261

Анонимен

преди 1 месец

Денков е вече на политическото бунище

260

Истината

преди 1 месец

Ще се повторя и потретя всички генерали полковници и офицери и войници сега вече е момента да се запишете доброволно на операция истинска Руска и да покажете, че пагоните не са украса на униформените Ви. Сами решете на коя страна да бъдете. Помнете че която и страна да изберете монициите са ограничени.

259

"Четател"

преди 2 месеца

Стана още по-чувствителен, защото ще го "изчегъртат" , е в природата е така ..

258

Анонимен

преди 2 месеца

Дрън, дрън, дрън.

257

?

преди 2 месеца

И как това стана ясно? Или така ни е удобно?

256

Лъчо

преди 2 месеца

Ало Денков а Почувства ли с ърцето си стотиците избити дечица и цивилни руснаци в Донбас 2014 година от украинските нацисти Кажи нещо по тази тема бе безсрамник и не желая да говориш от мое име тоест като ходиш при зеленски говори от твоя си име а не от името на българите защото за теб Точно никой не е гласувал

255

Анонимен

преди 2 месеца

Плъх продажен дано руснаците те гръмнат

254

не

преди 2 месеца

ТИ хлевоуста бежова мишка,като си отвориш уста все глупости плямпаш ,Занимавай се с химията си ! Не си дорасъл още за мъдри мисли-- камо ли за премиер .85577

253

Bg

преди 2 месеца

Да отиде Плъха и да се омъжат със Зелята в Гърция, а после на свадбено да отидат при папата да ги помаже с католически зехтин отзад !

252

Анонимен

преди 2 месеца

айде лидера да даде пример, да грабва автомата и покаже че не приказва празни приказки. да покаже ко стаа като едно изсипано от корупция племе с армия от пенсионери се изправи срещу хора които се бият за бъдещето на държавата си. ние си имаме опит от участията си в разни войни, които за нас завършват с полу победа и после плащаме сметката но армията ни е велика и не е губила, питайте участниците в камбоджа и кербала да не говорим за втората световна явно ни е слаба паметта.

251

аха

преди 2 месеца

да го сготвим --ще трябват много мерудии защото ще мирише . Намерете повече рецепти .

250

АХА

преди 2 месеца

До Анонимен -- Искам да видя как го готвиш ??? само приказваш .Има поговорка една ,--много уста-- са проклети -много ръце са благослвенни Да запретнем дружно ръкавите -хайде !

249

Анонимен

преди 2 месеца

До258. коментар На теб не ти ли стана че руснаците незаконно се настаниха в Крим 2014 г. с агресия. Изгониха местнитните и останаха военни. В жилищата на изгонените .

248

SmO

преди 2 месеца

Въпросът е? Къде му е сърцето,и как точно го е почувствал!

247

ми

преди 2 месеца

И откъде ти стана ясно, че Русия иска да напада Украйна, г-н академик? Да си беше гледал химията.

246

Анонимен

преди 2 месеца

To биа биа хейщина ама.

245

Анонимен

преди 2 месеца

Денков е срам и позор за България,заедно с цялата сглобка престъпници са срам и позор

244

Анонимен

преди 2 месеца

Не е ясно кога беглецът от Карлуково си е отрязал дългите ръкави и се понесе да изнася златните ни съкровища.

243

ХаркатаКиркатаДяката

преди 2 месеца

Московски агент? Дядъ Торбалан? Нее! Но подареният меч , който Торбата подари на Зеленщховски не е ли напорист съвет на известния Денкеф дорде на аванта се е тъпкал с украински жито, кутошки и яйцъ като едина пътна Японска традиция в мъжеството да се изхаракириш когато противникът е бил по добър въпреки както присмехулно Зеленатадриснянски каза "аз с телеграфи не контактувам". Браво на Дяката. Право в сърцето тресна Волтметъра и оно зема та се изпозеляняша се от четала до глезените

242

Анонимен

преди 2 месеца

Каква пълномащабна инвазия бе набеден академик ? И още по-набеден министър-председател.