51

анонимен

преди 2 месеца

Махленските обяснения,доказват,че МАФИЯТА показва мускули,НЕ може лице което е разследвано за КОРУПЦИЯ да е главен прокурор,той е тъкъв защото подкрепата е от парламента,отразено в средствата за масова имформация е красноречива подкрепата от лицето Б.Борисов

50

До 49

преди 2 месеца

Защо ли?Защото познавам работата на ГД БОП,а тя е нещо от рода: Една баба от сергията на"Женския пазар" казала на друга баба." Това не е сериозно и не са солидни и достатъчни доказателства за изавършено престъпления.Един ще плюе по Сарафов, защото някога и някъде му е настъпил интересите.Друг - защото му завижда за нещо.Трети, като Бакалова и като Цариградска - за да си правят пиар и защото търсят някакви облаги.А има такива кухи *** ,които разказват небивалици, защото просто са прости .

49

анонимен

преди 2 месеца

Защо лицето Сарафов е ОЩЕ главен прокурор,КАКВО ОЩЕ трябва да излезе за нераглементираните му КОНТАКТИ с ЕВРОТО срещите му в КЛУБА,СНИМКИТЕ и т.н.

48

българин

преди 2 месеца

Защо от две седмици този велик интелект и борец за законност-лицето Сарафон се скри,и не се показва?

47

Анонимен

преди 2 месеца

Те го бяха снимали как се хили с тия джуджета, а стана главен прокурор. Сега ще проверявали.

46

Мейд ин Абсурдистан!

преди 2 месеца

Още от сега е ясно какъв ще е резултатът: няма такъв човек като Пепи Еврото (щото никой не го е виждал), и няма такъв прокурор като Сарафов...защото той не е прокурор, а изпълняващ длъжността прокурор...nyama takawa dyrjava....

45

той

преди 2 месеца

Добре,а в Пловдив кога ще започнат разследвания на някои прокурори и съдии,воглаве с техни приятели-адвокати,както и обикновени ***,тип"Нотариуса".Целия град и област говори, без да се крие.Но първи в списъка трябва да е един дълъг прокурор,с мазна усмивка,любител на колелетата.Този е направо за затвора, поне за 10 год.

44

Наблюдател

преди 2 месеца

Този има вид на доста глупав човечец. От него струи интелектуална немощ и подлизурщина. Той явно е от дружинката на джуджетата и кой се надява , че едно джудже ще разследва други джуджета ? Държават все повече заръва в блатото на харвардските "гении" - уверено препускаме вече към поредната национална катастрофа ! Много скоро - следва увеличение на тока ( т.н. либерализация) , после - бензина , а след това - скока в бездната на бедността ! Дори африкански племена имат по-мъдро управление !

43

Анонимен

преди 2 месеца

Ся ще излезнат уникални plot twist-ове ииии Ласи е невинен

42

йй

преди 2 месеца

Тези нагли мерзавци от прокуратурата си мислят,че народа е улав,и спи.По бели *** ще ги зваждат с белезници,като онзи просурор от перник.Из цялата страна.Още много малко.

41

Анонимен

преди 2 месеца

Кьовешиии ела ги прибери по затворитееее

40

Сарафов

преди 2 месеца

Аз проверих. Невинен съм. Няма по-честен от мен.

39

Анонимен

преди 2 месеца

До истински мъж 37 Всичките изглеждат така.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Отсега знаем "резултата"- няма данни за престъпление. На снимките пред заведението не е Сарафов, само прилича на Сарафов. Чак ми се по вр ъща от безсрамието на същите, които вкарват в затвора хора за 9-10 лв, а за корупция, ке ши рана с десетки и стотици хил.лв., твърдят, че няма данни за престъпление.

37

Пределно ясно!

преди 2 месеца

Без съмнение всички престъпления, извършвани в Съдебната система и Прокуратурата, могат да бъдат разобличени и виновниците наказани със съдебни решения, единствено от Военният трибунал, вероятно предвождан от Николай Ненчев. Нека само да свърши войната в Украйна, когато и дяволът няма да може да спаси престъпниците от възмездие...

36

ххх

преди 2 месеца

Е нали го разследваха и доказаха че е невинен. Сега пак ли? Само прах в очите че вършат някаква работа. С убийството на Нотариуса поне доказаха как работят. Нов опит да опровергаят че Сарафов е чист но доказаха че всъщност нямаме съдебна власт. Както в рекламата но малко изменена Парата чисти вината.

35

истински мъж

преди 2 месеца

Погледнете го,и се насладете на една одухотворена и интелигентна физиономия.

34

Анонимен

преди 2 месеца

Мижи дате лажем.

33

Факт

преди 2 месеца

Докато не се изчистват тези от съдебната система който 35г.Продават България на мутри и политици нищо няма да се получи в България.А те доброволно няма да се откажат,от власт и пари.

32

Ей хора

преди 2 месеца

Странно как мафията сама себе си ще проверява и наказва?!Не ви ли писна дави правят на луди?