749

Анонимен

преди 2 месеца

Изгониха го от Африка, сега и Европа ще му се види тясна.

748

Анонимен

преди 2 месеца

Я, стига! Украинските бандюги се пръснаха из цяла Европа , а европейците да воюват за страната им?!

747

НЕ ТРЯБВА ЛИ МАКРОН

преди 2 месеца

ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА СНОШАВАНЕ С ВЪЗРАСТНА БАБА ?

746

БАБОЕБЪТ

преди 2 месеца

МНОГО ГОЛЯМ ГО РАЗДАВА ама И МНОГО МЕК

745

Анонимен

преди 2 месеца

Никога обратните, не са вървели в права посока.

744

не може да бъде!

преди 2 месеца

Наполеон е водел 500-хилядна армия от цяла Европа за да разгроми Русия!Вече малко неща припомнят за тази война но са останали няколко култови понятия -Александерплатц в Берлин и Бистро във Франция!Според мен е правилно да се подскаже на г-н Макрон че една нова война на Франция срещу Русия ще остави много повече следи и много по-важни,а от някои неща няма да остане нищо ,както и това че няма да остане никой който да каже какво се е случило!

743

Нееее

преди 2 месеца

Луд геро.

742

Бегай ве конте, даге

преди 2 месеца

Макрон му биха камшика от цяла Африка с помоща на руски пара войски и сега иска целия НАТО да му води войната ... Азе заради френски колонии в Африка нема да ходим да мрем заради богатите колонизатори дето режели ръчичките на африканчетата ,които не са изпълнявали нормата за бране на како за белгийски шоколад.

741

Дарвин

преди 2 месеца

До ЖириНеандерталци и паметници :) Ово е историк, ово е русофил . Неандерталците с гените си все още ги има в генома на съвременния човек . Най -голям около 6% в Швейцария и Австия има . М менюто на неандерталеца присъства основно човешко месо.любимата му хран са били Хомо Сапиенса както смесването на гени е ставало с пленени хомо сапиенски. Неандерталеца не е можел да говори и езика е победил животинското и вида е изчезнал въпреки , че са били почти двойно по-големи и силни от Сапиенса.

740

До Хубава новина

преди 2 месеца

Предлагам ти и всеки с жълто синьо флагче на профилните снимки да защитите свободата и да отидете да се биете на фронта. Аз като страхлив комунист и русофил ще ви подкрепям от България като плета пуловери да не мръзнете през дългите зимни дни.

739

Анонимен

преди 2 месеца

До На чужд гръбТоя герунт няма деца. Няма как и да има от бабата.

738

Анонимен

преди 2 месеца

Ко стана с великата френска армия в Нигер?

737

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя *** как избяга от фермрите, направо напълни гащите

736

Анонимен

преди 2 месеца

Това Еврейче пробва почвата май а? Срещу ядрена сила каквато е Русия,ще е не трудно,Ами невъзможно да се води война! И поне е добре,че всички се дистанцираха от мнението му,казвайки че това си е Лично негово мнение!

735

Хубава новина

преди 2 месеца

руските агресори трябва да се избиват навсякъде в света. др0гаре плоскоземи свободата не е безплатна.

734

На чужд гръб

преди 2 месеца

Да прати близките и децата си първо! Да видим така ли ще говори!

733

Анонимен

преди 2 месеца

Ние, т.е. бесарабските българи сме дали повече от 80 жертви в тази война срещу Русия и имаме повече от 120 мобилизирани момчета. 40% е процентът на загиващите в тази война. Макарона да си праща макароните дето не ги е родил и отгледал.

732

Аз

преди 2 месеца

Аз не мога да разбера. Защо НАТО и Америка още не са обявили война на Русия? И да изтикат руснаците от окупираната Украйна. Трябваше отдавна да са изпратили западните армии в Украйна. Досега да са стигнали Москва и да бяха развели немския, английския и американския флаг над Кремъл. Без западната военна помощ нито Украйна ще се освободи, нито пък изостаналото с векове руско население ще се цивилизова. Смятм, че идеята на Макрон е много добра, макар и закъсняла. Трябва да изпратим войски в Украйна

731

Анонимен

преди 2 месеца

В това изказване, банкерското протеже от Париж малко е прекалило с шампанското...

730

Програмист

преди 2 месеца

Ще пукаме шамарите на руснаците. Така ги виждам аз нещата. Яко ще стрелям по руснетата с дрон и ще има - бам - руска главичка се търкаля по земята.