24

Гражданка

преди 2 месеца

В България е 7 дневна

23

ьаьаьаьаьа

преди 2 месеца

Защо им отваряте очите на хората . Нека сами открият огъня. По принцип масово в БГ се смята , че хората трябва да бъдат мачкани, унижавани, лъгани, прецаквани и е.. до послено. И след като умреш, като прокажен роб се гаврят с трупати. Не е важно да се правят пари в БГ, а да се довършат всички хора на тази загубена страна и да има геноцид. За да може егото на тези по върховете да лъсне на макс.

22

Клаус Шваб :

преди 2 месеца

"15-минутните градове също!А зелената сделка, яденето на щурци,скакалци и брашняни червеи,забраняване на бебета и крави заради въглеродния отпечатък,въвеждане на базов доход,цифрово евро и поведенчески рейтинг, ваксането с 5 бустера на файзер,развяването на знамето на ЛГБТИФКШ + 33вратеняците и к8и4енето Слава Кокаине,заличаване суверенитета на независимите държави и превръщането им в мигрантско гето пък подобрява нашето благосъстояние,печалби и ни прави щастливи да контролираме света!!! "

21

gg

преди 2 месеца

Западът може да си го позволи благодарение на третия свят, където са на 7-дневна работна седмица.

20

Бай Илийчо

преди 2 месеца

За мързеливите и тва е могу. Докъдя я докарайми бряааа?

19

Анонимен

преди 2 месеца

"Менпауър работят така на 4 - дневна работна седмица" - Ама то тяхното работа ли е? Мензиспауър е яйчарска фирма за подбор на персонал. Могат и въобще да не работят - повече полза ще има.

18

Анонимен

преди 2 месеца

А пък еднодневната работна седмица подобрява и здравето и секса.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Уважаеми работодатели,чухте ли?

16

До Гошо

преди 2 месеца

Ами в България знам, че Менпауър работят така на 4 - дневна работна седмица и са доволни

15

Анонимен

преди 2 месеца

В страната ни никой не се вълнува за здравето на хората работодатели, лекари, правителство, никой. Я дайте едно място където ЗБР е на уважение и с нужното положение и съдействие от директор, работодател, както е в Европа. Занимаващите се със Здраве и Безопасност при Работа са до кабинета на директора и с приоритет пред всички останали. При нас спуснатите партийно си мислят, че това е ала бала и не разбират нищо, но философстват и пречат на хората да работят с глупавите им нареждания.

14

Анонимен

преди 2 месеца

До До 8 - Има, но им скапват живота на повечето ...

13

Анонимен

преди 2 месеца

Познавам хора, които от петък следобяд и после цял уикенд пият. Е, ще пият от четвъртък следобяд.

12

До 8

преди 2 месеца

Зависи какви българи имаш предвид. Аз съм убеден, че в България има и хора от японски тип, които работят качествено и без надзор заради съвестта и убежденията си.

11

Гошо

преди 2 месеца

А кажете поне една компания която е на 4 дневна работна седмица бе

10

Ft

преди 2 месеца

Спрете да дразните хората как живеят другаде,тук е 6-7 дневна

9

Glagoabazubaduza

преди 2 месеца

Аман от едни и същи глупости.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Ако българския работник го оставиш без надзор ти е разказана играта не знам по света как е ама тука на малко места се правят 40 часа работа българина работи максимум 30 на седмица

7

АЗЛК

преди 2 месеца

Е тогава защо да 7ица? :)

6

Анонимен

преди 2 месеца

Българския "бизнесмен" е на друго мнение мин. заплащане за 14-16 ч. 7 дни в седмицата. В НЕК и язовири и каскади пък хора които се водят мениджъри са махнали тези които отговарят за здравето и безопасността от двете сгради и са ги пратили нейде си, което означава, че не се вълнуват за здравето на над 2000 човека. В Бг нищо не е по правила и норми, пипнат ли власт се самозабравят

5

Дарк

преди 2 месеца

Двудневната повишава и либидото!