78

Нашата индустрия

преди 2 месеца

да се пренасочи да продаваи на двете страни! Така биха направоли Евреите и всеки заклет капиталист.

77

Анонимен

преди 2 месеца

Да купим копия от папуасите така ще отиват на укрознамената... шарения

76

Един виц потемата

преди 2 месеца

Аз да съм луд, бе. Колко пари имаш за да ти продам патрони и продължавай да бягаш ...."

75

Един виц по темата

преди 2 месеца

Израелски танк преследва палестински терорист в пустинята. Терористът тича пред танка, обръща се от време на време и стреля с автомат Калашников. В един момент патроните му свършват, терористът пада на колене пред танка и се се моли предсмъртно на Аллах очаквайки танка да го сгази. С учудване обаче вижда, че танка спира и от люка се подава израелски войник, който го пита: Патроните ли ти свършиха, а? Терористът отговаря: "Да. И сега ще ме убиеш ли?".Израелския танкист се ухилва и отговаря:

74

тя

преди 2 месеца

Тези държави от ЕС не виждат ли недоволството на гражданите си,че го закъсват точно от тази Украйна !

73

За оръжията ...

преди 2 месеца

Кой реално произвежда оръжия и боеприпаси извън старите членки на Варшавския договор и САЩ? Отговорът се намира много бързо в Гугъл: Иран, Северна Корея, Япония и Турция. А сега да видим от кого либерастите могат да купят.

72

Аз съм ЗА ...

преди 2 месеца

Имам няколко тесли, една брадва и кози крак ... предлагам ги изгодно и чакам оферти да ми ги купят и изпратят на украинците .... му-ха-ха-ха

71

Сполай им !

преди 2 месеца

И като се разшетат по света за оръжие и боеприпаси, ще трябва да ги купуват ... от Путин, понеже другаде нямаааааа. Смешни и жалки евролиберасти!

70

rambaldievskievich

преди 2 месеца

С "...готови да купуват..." не става. Става с "купуват". С това става.

69

Анонимен

преди 2 месеца

Като има президенти/премиери на държави от ЕС и света, желаещи да закупуват оръжие за Украйна -моля, да купуват, съзнавайки, че реално и те участват във войната срещу Русия. Същото важи и за България, която е съсед по море с Украйна. Предполагам, че Русия в случай на необходимост ще си използва правото на отговор. Защо Германия, Франция, Белгия, прибалтийските държави и Румъния, България не използват правото си да бъдат явни съюзници на Украйна?

68

Анонимен

преди 2 месеца

Премьер Словакии Фицо заявил, что вс оружие мира не поможет Украине победит

67

Анонимен

преди 2 месеца

гледаме как се управлява ес и разбираме защо векове наред са гонили гейзерите и са ги обявявали за психичноболни... затова, преди да гласувате, четете история..

66

Боби

преди 2 месеца

До Христо Христов Защото има платени от САЩ политици в целия ЕС и страните от НАТО. Тези платени лобисти в крайна сметка принуждават да се купува САЩ оръжие... Което е създадено за специфичните САЩ нужди а не за нуждите на съответните страни. Ето ти пример Великите МРАВ МаксПро. В Украйна ги наричат ехидно мечтата на гранатометчика защото са много високи(3м) за разлика от Руския Тигър(2м) или Хъмвито(1,8м). И Ако Хъмвито и Тигъра са свръхпроходими МаксПро се обръща от първат по-дълбока локва...

65

Христо Христов

преди 2 месеца

До Боби/66 "Но въпросът е защо ЕС с изключение на страни като Унгария, Чехия купуват само от САЩ." - защото така искат европейците. У нас например 85% гласуват за ЕС и НАТО.

64

Христо Христов

преди 2 месеца

До Анонимен/65 "Трябва да признаем, че това несъмнено беше неразумен ангажимент." - много си беше разумен. Доставиха 350 000-380 000 и парите за 1 милион свършиха. Факт. Още ли твърдиш, че е бил неразумен ЕВРОПЕЙСКИ ангажимент?

63

Боби

преди 2 месеца

До Христо Христов Да съгласен съм че съвременната немска техника е направена да печели пари и да се експлоатира при полигони условия. Но въпросът е защо ЕС с изключение на страни като Унгария, Чехия купуват само от САЩ. Ето за БГ 2 примера. Грипен отдавна щеше да лети в България(67% от цената на Грипен е САЩ военни фирми и производство) Сега историята със Страйкър.

62

Анонимен

преди 2 месеца

ЕС си беше поставил за цел да достави един милион снаряда на бендеро-нацисткия киевски режим до март, но няма да успее да я изпълни. Трябва да признаем, че това несъмнено беше неразумен ангажимент. Сега Еесовската Зона си поставя за цел да достави милион снаряда от цял свят и след година ще си признае: това несъмнено беше неразумен ангажимент.

61

Христо Христов

преди 2 месеца

До Shark/63 "Такива долнопробни, продажни *** никога в историята на стара Европа не са управлявали." - политиците СА като гласоподавателите си. У нас 85% гласуват чужденци да ги управляват, пък после ревът. Никаква милост!

60

Shark

преди 2 месеца

ЕС е готов да затрие Европа! За да подгъзува на САЩ! Такива долнопробни, продажни *** никога в историята на стара Европа не са управлявали. Все е имало некадърници, но чак такива никога. Да гъзоблизничат на една държава, създадена преди 200г от изметта на Европа!!!!!!

59

Христо Христов

преди 2 месеца

До Боби/61 "Защо не закупи немския Боксер" - добре, че не сме взели немски дефекти! Всичко що е немска военна техника е бо.... (една дума, заради която махат постове).