132

Анонимен

преди 2 месеца

То трябва да влезе в учебниците на всички бъдещи журналисти.Коя от днешните *** е постигала поне наполовина подобна гледаемост

131

Анонимен

преди 2 месеца

120- това прелестно "проучване" за България се повтаряше по Руската централна телевизия от много години и завършва че сме Русофоби- когато нападнаха Украйна си мислех че следващите сме ние- не че немогат но виждаме как затънаха с армия от затворници убийци и крадци.

130

Анонимен

преди 2 месеца

Wu Tang.

129

Лозев

преди 2 месеца

Статията е с обратен знак. Всичко, иронично цутирано за Путин и Русия, е абсолютната истина. Не Русия, а Западът се опитва да пренаписва историята!

128

Анонимен

преди 2 месеца

Пхахахахаха! :))) Ами нормално, тая държава отива към ирационалност и мракобесие... Всичко това ще наложи отрицателен естествен отбор и задълбаване в лудостта. Сега на най-болните мозъчета ще им пишат шестици по политическа подготовка, а малко от малко разумните ще стават слкохолици, за да бягат от действителността.

127

Американ

преди 2 месеца

А в Америка интервюто на The Tonight Show с Big Gay Al ( Големия *** Ал) също влиза в учебната програма на педо-щатите( Калифорния, Ню Йорк, Вашингтон и т.н. )

126

Христо Христов

преди 2 месеца

Очаквайте скоро в часовете по биология в Русия да се изучават и симптомите на сифилиса, за да може комунистите да разпознават по лесно по старшите сред тях, все пак родоначалникът им се разболя от това като се зарази по време на еднополов прайд. То и затова ние комунистите мразим обратните, откраднаха ни единственото нещо което си беше само наше, еднополовите сношения в землянки след геройска кражба на сирене от зла мандра.

125

Бутербродов

преди 2 месеца

Ако чемодана с кафевите прелести на путин не влезе в учебниците, все едно нищо не са учили руснячетата.

124

Анонимен

преди 2 месеца

Да се забрани това интервю, как си позволяват да нарушават пропагандата?!

123

Горд русороб

преди 2 месеца

Русия е най великата, защото.. ми е така. Просто е най великата.

122

Германец

преди 2 месеца

Хахахаха... всеки път като си помислиш, че безаналоговите клoyни няма с какво повече да станат за посмешище, те се обръщат към теб и ти казват "дръж ми боярищника" :)

121

Анонимен

преди 2 месеца

По принцип трябваше да си направите изводите от партенката, че Достоевски е забранен за издаване в Русия, но всеки ден журналистиката прави нови антирекорди

120

Анонимен

преди 2 месеца

Ахахахаааааа.. руснаите пропадат още повече, отколкото по време на болшевишките времена. Тогава поне знаеха кое е злото. Това джудже ще им разкаже играта напълно ;)

119

Аз

преди 2 месеца

Много правилно!!!!!! А не Денков да ми говори как "окупатора освен територии окупира и умове "

118

Анонимен

преди 2 месеца

Алоу мисирко при медии купени от чужди държави,*** назначавани щот са духали някому .Гледаи и свали шапка нищожество ,учи се на журналистика ,един единствен почтен журналист имахме =Кеворкян ,но и тои остаря а днешното е плът на повикване

117

Грозната истина

преди 2 месеца

Режим при който историята се пише (изопачава и фалшифицира) в реално време от бивши таскиджии и дребни агенти няма бъдеще.

116

Христо Христов

преди 2 месеца

По-добре от третия пол в основното училище.

115

Анонимен

преди 2 месеца

Не се учудвам. Цялата доктрина "Руский мир" се основава на истрически манипулации и откровени фалшификации. Сега копейките преди да пишат глупости, да прочетат в руската уикипедия какво пише за Волжка България и за българизма, щото там пише че има някакви митични българия, но всъщност населението било татари и чуваши, както и че никой там никога не е говорил на български език. Друго интересно, че областта се нарича Татрстан, а не България

114

Анонимен

преди 2 месеца

Историята на Русия почва от Иван Грозни, през 16 век, нямат нищо общо с варягите и Киевска Рус :)))

113

Радослав

преди 2 месеца

До анонимното нещо, драго путиногоблинче, гавра има само с кремълската блудница която ходи да ближе на Ленин мумията. Голяма радост е за вас, че джобният диктатор стил Борат се показал на голямата говореща кутия и си издрайфал заучените фантасмагории. Но рано или късно ще свърши като идола си Сталин, ще умира и ще се гърчи на пода, а цялата прислуга ще се прави,че нищо не чува и ще чака 2 часа след последният рев на агония за да влязат да констатират,че е пукнал!