25

Мемед

преди 2 месеца

Съдебната ни система е копи пейст на италианската от времето на сицилианската мафия. Но иначе тъпия българия сляпо вярва, че законите са ни супер демократични, защото това му насаждат от сутрин до вечер. И той вярва ли вярва. Затова съдиите ни на практика са недосегаеми и освен големите заплати, получават и редовно тлъсти подкупи. Законите ни обслужват мафията, отделните картелни браншове като строители и свързаните с тях, , лекари, юристи и никога обикновенния човек.Тази държава трябва да умре

24

Анонимен

преди 2 месеца

Навремето този младеж участва в Мюзик айдъл.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Поредният пример на безполезната съдебна система, с всичките й адвокати, съдии и прокурори, които въртят за лудо системата напразно без никакви ползи и без никакъв смисъл и логика. Ще ми въртите с години дело за 30лв и ще искате 6000лв обещетение народна пара, на база на какво, кому е нужно, къде е щетата, къде е нарушеното човешко право. Що за идиотизми въртите в системата всички вие, дето не сте в състояние един убиец да осъдите подобаващо и една жертва да защитите!!??

22

Жиката

преди 2 месеца

До кога да търпиме изгъзиците и тъпотиите на тъпия КАТ-МВР. Тоя репресивен Орган само глобява нищо не прави.Освен че им плащаме,плащаме за грешките ИМ.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Този адвокат е много борбен, спечели няколко дела във Варна, в съда, в който съм деловодител, защитавайки несправедливо уволнени или наказани хора. Има самочувствие, но смятам, че има покритие.

20

Радек от Боктор

преди 2 месеца

Крайно време е тези политически недоразумения да стоплят, че или ще играят по свирката, или ще играе дървото!!!

19

Ти да видиш..

преди 2 месеца

Да видим Европейския съд как ще осъди Путин , за дивотията която направи.

18

Така е ..

преди 2 месеца

До Къррррр..... дум....15 С тези 1 000 лева не може да се разплати с колегите си , които са му помогнали. Но важно е правото.

17

еврейския съд

преди 2 месеца

Може би авторът на статията знае нещо, което ние не знаем?

16

Км

преди 2 месеца

Автора,четете какво пишете,,ЕВРЕЙСКИЯ,,съд .

15

Хмм

преди 2 месеца

Всъщност това дело показва че ти трябват 13 години за да осъдиш държавата. Я камилата, я камиларя за толкова време. И то за нещо което е супер елементарно!

14

Къррррр..... дум....

преди 2 месеца

Иска 6000 , но му дават 1000..... Да беше поискал 60 000та да ми отсъдят....10000. Като е толкова умен и взискателен защо не е мислил повече по въпроса? Да мисли за в бъдеще...

13

Бай Дрън

преди 2 месеца

А ако ме глобят 50 лева и аз с седем дневен срок плагя 30 лева, мога ли да обжалвам тия 30 лева и да си върна 50-те? Питам, защото не искам да набутвам държавата.

12

rambaldievskievich

преди 2 месеца

Искам си парите от данъците, които са за издръжката на институциите, службите, ведоствата... (МВР, ДАНС, ВАС, ВАП, ВКС, ВКП, КС, НС, НСС...)! Призовавам и други да си ги поискат! Полза за обществото от тези и други организации, служби, ведомства... няма. Даже ни ощетяват, понеже осъдителните присъди срещу тях се заплащат от нас.

11

нормален човек

преди 2 месеца

Сега разни писарушки обсъждат размера на обезщетението, а не могат да проумеят, че: Присъждането на голямо обезщетение е най добрия и всъщност единствен начин, тези мислещи се за богопомазани катаджии , да се научат ,че закона е и за тях. Че не трява да се крият в храстите за подкупи, а да си вършат работата, че след такива злодеяния от тяхна страна,може да последва и санкция. Досега никога служител на КАТ нее санкционинар за неправилно издадено НП. Даже нагло ти заявяват..... съди КАТ...

10

Издънкова

преди 2 месеца

спокойно това от нашия беден и скъсан джоб ще бъде платено и така колко е хубаво за нечии грешки да плаща някой друг!А защо да не е от заплатата на контролният орган както е по закон ?За пияните шофьори отнемането на автомобила е противоконституционна мярка защото частната собственост е неприкосновена,но за корупция няма политик в затвора или общински съветник!Пишем конституция на коляно в скута на здрав мъж и пия турско кафе а добре ли ви е?

9

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 1Самото осъждне е една много добра реклама на този адвокат.А за обезщетенията винаги се иска възможно най-висока сума.

8

Майора

преди 2 месеца

Жалко , един адвокат да плати 30лв , после да казва че не правилно и да иска 6000 лв обезщетение! Та най малкото когато отифеш при адвокат и питаш , веднага е 30-40лв и то без касова бележка ! С какво да ксжат обикновените хора , които чинно си плащат глобите!

7

A

преди 2 месеца

За 30лв 12 години мотане и хиляди левове в съдебни разходи и други. На това му се вика ефективност.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Обидно е да се пълни графика на съда и да се хаби държавен ресурс, за да може един всеизвестен пловдивски комплексар да самодоказва смисъла на съществуване си.Всички в града знаем кой е и колко е "успял", "важен" и "полезен" за обществото този...и тези 30лв колко наистина му тежът на бюджета. Само да го светнем господина,че заради неговата "борба за правата на човека" се бавят дела на убийци, изнасилвачи и т.н...и да не забрави - в Пловдив ще продължава да си бъде никой завинаги.