75

Анонимен

преди 2 месеца

Ревах като за последно! Работническо Дело (пардон, CNN), въртят, сучат, и накрая пак го докарват до Тръмп. Като, че ли Тръмп му докара войната на Зеленски. Като че ли американския съд не постанови, че Тръмп няма нищо общо с Путин. Лъжата, с която CNN нон-стоп облъчваха целия свят в продължение на 4г. И продължават в същия тон. Ми как да воюва с Путин ??? Като това в запазена марка на ДП на САЩ....????

74

Анонимен

преди 2 месеца

донорът на мъжката маьонеза за Зеленияглист е преял с чесън исухи пиперки та облят обилно се е натъпкал слютисперматозоиди за да говори дрезгаво застрашително плашейки дори народите и правителствата които му дадоха пари, оръжие и слава..

73

Анонимен

преди 2 месеца

Ех , Зелка що не си остана *** артист ? Преди си беше комедиант,сега положението стана трагедия,не знам дали осъзнаваш,че ТИ унищожи Окрайна.

72

Наивен

преди 2 месеца

Байдън: Имам няколко опасни оръжия!Меркел: И баба ми имаше няколко гърнета (цукала), но когато дойдоха руснаците се *** в гащите!

71

54039

преди 2 месеца

Зелщ, прочети това, *** или се укроти. Никой не ти е длъжен, сам се натика в дупката, склони глава и моли за МИр, стига смърт вироглаво главУ.

70

чао зелен

преди 2 месеца

Зельо, ти оставаш в историята като лошия герой. Лошият пример за всички славяни и украинците ще си носят тая съдба дълго. Дано и ние не сме с тях.

69

аха

преди 2 месеца

Е, то е ясно, че най-добре за нюйоркските еврей е войната да се води на територията на Русия, както сега. Защото не сме забравили, че г-н Зеленски не е украинец по ген, а същевременно е британски гражданин. Но нещата се променят, украинските руснаци започнаха да схващат какво става и скоро на територията на Русия няма да има война. От това ги е страх еврей и марионетките им из ЕС.

68

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя няма ли най-накрая да му затворят миризливия плювалник....

67

Анонимен

преди 2 месеца

Лапай дулото на пистолета и Ни отърви от себе си Еврейска тор!!!-:(

66

Наивен

преди 2 месеца

Ти ли воюваш бе зелен ***!? В войната умират млади хора, които не се познават и не се мразят, изпращани от старци, които се познават и се мразят!

65

Нане Вуте

преди 2 месеца

Ей тоя шут по рождение голям разбирач стана бе!! Той не разбира коката как да използва и кога в политиката се бърка!

64

Анонимен

преди 2 месеца

Уфффф, Зельооо, ако ти го разбираше, нямаше да хукнеш да му се ежиш и да воюваш срещу него. Щеше да прецениш струва ли си и да съхраниш страната си, хората, сградния фонд. Разсипа хубавата Украйна, разгони милиони по света, а колко изгинаха? Не са ти виновни ни Путин, ни Тръмп. Все търсиш причините, дето ги няма.

63

Начи като ми кажат

преди 2 месеца

ей тука поканихме експерта по темата и се пръскам от смях. Зеленски стана "експерта" по Путин така ли да разбирам? :D Ей, пълна трагедия е, но е толкова голяма трагедия, че чак е смешно.

62

Анонимен

преди 2 месеца

Ами те и британците не разбират ,щото спират военната помощ за Урколандия,е зеле ти що се върза на Борис Джонсън,а?

61

Бай Дрън

преди 2 месеца

Зеленски е прав, че Путин ВЕЧЕ никога няма да спре. Той веднъж спря, подписа договори с него и Украйна се изцвъкка на тия договори. Един път излъган Путин, няма да си позволи втори път излъган.

60

Анонимен

преди 2 месеца

А ти като го разбра по-хубаво ли ти стана, Смъркач? Или на онези нещастни кафеви елфи, дето ги ловите по улиците на Одесса и Харков по-хубаво ли им стана? Ти чакай да видиш колко хубаво ще ти стане, когато започнеш да връщаш заемите... ГHNДA.

59

Наивен

преди 2 месеца

Американците и в момента воюват с Русия, но с украински войници и на тяхна територия! Неразбирането на това говори за тежка умствена недостатъчност!

58

Анонимен

преди 2 месеца

По гаден наглец няма!!!!!

57

Анонимен

преди 2 месеца

И що да го разбира проблемите на Украйната не са проблеми на всички и ти като искаш нещо говори в цифри това е модерния език .Каква е ползата на света на произвежда оръжия и да ти ги подарява пък и джоб пара да ти дава

56

Анонимен

преди 2 месеца

И та кой воюва с Путин , така да го наречем , ти ли бе проксито , дето навря украинците в тази каша , кървава , ако го приемем за вярно , то отдавна щеше да си шишарка на някое дърво .