16

Анонимен

преди 3 месеца

Тая жена има психични проблеми: да разтури столичната партийна организация, въвеждайки я в избори, когато партията й , по-точно остатъците от нея, се готвят за евроизбори, е направо лудост! Да си взема Националния съвет и да се измита!

15

До 14

преди 3 месеца

Нали сте плуралисти, демократична партия? Нинова отново не е наясно какво решение са гласували. И защо беше необходимо всичкото това истерично крещене по медиите. Не можете ли по тихо и кротко да обсъдите проблемите си в партията. Защо преди изборите цепите червените хора? Нинова, плащат ли ти да затриеш БСП, да прехвърлиш гласовете им към други псевдолеви и проруски партии?

14

Алекс

преди 3 месеца

Другарката гони,процентите спадат.Евроизборите-поредния изборен провал за БСП.

13

От пренума

преди 3 месеца

"Гледам сега и другаря Станишев - така хрисимо разговаря тука, но кутията на Пандора взе да се отключва още през 2014 г., когато той с лека ръка изключи от партията бившия двукратен президент на България - Георги Първанов, заедно с втория и третия човек в партията - Румен Петков и Евгени Желев.</strong> И сега Станишев ни държи лекции как да се обединяваме и как трябва да го издигнем пак за член на Европарламента.

12

Наблюдател

преди 3 месеца

Овчаров към Таков: Продадохте се на брокерите Кирил Добрев и Красьо Черния!

11

Р.Овчаров на пленума

преди 3 месеца

"Някои от вас знаеха, че съветниците от "Продължаваме промяната" бяха на една крачка от това да подкрепят нашата кандидатура за председател на СОС - Диана Тонова. Но за това трябваше да я предложим, а вие не я предложихме. Може би това беше и сделката на нашия брокер - Кирил Добрев, който заедно с Красьо Черничкия вече бяха направили сделката. И тя беше такава - БСП да бъде паравана, зад който ГЕРБ ще прикрие последствията от 17 годишното си управление на С

10

Анонимен

преди 3 месеца

Мръсните номера на Нинова и близкото й обкръжение, от типа, наричан в САЩ curve tricks. В тая насока постиженията на БСП нямат конкуренти.Започна Станишев, продължииха Р.Петков, М.Миков, но Нинова е върхът. Разсипа партийната организация в Пловдив и пловдивска област, Ямбол, Враца, Видин, Монтана, В.Търново. Изборите в София,по време на които кварталните партийни организации ще бъдат управлявани от назначени от Нинова председатели, ще довършат Червената София. И ще си остане Ниновица с ИБ и НС

9

Анонимен

преди 3 месеца

Олигарсите и техните политици са престъпници без морал, защото са заграбили икономиката на България по най престъпни и криминални начини, които правовата държава на Европа не познава и не би позволила.България от 77 години с непрекъснато управление на комунистите, няма независима съдебна система( няма и правова държава), която да се бори с корупцията и олигархията, народът ни не знае какво е правова държава, руско-български олигарси владеят всички медии, всички хуманитарни факултети и не позволяват да се говори за европейската правова и социална държава

8

Анонимен

преди 3 месеца

Цуна са с тези дето рушат паметници, без да са дали нищо на България. Няма прошка Таков. Приключи безславно, Още преди да си започнал.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Kako вapgи зgpaвo! Copoc e renил АБПФК изgънkитe...

6

Анонимен

преди 3 месеца

Българската партия на предателите.БСП- българските синове на предателите.

5

Анонимен

преди 3 месеца

A би тpябвaлo!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Тая жена или се вкопчила толкова здраво в креслото си на председател на БСП в мания да не го изпуска, изгонвайки всичко мислещо със своята глава и вече не вярващо на стрина Корни, или е решила тя да унищожи БСП. Друго обяснение няма. Оставям настрана нейните маши Свиленски, Симов и Румен Гечев, но защо Р.Овчаров изрича тези тежки и пълни с лъжа думи?

3

Анонимен

преди 3 месеца

Само ще те махнем, нищо повече

2

Анонимен

преди 3 месеца

А трябва да си отстране, предател

1

Коки

преди 3 месеца

Да бе .. и баща ти не го изритаха от Всяка Неделя като внасяше кожуси от Турция с дипломатическа кола на дядо ти .. никак. Не сме забравили червените ви номера ама кака Мурнелия излезе по-***.