25

до 16

преди 2 месеца

До Мда,стига с тази лъжа,възрастните са милиардери,не си знаят имотите,спесяванията който хвърлят на измамници,да не броим,че продадоха децата си по чужбина и живеят по-добре от арабските шейхове,който съжалява дъртаците просто лъже или е един слепец,не виждаш ли как обиклят по света бг изедниците(не знам защо наричани пенсионери) съсипали тая сържава,цял живот крадоха,ако господ не беше българин до сега да ги е заличил от лицето на Земята,ама нямат и измиране за съжаление,не виждам надежда

24

Анонимен

преди 2 месеца

Младежите са здрави и прави и могат да работят. Какво да кажем за лишенията, на които са подложени пенсионерите и хората в неравностойно положение, които не могат да работят? НЕсоциалният министър Шалапатова се из г аври с тях, оставяйки ги без коледни и великденски добавки, за да има пари за нея да обикаля света.

23

Анонимен

преди 2 месеца

За тийнейджъри на 15-19г. от соц.слаби семейства даваме предостатъчно. Държавата къса от залъка на нашите деца, за да обсипва с всевъзможни помощи едни други индивиди. Ние ли сме виновни, че харчат парите ни за ракия, цигари и дрога, а 15-19-годишните им деца не ходят на училище и не се хранят пълноценно? Да не говорим, че почти всички техни 15-19-годишни са вече родители на по няколко деца. Още ли да им даваме, та още повече да пият и да си мързелуват както са свикнали?

22

Анонимен

преди 2 месеца

- Е, да, ама храним хиляди украинци и даряваме на Украйна!

21

Анонимен

преди 2 месеца

Дали човек над 20 г. ще е беден и социално изключен, зависи от самия него.

20

ДВМ

преди 2 месеца

ало днеса , името на държавата си не можете да напишете правилно !!!

19

@

преди 2 месеца

Липсата на БЕНТЛИ материално лишение ли е ?

18

И на първо

преди 2 месеца

И на първо място на най-големи социални лишения на старите.

17

Браво

преди 2 месеца

До 4-ти Защото "...На младите хора не им се работи..."Поздравления! Точно, кратко, ясно, без заобикалки. Напълно сте прав.

16

Мда

преди 2 месеца

А при лишения при възрастните хора е на първо място.

15

Христо Христов

преди 2 месеца

И сигурно всичките тези "младежи" са гласували за Възраждане и са алергични към намиране на работа или ходене в училище? Сигурно ЕС е виновно, че ги мързи и се надяват когато варненският ром стане барон на България да им раздава помощи и да изгради нов социализъм за тях специално и затова гласуват за него.

14

123

преди 2 месеца

Който е заплашен от лишения да ходи да работи, а не да залага пари в бета и да виси по кръчмите.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Ами на дъртите :)))

12

родител

преди 2 месеца

Няма в ЕС. по мързеливи младежи от българските !!! Само реват ,че нямат пари ,а кръчми и кафенета са препълнени по всяко време !

11

МЕСЕЧНАТА ПОМОЩ

преди 2 месеца

ЗА ЕДНО РОМЧЕ С "ВРЕЖДАНИЯ" Я ГЛАСУВАХА В НС НА 1 180 ЛЕВА ЧИСТО

10

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо! Важното е, че всички имат айфони!

9

Анонимен

преди 2 месеца

Продължавайте да групате дълг!

8

Анонимен

преди 2 месеца

И откъде ги изсмукахте числата и процентите в тая статистика,минималното заплащане ли е по ниско в Румъния,средната заплата ли е по ниска в Румъния или пък безработицата е по висока!Дайте да не се самозалъгваме,България и българите са с най унизителното заплащане в целият ЕС а също така и сред повечето кандидат членки!

7

Анонимен

преди 2 месеца

Социалната държава....бич за човекът! Социалната държава ражда единствено търтеи, лентяи, мързеливци и подтиснати маргинали!

6

Анонимен

преди 2 месеца

Младите и пенсионерите в България кучета ги яли.