлетворени от живота от реп ки, които цвъкат мръсотията си по чуждите стени, защото свои стени те никога няма да имат

21

Анонимен

преди 2 месеца

По-грозни панелни гета няма никъде в Европа, евентуално само в Белград. Но все пак става въпрос за върховният идеал на балкано-комунинстическо изкуство: грозната, рухваща панелка.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Дори графити не умеем да рисуваме както хората. Ходете в други държави в Европа да видите какви фасади има по стените на блоковете, абсолютни шедьоври. Тука някакви три черти мастило

19

голям проблем

преди 2 месеца

Тия миризливи, руски панелни коптори понеже бяха много по-красиви преди графитите ахахаха

18

Анонимен

преди 2 месеца

Сега като са го хванали, 10 години принудителен труд - боядисване на фасади с цел заличаване на графити. Да виси всеки ден по 8 часа на ден на въжетата и да боядисва с бяла боя всичко. От мръсните им грозни "творения" на незадоволени, нереализирани, невзрачни и нищожни "творци" ни е дошло до гуша. достатъчна е мръсотията да им се позволява и на тях допълнително да деградират мястото! Принудителен труд само ще ги оправи. И, ако тръгнат да бягат от полицията, да ги изчистват окончателно!

17

Анонимен

преди 2 месеца

Пфф, какво ме вълнуват тия гета, населени с бачкотещи бачкери, бе. Ела ми надраскай блока или къщата и ръце няма да ти останат. Дано намерят тия безделници и да ги потрошат от бой.

16

Име

преди 2 месеца

Как кой?! Банкси ги рисува, незнайният велик Банкси!

15

Анонимен

преди 2 месеца

харлемската афроамериканска упадачна култура и у нас - това са тези графити

14

Зевс

преди 2 месеца

Да го пуснат отново на въжетата с кофа боя за негова сметка да боядиса на хората стените както са били.

13

на Банкси брат му

преди 2 месеца

С тези графити грозните и посредствено санирани блокове изглеждат малко по-приветливо.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Тази зараза дойде от САЩ , това са предателите умните и красивите.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Това е работа на извънземните. На тази планета такива неща не можем да сътворим

10

Анонимен

преди 2 месеца

Това да не е онзи мистериозен графити майстор Банкси. Да не пипат мазалото, сигурно струва милиони.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Дедо с бастоня ша ги пребие.