53

Анонимен

преди 6 месеца

Разпределението е ясно ,важното да не правите народа за наивен

52

Знаещ

преди 6 месеца

Винаги съм казвал, че ще гласувам през целия си живот за този който вкара Шиши, Тиквун, Сарафа и Каскета в затвора. Може и само за 5 години, но желателно е доживотна. Жалко, че няма да стане. Няма хора с достатъчно смелост в сегашните политици. Или по вероятно всички съдии и прокурори са на хранилката на Баце и Шиши.

51

ПОЗОР!

преди 6 месеца

Ако беше поне малко истина щеше да е с прусъда в затвора този предател плъх!

50

Реалист

преди 6 месеца

Някъде около 95% от работещите в държавната администрация, не са нито на ГЕРБ, нито на ДПС, нито на ПП или ДБ, нито на друга партия. Останалите 5% са разни Калинки , най-вече от ГЕРБ. Службите като ДАНС, не са държавна администрация и би трябвало да са деполитизирани. Това, че сега службите са политизирани е антидемократично от най-лошият му вариант.

49

Анонимен

преди 6 месеца

До Някой - Защото единственото им качество(и то е временно) е, че са сравнително млади. нито са красиви, нито умни, нито образовани. Иначе по нещо все щеше да им проличи, ако бяха такива. Колко години вече ги търпим с глупостите им и кашите, дето забъркват. Чегъртачи на Герб! Айде, стига.....

48

sis

преди 6 месеца

Ох, голяма мъка. Кире дай да вървим на избори и спечели цялата власт, или си върви да оправяш Канада.

47

Евроатлантик

преди 6 месеца

Служителите в държавната администрация са гербави калинки и работят за мафията а не за народа! И затова трябва да се сменят! Като ще променяш модела ГЕРБ трябва да е от основи и без хората на ГЕРБ!

46

Анонимен

преди 6 месеца

Петков, то с тези които имате в момента сътворихте само глупости - представям си ако имате повече представители в служби, регулаторни и т.н. какъв разкол ще настане. Пълна Пародия сте

45

Анонимен

преди 6 месеца

До Някой 44Аз се сещам за Лена и Баджо. Верно. И врачанската образована и красива дама. Дала на света "Просто Киро". Тея верно са избирани с конкурс при Слави и сценаристи.

44

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 39ГЕРБ, та ГЕРБ! ГЕРБ ли ги резили тези всеки ден? ГЕРБ ли им слагат думите в устата! Тези всяка секуднда газят по някоя и друга правна норма. Пак ГЕРБ виновни! Въобще не става въпрос за съботаж от администрацията. Тея сами се резилят непрекъснато.

43

Някой

преди 6 месеца

В ПП има много краиви, млади, образовани и умни хора. Не знам само защо не могат да схванат ситуацията в момента.

42

ааа

преди 6 месеца

Хахаа, какво мислене! Когато спечелиш властта според този господин означава явно да смениш всички служители в администрацията с твои! Нямам коментар...

41

Анонимен

преди 6 месеца

Леле как намачкаха Кирето онзи ден в Нова. Ще насъсква"независимия"регулатор срещу тях. Доколкото разбрах и двама висши служители на телевизията ПП ци са изритани с охрана. "Гузен, негонен бяга". Сгащила ги двамата с Русев. Що бягаш бе леви? "Срещнахме се и си пиеме сока". Бега като ужилен. После призовава публично регулатора да не одобрява сделката. И този е още в политиката?

40

Анонимен

преди 6 месеца

Гербавите няма да пуснат лесно кокала.Народа ви помогна за малко да им го вземете,ама вие прецакахте цялата работа.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Господин Борисов, стегнете се и ни отървете от вредните за България ПП и особено ДБ. Съюзите се с Президента и ги махнете, преди да са унищожили страната ни!

38

Анонимен

преди 6 месеца

До Някой..Всички държавни структори в Бг са ПОЛИТИЗИРАНИ , от герб ,... и гласуват за герб !Даже и НАЙ-ВАЖНАТА - Съд. система !За какво ТЕПЪРВА политизиране говориш?

37

Анонимен

преди 6 месеца

кИРЕ , мноО ПО-здрави , от Чакъров и Пеевски !Вежди Рашидов :---''Който се е хванал с ДПС , все е ЯЛ ДЪРВОТО ''!

36

Някой

преди 6 месеца

Едно време исках да уча в Харвард. Добре че нямахме пари и не отидох.

35

анонимен

преди 6 месеца

киро, на 3 март ще ходиш ли на шипка? отивай, сега сняг за снежни топки няма....ама пък там има много камъни бе...

34

Някой

преди 6 месеца

Държавните служители не са политически кадри и назначения. Те трябва да са безпристрастни и да служат на държавата и обществото.. Г-н Петков явно не разбира това и цели да политизира службите. Това е фундаментална грешка.