66

Анонимен

преди 2 месеца

Военна полиция ги пази, какъв е проблема, да му мислят сърбите за Косово :)))

65

Анонимен

преди 2 месеца

Добре бе русофили...Нека погледнем какво оставят руските въоръжени сили след като преминаха през Украйна.И да направим сравнение с турските.Русняцоте където минат трева не никне.

64

Анонимен

преди 2 месеца

Русофилите да отговорят, какво правят руските въоръжени сили по улиците на Украйна.,,Преминават " ли....Прекалявате с насаждането на страх.

63

Анонимен

преди 2 месеца

Нормално...Да освободим присвоената македонска земя от Сърбия.

62

Анонимен

преди 2 месеца

Русофилите вече имат повод да повикат руските въоръжени сили да защитят българското население с руско самосъзнание .

61

Анонимен

преди 2 месеца

Абе как ще позволявате на турски войски да стъпват в България бе! Тея, дето ни управляват отдавна са за затворите и урановите мини!

60

Анонимен

преди 2 месеца

Точно така....След Първата Световна Сърбия окупира Македония.Русия Добруджа

59

Христо Христов

преди 2 месеца

До Анонимен/52 "Както и през Първата Световна война" - точно така! 115 000 убити и изчезнали, загуби на Добруджа, Тракия и Македония. Но евроатлантиците са си бе'з'родни про'с'таци до крак.

58

Анонимен

преди 2 месеца

Копейки хайде на границата, блокада пред конвоя! Искам да видя как го спирате и ни освобождавате от чуждите армии!

57

Анонимен

преди 2 месеца

Ердоган онзи ден спомена в обръщение , че България е ,,наш приятел"..Путин преди не много време ни спомена в обръщение към неговите си генерали.Че България е враг на Русия...Предпочитам приятелите пред враговете.

56

Анонимен

преди 2 месеца

Големия майтап е че от другаря Костадинов и партийката му няма нито дума по този въпрос! Представям си ако бяхме във времената на силната Атака, какъв вой щеше да се носи по медиите

55

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва да ни е страх от руските въоръжени сили.Зашото 1944 г.,така ни ,,освободи " от Хитлер.Че още не можем да го изгоним.Разбира се още търси повод да ни ,,освобождава".Обаче надали пак ще сполучи.

54

Анонимен

преди 2 месеца

Русофили, успокойте се бе. Това е състава на Въоръжените сили на Република Турция, която е част от операцията на стабилизиращите сили на НАТО в Косово (KFOR),...Путин яко ви е наплашил.Иначе как ще завладее България .Като дойде като ,,Освободител" разбира се.Така ни ,,освободи " от Хитлер.Че още не можем да го изгоним.

53

Zafer bismillah

преди 2 месеца

И полетяха от планина стрелите на победата,Смелите настъпиха напред, крещейки Бисмиллях,Ей, участ на войните, дай ни път, дай ни път,Победата ни чака, с името на Аллах на уста, (2)Ей, враг наш, съдбата ти е тъмна,Ние неще умрем от раната ти,Тези стрели са подарък за теб, те ще разпорят мръсното ти чело.

52

До 52

преди 2 месеца

Говори от свое име.... Кои сте тия "ние"??? Ти, Тагарев, Денков, Ристо? Бойко е толкова смел че ще ви обещае да дойде и до там. Та вие групичката от 10 - 20 *** ще громите русия...

51

Анонимен

преди 2 месеца

Ако търсим история на Балканите , трябва да търсим заплаха и от ,,македонците".Тук някакви русофили ни припомнят завладяването на Балканите от сулджукдките турци.И го поставят като заплаха 600 години след това.Ами нашествието на руските главорези на Светослав , които превземат Преслав.950 г.?Какво е...освободители?

50

Анонимен

преди 2 месеца

Както и през Първата Световна война , ще натикаме руските агресори далеч на Север.

49

Анонимен

преди 2 месеца

ДО Абе русофили...Каква заплаха търсите от Турция....... Ами ако беше чел малко история щеше да знаеш отговора - през 14 век! И след това 500 години сме били "окупирани". А Ердоган не веднъж и дваш е декларирал своите апетити, както към български, така и към гръцки територии. То не става само с центове, трябва и малко акъл. Да ни е честита промяната, не очаквах да е толкова мащабна. Не трябваше да бутане паметника на СА. МОЖЕШЕ ПРОСТО ДА СЛОЖИМ ПО ЕДИН ФЕС НА СКУЛПТУРИТЕ.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Не помня турски аскер да се е движел по българските пътища последните 150 години.Виж обаче , руски башибожук 45 години ни опоска и унищожи като държава Още има свои слуги и тайни агенти по всички нива на управление

47

Поп Кръстьо

преди 2 месеца

Русия и русофилите са далеч по голяма заплаха от Турция и туркофилите. Това и аз думах ама не ме разбраха... Дори предател ме нарекоха.