8

Иван

преди 2 месеца

Стелче ... "авномерно", "достп", "асациацията" ....

7

Uiko

преди 2 месеца

Търговците на инсулин.Звучи като ,,търговците на въздух за дишане" или ,,търговците на вода за пиене".Тук става дума за животоспасяващ медикамент,който е безплатно достъпен за всеки един на Планетата Земя.А в България ставало дума за ,,търговци" разбираш ли.Къде е Държавата? Защо Държавата не държи инсулина,а го е предоставила на ,,търговците" да търгуват със здравето на хората? къде е НЗОК??? Къде е Правосъдието и Съдебната Система?

6

Анонимен

преди 2 месеца

Последно как е разпределено :))

5

мдамм

преди 2 месеца

влезнах само да кажа, че можете да наемете по-грамотни списвачи на статии, и такива които взимат заплати да са им шефове.

4

Хм....

преди 2 месеца

Странна работа.Тая сутрин май казаха някъде по сутрешните блокове, че имало наличен по документи в складовете около 60 000 дози инсулин, а сега търговците на едро казват че всичко било разпределено?!?!?!Айде да се разберат кой лъже и кой казва истината. Щото ако по документи го има а в складовете го няма, значи има някаква финансова измама, а ако го има в скалдовете а търговците на едро казват че го няма, значи има някаква спекула.И в двата случая обаче нещата не са много много окей за БАТЕЛ.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Шиши пак им хвърли фалшива димка. Много иска властта този Шишкебап.

2

Защо

преди 2 месеца

България е уж в ЕС и трябва всичко да в ок,а се оказва по зле от съседите ни които не са в ЕС,при тях има всички лекарства и са по евтини и ни се смеят.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Тревожно е и да разберем, че има две правописни грешки само в заглавието и подзаглавието. Надолу не смея да погледна.